DI > Ekonomi

Saturday, 15 December, 21:18

Liknande nyheter

Taggar: Trump, hoppasatt , Opecinte , sänker, oljeproduktionen
Expressen - 16 aug 14 kl. 12:23

Vädjar: "Hoppas hon tänker vara med"

Vid 21 års ålder valde Lina Wester att avsluta landslagskarriären. Nu vädjar damkronornas förbundskapten Leif Boork att Wester ska ompröva sitt beslut. – Jag hoppas hon tänker om och vill vara med, säger Boork till DT..

DI - 13 apr 16 kl. 14:32

Opec sänker oljeprognos

Efterfrågan på råolja från Opecländerna blir mindre än väntat i år, enligt en prognos från oljekartellen. Därmed antas det överutbud på oljemarknaden som tryckt ned oljepriset från 115 till cirka 40 dollar per fat på två år öka. Den globala efterfrågan på olja sänks med 50 000 fat per dag av Opecs ekonomer, som varnar för att det finns risk för ytterligare sänkningar.

Affärsvärlden - 14 sep 15 kl. 13:06

Opec sänker utbudsprognoser

Oljekartellen Opec höjer sina prognoser för den globala efterfrågan avseende 2015-2016 och sänker samtidigt sina prognoser för utbudet gällande de båda åren..

Affärsvärlden - 12 okt 15 kl. 13:02

OPEC sänker utbudsprognoser rejält

Oljekartellen OPEC höjer sina prognoser för den globala efterfrågan avseende 2015-2016 något och sänker samtidigt sina prognoser för utbudet rejält gällande de båda åren..

DI - 01 mar 17 kl. 07:55

Opec sänker produktionen ytterligare

För andra månaden i rad har oljekartellen Opec sänkt sin produktion, enligt en undersökning från Reuters. De berörda medlemsländerna levererade 94 procent av de utlovade sänkningarna under februari..

DI - 13 aug 18 kl. 12:57

Opec sänker prognosen för efterfrågan på olja

Opec väntar sig att den globala efterfrågan på olja kommer att vara 100,26 miljoner fat per dag under 2019, med en efterfrågeökning från 2018 till 2019 på 1,45 procent. Tidigare bedömning var på 100,30 miljoner fat per dag..

DI - 13 nov 18 kl. 12:18

Opec sänker prognos på efterfrågan på olja nästa år

Opec väntar sig att den globala efterfrågan på olja kommer att vara 100,08 miljoner fat per dag under 2019, med en efterfrågeökning från 2018 till 2019 på 1,31 procent. Tidigare bedömning var på 100,15 miljoner fat per dag och +1,38 procent..

E24 - 11 jul 12 kl. 12:55

OPEC sänker prognos

Sänker prognosen för den globala efterfrågan på olja 2012..

Barometern - 24 nov 18 kl. 11:08

Johan Assarsson om beslutet: ”Hoppas det skänker lugn och ro”

Ordförande Johan Assarsson lämnar KFF-styrelsen med omedelbar verkan. – Jag hoppas att det här skänker Kalmar FF lite lugn och ro, säger han om beskedet..

DN - 24 apr 17 kl. 08:31

Caitlyn Jenner: Jag röstade på Trump, men jag tänker inte spela golf med honom

Donald Trump bjöd nyligen ut Caitlyn Jenner på en golfrunda – men den före detta friidrottsstjärnan tackade nej av politiska skäl, säger hon i en intervju..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

EU ber Turkiet avstå invasion i Syrien

EU:s utrikeschef Federica Mogherini vädjar till Turkiet att inte inleda en militärinsats i områden i nordöstra Syrien som den kurdisk-arabiska alliansen SDF kontrollerar. Även USA har varnat för en intervention..

DI - 45 minuter sedan

Soldater krävde högre lön – fängslas i 14 år

En domstol i Etiopien har dömt 66 soldater till fängelse efter en protest i huvudstaden Addis Abeba i oktober, rapporterar statliga medier. Fängelsestraffens längd varierar från fem till fjorton år..

DI - 1 timme sedan

Bedragarnas julafton på nätet – se upp

Skor, kläder och leksaker är några av de vanligaste produkterna som piratkopieras. När förfalskningarna blir alltmer förfinade och näthandeln ökar finns många fallgropar att se upp för. ”Standardregeln är att om det är för bra för att vara sant så är det säkert också det”, säger Peter Hedin på Patent- och registreringsverket (PRV)..

DI - 1 timme sedan

Franska regeringen: 66.000 deltog i protesterna

Inrikesdepartementet ändrar nu antalet deltagare i protesterna under dagen till cirka 66 000, rapporterar AFP..

DI - 1 timme sedan

Svenskan som ger Renault nya linjer

En intensivt blå Renault Laguna fick Agneta Dahlgren att falla för bildesign.  Som en av de svenskar som klättrat högst i den inter­nationella bilvärlden har hon nått toppjobb inom design hos Renault och prisats som föredöme i branschen. Nu formger hon morgondagens eldrivna bilar.

DI - 2 timmar sedan

Mycket färre deltar i protesterna i Frankrike

Proteströrelsen Gula västarna har samlats i centrala Paris och på andra håll i Frankrike för en femte helg av demonstrationer. Men demonstranterna är mycket färre än vid tidigare protester..

DI - 2 timmar sedan

Danskt tunnelbygge i nytt blåsväder

Efter många förseningar stod hoppet till en byggstart 2019 – men nu ser det ut som att jättebygget från Danmark över Fehmarn Bält till Tyskland kan drabbas av ytterligare förseningar..

DI - 2 timmar sedan

Myskoxar får dela halv miljon i testamente

En kvinna från Halland har testamenterat en del av sina besparingar till myskoxar och fjällrävar i Jämtlands län.  Det är länsstyrelsen och Naturskyddsföreningen i västra Härjedalen som får 270.000 kronor var, skriver SVT Nyheter Jämtland..

DI - 3 timmar sedan

Säpo förhindrade nytt terrordåd i Sverige

Säkerhetspolisen gjorde ett tillslag mot ett uzbekiskt nätverk i våras och förhindrade därmed sannolikt ett nytt terrordåd i Sverige, enligt myndighetschefen Klas Friberg, skriver Svenska Dagbladet..

DI - 3 timmar sedan

Stor guide: Så fixar du ekonomin för det nya året

Kvitta bort aktie- och fondvinster, kolla utrymmet för pensionssparande och dela upp räntorna. Här är Di:s guide till vad du bör göra före nyår för att förstärka plånboken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.