Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 23 February, 20:29

Liknande nyheter

Taggar: Konkurs, Ännuen , krogsom , stängs
Nya Wermlands Tidningen - 21 maj 14 kl. 06:00

Mer grönt, fler soffor, en krog och en saluhall

Det strömmar in idéer till NWT om hur man kan förändra och utveckla Stora torget i Karlstad. Bygg ett hus med turistbyrå, busskontor, Solacykeln, café och kiosk – eller en inglasad krog längs Kungsgatan med solläge, är några av förslagen..

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 13 kl. 14:35

Ännu ett framgångsår för Stenströms

Stenströms hade ett bra år 2012. Omsättningen ökade med runt 15 procent. I år ska skjorttillverkaren bygga ut fabriken i Estland, anställa fler och ge sig in en på ny marknad i utlandet..

Sydsvenskan - 16 okt 15 kl. 16:26

Ny ägare på Krog Clemens

Krog Clemens på Sankt Petri kyrkogata får nya ägare. Rickard Ljung, som drivit den klassiska Lundarestaurangen i åtta år, har försatt sitt bolag i konkurs.
– Jag har gjort några tabbar längs vägen, säger han..

YLE - 19 feb 14 kl. 05:09

”Konkurs osannolikt”

Ekonomin har sjunkit till bottnen för Skåldö vattenandelslag, som arbetar med att förse Skåldö- och Torsöområdet i Ekenäs skärgård med vatten- och avloppsledningar. Mikael Borgman, som sedan oktober 2013 är Raseborgs stads representant i vattenandelsslagets styrelse, berättar att det för tillfället finns drygt 60 anslutningar till systemet, men att antalet borde vara det dubbla för att verksamheten ska löna sig. - Ekonomin är ansträngd och det beror på att det finns för få anslutningar.

SmålandsPosten - 09 maj 14 kl. 06:44

Uppfinnare förlorade tvist mot Väckelsångs industriplast

Tingsrätten i Växjö ger Väckelsångs Industriplast AB rätt hela vägen i en tvist som gäller musfällan Mjölner. Dess uppfinnare Göran Hansson i Linneryd döms till att betala cirka 1,5 miljoner kronor till V-plast. Tomas Johansson från V-plast känner ett starkt ”äntligen” inom sig.

BT - 17 sep 12 kl. 13:49

Bomb mot krog där mördad jobbat

En sprängladdning blåste ut entrén till en restaurang i centrala Lund strax efter midnatt mot måndagen. En kock som arbetade på krogen mördades för ungefär ett halvår sedan, men polisen ser inget direkt samband. Mordet är fortfarande ouppklarat.

Barometern - 15 apr 14 kl. 06:13

KM har tröttnat ? krogen stängs

KM stänger. Efter 16 år kommer slutet för den välkända krogen på Storgatan. Att kommunen drog in serveringstillståndet avgjorde.

BT - 24 nov 14 kl. 16:57

Kärnsamtal med Iran förlängs - igen

Samtalen om Irans kärnteknikprogram förlängs igen - den här gången fram till sommaren. - Det krävs svåra eftergifter från bägge parter. Det kan bli en riktig långkörare, säger Jan Hallenberg på Försvarshögskolan.

Alingsås tidning - 30 sep 16 kl. 05:30

Rekonstruktionen förlängs tre månader

Alingsås Tidnings ägarbolag AB William Michelsens boktryckeri får ytterligare tre månader på sig för sin företagsrekonstruktion.
Det beskedet har nu Alingsås tingsrätt gett.
– Det är bra för företaget med alla anställda.

YLE - 26 jun 17 kl. 19:48

Bostadspriserna ökar längs västmetron – inte samma effekt längs alla spårvägsbyggen

Längs med den kommande västmetron har bostadspriserna ställvis ökat rejält jämfört med prisutvecklingen allmänt. Ringbanan och den kommande spårförbindelsen över Kronobroarna har inte lett till liknande höjningar. Om man slagit till i rätt tid kan ett bostadsköp i närheten av nya trafikförbindelser vara en lukrativ affär.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Kimdrinkar och Trumpfrisyrer inför toppmötet

Sugen på en Kim Jong Ale eller Rock It, Man? Eller kanske en mer orangeblond hårman? Det är fullt möjligt i det toppmötesrusiga Hanoi i Vietnam där USA:s president och Nordkoreas diktator möts på onsdag.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Man efterlyst för dubbelmord i Bro

En man har anhållits i sin frånvaro och jagas nu av polisen, misstänkt för dubbelmordet på två unga män i Bro, cirka fyra mil nordväst om Stockholm. Männen, som var i 20-årsåldern, hittades ihjälskjutna utanför en förskola natten till torsdagen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Luleå tog sjätte raka - hänger på Färjestad

Luleå vann toppmötet mot Frölunda med 3-1 efter en jämn tillställning. Segern var norrbottningarnas sjätte raka och Luleå har nu lika många poäng som ettan Färjestad. I Luleå ställdes två formstarka lag mot varandra: Luleå kom från fem raka segrar, Frölunda hade fyra.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Kashmir: Över 100 separatister gripna

Indiska myndigheter har gripit över 100 separatister i ett antal polisräder i Kashmir. Landet förstärker sin militära närvaro i regionen, vid sidan av ett allt hätskare ordkrig med Pakistan.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Zoric avgjorde i förlängningen

Vill man se mål ska man bege sig till Olofströms Sporthall. Det är sedan gammalt. OIBK besegrade Växjö U med 7–6, fast det krävdes en förlängning i innebandyettan.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Uppsving för krisprylar efter SVT:s serie

Hjälp, det kan bli strömavbrott. Hit med en vevradio, ett gasolkök och en vattenrenare tänker svensken, och köper krisberedskapsprylar som aldrig förr. Efter SVT:s serie Nedsläckt land får krisbranschen ett uppsving.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Tredje raka förlusten för Daniel Teymur

Det var en pressad Daniel Teymur som klev in i oktagonen på den första UFC-galan någonsin på tjeckisk mark i Prag.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Säsongens tyngsta förlust – HIF föll mot Guif

En knapp förlust mot Eskilstuna Guif. Tomhet eller ilska? – Det är en kombination, konstaterar Nicklas Grundsten med en djup suck.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Avestakvinnan troligen hittad död

Polisen bekräftar att en kropp som kan vara den försvunna, troligen mördade, Avestakvinnan har hittats utanför Gävle. - I nuläget är vår bedömning att det är henne vi har hittat. Men hon är ännu inte identifierad, säger Olof Norgren, spaningsledare.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Peter Frampton lider av ovanlig sjukdom

Den brittiske sångaren och gitarristen Peter Frampton, 68, har avslöjat att han lider av den ovanliga muskelsjukdomen inklusionskroppsmyosit, som gör att musklerna långsamt bryts ner. Artistens kommande USA-turné kommer därför att bli hans sista.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.