Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 12 December, 00:08

Liknande nyheter

Taggar: Konkurs, Ännuen , krogsom , stängs
Nya Wermlands Tidningen - 21 maj 14 kl. 06:00

Mer grönt, fler soffor, en krog och en saluhall

Det strömmar in idéer till NWT om hur man kan förändra och utveckla Stora torget i Karlstad. Bygg ett hus med turistbyrå, busskontor, Solacykeln, café och kiosk – eller en inglasad krog längs Kungsgatan med solläge, är några av förslagen..

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 13 kl. 14:35

Ännu ett framgångsår för Stenströms

Stenströms hade ett bra år 2012. Omsättningen ökade med runt 15 procent. I år ska skjorttillverkaren bygga ut fabriken i Estland, anställa fler och ge sig in en på ny marknad i utlandet..

Sydsvenskan - 16 okt 15 kl. 16:26

Ny ägare på Krog Clemens

Krog Clemens på Sankt Petri kyrkogata får nya ägare. Rickard Ljung, som drivit den klassiska Lundarestaurangen i åtta år, har försatt sitt bolag i konkurs.
– Jag har gjort några tabbar längs vägen, säger han..

YLE - 19 feb 14 kl. 05:09

”Konkurs osannolikt”

Ekonomin har sjunkit till bottnen för Skåldö vattenandelslag, som arbetar med att förse Skåldö- och Torsöområdet i Ekenäs skärgård med vatten- och avloppsledningar. Mikael Borgman, som sedan oktober 2013 är Raseborgs stads representant i vattenandelsslagets styrelse, berättar att det för tillfället finns drygt 60 anslutningar till systemet, men att antalet borde vara det dubbla för att verksamheten ska löna sig. - Ekonomin är ansträngd och det beror på att det finns för få anslutningar.

SmålandsPosten - 09 maj 14 kl. 06:44

Uppfinnare förlorade tvist mot Väckelsångs industriplast

Tingsrätten i Växjö ger Väckelsångs Industriplast AB rätt hela vägen i en tvist som gäller musfällan Mjölner. Dess uppfinnare Göran Hansson i Linneryd döms till att betala cirka 1,5 miljoner kronor till V-plast. Tomas Johansson från V-plast känner ett starkt ”äntligen” inom sig.

BT - 17 sep 12 kl. 13:49

Bomb mot krog där mördad jobbat

En sprängladdning blåste ut entrén till en restaurang i centrala Lund strax efter midnatt mot måndagen. En kock som arbetade på krogen mördades för ungefär ett halvår sedan, men polisen ser inget direkt samband. Mordet är fortfarande ouppklarat.

Barometern - 15 apr 14 kl. 06:13

KM har tröttnat ? krogen stängs

KM stänger. Efter 16 år kommer slutet för den välkända krogen på Storgatan. Att kommunen drog in serveringstillståndet avgjorde.

BT - 24 nov 14 kl. 16:57

Kärnsamtal med Iran förlängs - igen

Samtalen om Irans kärnteknikprogram förlängs igen - den här gången fram till sommaren. - Det krävs svåra eftergifter från bägge parter. Det kan bli en riktig långkörare, säger Jan Hallenberg på Försvarshögskolan.

Alingsås tidning - 30 sep 16 kl. 05:30

Rekonstruktionen förlängs tre månader

Alingsås Tidnings ägarbolag AB William Michelsens boktryckeri får ytterligare tre månader på sig för sin företagsrekonstruktion.
Det beskedet har nu Alingsås tingsrätt gett.
– Det är bra för företaget med alla anställda.

YLE - 26 jun 17 kl. 19:48

Bostadspriserna ökar längs västmetron – inte samma effekt längs alla spårvägsbyggen

Längs med den kommande västmetron har bostadspriserna ställvis ökat rejält jämfört med prisutvecklingen allmänt. Ringbanan och den kommande spårförbindelsen över Kronobroarna har inte lett till liknande höjningar. Om man slagit till i rätt tid kan ett bostadsköp i närheten av nya trafikförbindelser vara en lukrativ affär.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Tio års fängelse för man som hotade poliser

En 35-årig man döms av Norrköpings tingsrätt till tio års fängelse för flera brott, bland annat mordförsök, misshandel av sin sambo och grovt hot mot tjänsteman, skriver Norrköpings Tidningar. Det var tidigare i höst som ambulans kallades till en bostad i Norrköping.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Robyn rankas högt bland årets bästa album

Den amerikanska musiksajten Pitchfork har listat årets 50 bästa album och på en fjärdeplats hamnar Robyns nya "Honey".(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kina griper kanadensisk ex-diplomat

En tidigare kanadensisk diplomat har gripits i Kina, vilket väcker oro i hans hemland. Även USA har reagerat starkt. Nyligen grep Kanada Huaweis finanschef vilket vållat kinesisk ilska.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Man gripen misstänkt för misshandel

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Svajig handel på Wall street

USA-börserna steg på tisdagen efter en dag med svajig handel där indexen svängde fram och tillbaka mellan plus och minus. Efter hoppfulla signaler om att Kina och USA närmat sig i handelssamtalen steg investerarnas humör, bland annat efter uppgifter om en kraftig sänkning av biltullarna.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Medier: Omröstning om May nära förestående

En förtroendeomröstning om Theresa May som partiledare kan vara nära förestående inom hennes Konservativa parti, rapporterar flera brittiska medier.(TT).

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

FLASH:Skottlossning i Strasbourg

Minst två personer har dödats och elva är kritiskt skadade i skottlossningar i franska Strasbourg uppger polisen enligt AFP.(TT).

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Naturreservat växer med 50 hektar

Naturreservatet Halen har växt med nästan 50 hektar. Syftet är att ytterligare förstärka de naturvärden som finns i området..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Petter Northug tackar för sig?

Petter Northug har kallat till presskonferens i Trondheim vid lunchtid på onsdagen. Ämnet? Enligt norska skidförbundet handlar det om hans framtid som skidåkare.

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Här kan det bli långa köer fram till jul

Bor eller jobbar du på Saltö eller Dragsö. Då får du räkna med att det kan uppstå köer vid bron fram till jul. Anledningen är ett grävarbete med ledningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.