DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 19:43

Liknande nyheter

Taggar: Trump, hoppasatt , Opecinte , sänker, oljeproduktionen
Expressen - 16 aug 14 kl. 12:23

Vädjar: "Hoppas hon tänker vara med"

Vid 21 års ålder valde Lina Wester att avsluta landslagskarriären. Nu vädjar damkronornas förbundskapten Leif Boork att Wester ska ompröva sitt beslut. – Jag hoppas hon tänker om och vill vara med, säger Boork till DT..

DI - 13 apr 16 kl. 14:32

Opec sänker oljeprognos

Efterfrågan på råolja från Opecländerna blir mindre än väntat i år, enligt en prognos från oljekartellen. Därmed antas det överutbud på oljemarknaden som tryckt ned oljepriset från 115 till cirka 40 dollar per fat på två år öka. Den globala efterfrågan på olja sänks med 50 000 fat per dag av Opecs ekonomer, som varnar för att det finns risk för ytterligare sänkningar.

Affärsvärlden - 14 sep 15 kl. 13:06

Opec sänker utbudsprognoser

Oljekartellen Opec höjer sina prognoser för den globala efterfrågan avseende 2015-2016 och sänker samtidigt sina prognoser för utbudet gällande de båda åren..

Affärsvärlden - 12 okt 15 kl. 13:02

OPEC sänker utbudsprognoser rejält

Oljekartellen OPEC höjer sina prognoser för den globala efterfrågan avseende 2015-2016 något och sänker samtidigt sina prognoser för utbudet rejält gällande de båda åren..

DI - 01 mar 17 kl. 07:55

Opec sänker produktionen ytterligare

För andra månaden i rad har oljekartellen Opec sänkt sin produktion, enligt en undersökning från Reuters. De berörda medlemsländerna levererade 94 procent av de utlovade sänkningarna under februari..

DI - 13 aug 18 kl. 12:57

Opec sänker prognosen för efterfrågan på olja

Opec väntar sig att den globala efterfrågan på olja kommer att vara 100,26 miljoner fat per dag under 2019, med en efterfrågeökning från 2018 till 2019 på 1,45 procent. Tidigare bedömning var på 100,30 miljoner fat per dag..

DI - 13 nov 18 kl. 12:18

Opec sänker prognos på efterfrågan på olja nästa år

Opec väntar sig att den globala efterfrågan på olja kommer att vara 100,08 miljoner fat per dag under 2019, med en efterfrågeökning från 2018 till 2019 på 1,31 procent. Tidigare bedömning var på 100,15 miljoner fat per dag och +1,38 procent..

DI - 12 feb 19 kl. 13:27

Opec sänker efterfrågeprognos för 2019 en aning

Opec väntar sig att den globala efterfrågan på olja kommer att vara 100,00 miljoner fat per dag under 2019. Tidigare bedömning var på 100,08 miljoner fat per dag..

E24 - 11 jul 12 kl. 12:55

OPEC sänker prognos

Sänker prognosen för den globala efterfrågan på olja 2012..

Barometern - 24 nov 18 kl. 11:08

Johan Assarsson om beslutet: ”Hoppas det skänker lugn och ro”

Ordförande Johan Assarsson lämnar KFF-styrelsen med omedelbar verkan. – Jag hoppas att det här skänker Kalmar FF lite lugn och ro, säger han om beskedet..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Norwegians emission godkänd av stämma

Det förlusttyngda norska lågprisflygbolaget Norwegian Air Shuttles ägare har godkänt styrelsens förslag om en garanterad nyemission på tre miljarder norska kronor, enligt styrelseordförande Bjørn Kise..

DI - 5 minuter sedan

Barack Obama till Stockholm i sommar – ska tala på Brilliant Minds

Den före detta amerikanske presidenten Barack Obama kommer till framtids- och techkonferensen Brilliant Minds i Stockholm i sommar..

DI - 15 minuter sedan

Anders Sundström: Regeringen hotar gruvnäringen

DEBATT. I januariöverenskommelsen mellan regeringen och stödpartierna ingår en grön skatteväxling på 15 miljarder. Den slår oproportionerligt hårt mot norra Sverige, där både exportnäringen och jobb i glesbygd hotas, skriver Anders Sundström, ordförande i gruvbolaget Kaunis Iron och tidigare näringsminister (S), med flera..

DI - 15 minuter sedan

Paradox Age of wonders: Planetfall släpps i augusti

Age of Wonders: Planetfall, som utvecklas av holländska Triumph Studios som Paradox köpte 2017, kommer att lanseras den 6 augusti. .

DI - 45 minuter sedan

Sverige bör markera hårdare mot Kina

LEDARE. Kinas diplomatiska agerande i förhållande till Sverige blir allt mindre diplomatiskt..

DI - 1 timme sedan

S och C i storbråk om skatterna: Vi kommer stoppa ändrade 3:12-regler

I en intervju med Di på tisdagen gjorde finansminister Magdalena Andersson (S) klart att hon vill se nya skattehöjningar under kommande år för att väga upp de stora skattesänkningar som man enats om i januariöverenskommelsen, som främst gynnar höginkomsttagare.  Den socialdemokratiska finansministern avfärdade också påståendet från Annie Lööf att syftet med den stora skattereform som utlovats skulle vara att sänka skattetrycket och hon flaggar istället för att flera skatter kan komma att höjas..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: HSBC-rapport tyngde banksektorn

Europabörserna handlades nedåt på tisdagen med finans som den sektor som tog mest stryk..

DI - 1 timme sedan

WSJ: Tyskland lutar åt att tillåta Huawei delta i 5G-utbyggnad

Tyska myndigheter överväger att låta kinesiska Huawei delta i arbetet med att bygga ny 5G-infrastruktur i landet. Tyskland skulle i så fall trotsa amerikanska påbud om att stoppa nätverksjätten..

DI - 1 timme sedan

Betsson: Tolkar inte nederländskt beslut som en strikt blackout-period

Speloperatören Betsson tolkar inte det nederländska parlamentets ja till onlinespel som att förslaget om ”blackout-period” är strikt, enligt ett pressmeddelande. Dessutom kan förslaget strida mot gällande EU-rätt, enligt vd Pontus Lindwall..

DI - 1 timme sedan

S2 Medical tecknar viktigt distributionsavtal i Frankrike

S2 Medical, som utvecklar och säljer sårläkningsprodukter, har tecknat ett distributionsavtal för den franska marknaden, uppger bolaget i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.