FriaTider > Nyheter

Tuesday, 19 February, 20:14

Liknande nyheter

Taggar: Bil, beskjuteni , Stockholm, två, skadade
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bil beskjuten i Halmstad

Vid 20-tiden på fredagskvällen blev en bil beskjuten på Andersberg i Halmstad, uppger SR Halland. Vittnen säger att det var två personer på moped som sköt mot de fyra personerna i bilen.Ingen ska ha kommit till skada vid skottlossningen.

Västerbottens Folkblad - 15 mar 13 kl. 17:19

Stal bil i Stockholm ? ville hem till norr

En vilhelminabo stal en bil i Stockholm och körde norrut ? nu döms han till fängelse. Det var i september som den manlige vilhelminabon i [...

Helsingborgs Dagblad - 22 jun 18 kl. 12:04

Bil beskjuten i sydöstra Stockholm

En skottlossning har inträffat i närheten av Flatenbadet i sydöstra Stockholm. En bil som två personer färdades i blev beskjuten. – Anmälaren som ringde in uppgav att han och en medpassagerare blev beskjutna när de körde en bil i Skarpnäckområdet.

Skånskan - 26 okt 15 kl. 21:27

Bil beskjuten – en skadad

Nyheter En skadad man kom till CSK under måndagskvällen. Det framkommer senare att han suttit i en bil som blivit beskjuten. Vid kvart över sju på måndagskvällen fick polisen ett samtal rörande att en man i 20-års åldern har kommit till sjukhuset i Kristianstad.

Expressen - 20 apr 16 kl. 21:24

Bil beskjuten i södra Stockholm

En bil med tre personer i besköts i Rågsved i södra Stockholm under onsdagskvällen. – Det finns vittnesuppgifter om att en äldre mörk kombibil ska ha lämnat platsen, säger Sven-Erik Olsson, vis Stockholmspolisen..

DN - 22 jun 18 kl. 12:06

Bil beskjuten i södra Stockholm

Någon öppnade eld mot två personer i en bil vid Flatenbadet i sydöstra Stockholm före lunchtid på midsommarafton, skriver Expressen. Den eller de skyldiga är på flykt undan polisen..

Sydsvenskan - 14 feb 16 kl. 22:06

Bil beskjuten i Göteborg

En bil har blivit beskjuten vid Hammarkulletorget i nordöstra Göteborg.— Vi har kunnat bekräfta att det har avlossats skott för vi har hittat hylsor, säger Eva Ekblad vid polisen region Väst till GT.Bilen som blev beskjuten är inte kvar på platsen och det är inte känt om någon skadats vid skottlossningen som inträffade vid 21-tiden på söndagen.

UNT - 13 dec 16 kl. 04:32

Bil beskjuten med flera skott

En bil har beskjutits med flera skott i Hjulsta i Västerort i Stockholm..

BT - 13 dec 16 kl. 04:32

Bil beskjuten med flera skott

En bil har beskjutits med flera skott i Hjulsta i Västerort i Stockholm. Ingen person har påträffats skadad. - Det har antagligen suttit folk i bilen när man har skjutit mot den, förmodar jag.

Sydsvenskan - 13 dec 16 kl. 04:32

Bil beskjuten med flera skott

En bil har beskjutits med flera skott i Hjulsta i Västerort i Stockholm. Ingen person har påträffats skadad. – Det har antagligen suttit folk i bilen när man har skjutit mot den, förmodar jag.

SvD - 13 dec 16 kl. 04:32

Bil beskjuten med flera skott

En bil har beskjutits med flera skott i Hjulsta i Västerort i Stockholm. Ingen person har påträffats skadad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.