DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 09:54

DI - 12 nov 18 kl. 17:38

Felaktig kampanj mot Kristerssons linjeLEDARE. Måndagens händelse i riksdagens kammare var historisk. Talmannen lade fram ett förslag till statsminister, Ulf Kristersson, som inte tycks få tillräckligt med stöd för att bli vald. Anledningen är att två partier i samma politiska allians som Ulf Kristersson inte vill att han ska tillträda som statsminister..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kristerssons, Ledare, Kristersson, Ulf Kristersson

Dela artikeln

2089 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Felaktig, kampanjmot , Kristerssons, linje
Alliansfritt Sverige - 08 maj 12 kl. 13:04

Centerpartiets raka politiska linje: en klar Lööf-effekt

Linjärt sambandLÖÖFOMANI. Sagan om den raka linjen. Om den samstämmiga politiska vägen, om sammanhållningen och om tydligheten.

Kristianstadsbladet - 06 nov 12 kl. 22:54

Romney: Obamas kampanj var stark

Tonen mellan de två presidentkanditaterna, som tidvis varit hård under kampanjen, mjuknar nu på den avgörande valdagen. Romney ger Obama komplimanger för bland annat hans faderskap och Obama gratulerade Romney till en "livfull kampanj".
Barack Obama har tillbringat valdagen på hemmaplan i Chicago medan Mitt Romney gjort ett sista ryck och har kampanjat i först Ohio och sedan i Pennsylvania.

GT - 07 maj 14 kl. 10:48

Västtrafiks kampanj felaktig – kritiseras

GÖTEBORG. Västtrafiks kampanj om gratisresor i kollektivtrafiken strider mot marknadsföringslagen enligt Konsumentverket..

Kristianstadsbladet - 01 jul 14 kl. 06:00

Skånetrafiken gav felaktig information

Foto: Lasse Ottosson
Skånetrafiken gick ut med felaktiga uppgifter när effekten av den slopade busslingan runt Österäng skulle förklaras. Antalet som påverkas av åtgärden är mångdubbelt fler än vad som uppgavs då.
Det nya förslaget till lösning för stadsbussarna som trafikerar Österäng blev offentligt för ett par veckor sedan.

Cornucopia - 15 jul 16 kl. 10:52

Redaktionell linje angående terrordåd

Angående terrordådet i Nice, kan det vara bra att formulera ner min informella redaktionella linje jag har angående terrordåd här på redaktionen.
Malmöpiketens Sandkatt. Numera överförd till polisens bombgrupp pga anledningar.

Alliansfritt Sverige - 05 mar 12 kl. 07:00

Ligga och arbeta - Moderaternas linje.


LIGGA OCH ARBETA. Dystoni; en sjukdom som bland annat gör att halsmusklerna tvingar ned huvudet mot överkroppen är tydligen inget skäl att ligga hemma och lata sig. I enlighet med regeringens sjukförsäkringsregler är det nämligen bättre att söka arbete i detta tillstånd - "liggande arbete".

Expressen - 13 okt 18 kl. 13:20

Björklunds och Lööf kallar till pressträff efter Kristerssons ultimatum

Efter moderatledaren Ulf Kristerssons ultimatum till allianspartierna under fredagen – nu håller Jan Björklund pressträff. Han ratar Kristerssons två förslag till regeringsbildning.  – Kristersson lade ut sina alternativ på Facebook utan att jag visste det innan.

Dagen - 01 apr 11 kl. 03:00

Var bär SKR:s kampanj hän?

Kyrkan verkar tro sig veta bättre än experter på området hur sjukförsäkringssystemet ska fungera än. Och förändringar är på gång, förändringar som ligger i linje med SKR:s uppmaningar.

Vi har stor respekt för Svenska kyrkans sociala arbete och dess engagemang för att stödja människor i svåra situationer.

Eurosport - 14 dec 12 kl. 15:38

Fotboll - La Liga - TV: Barca lanserar sluta röka-kampanj: "Hela klubben stöttar"

Barcelona satsar fullt ut på att stärka sitt varumärke. Klubben har lanserat en sluta röka-kampanj. Något som, enligt presidenten Sandro Rosell, ligger i linje med klubbens motto: "Mer än en klubb"..

SVT Debatt - 24 maj 13 kl. 05:45

Nu lanserar vi en kampanj för mänsklig jobbpolitik

MILJÖPARTIETS KONGRESS Fler ska ha ett arbete att gå till och fler ska må bra av sitt arbete. På Miljöpartiets kongress som inleds idag beslutar vi om en ny arbetslinje. Sverige behöver en ny jobbpolitik på fem områden, gröna investeringar, nya jobb för unga, i välfärden, i små och medelstora företag och i industrin, skriver Anders Wallner (MP), Gunvor G Ericson (MP) och Per Bolund (MP).

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Kraftig kronförsvagning efter svaga inflationssiffror

Den svenska kronan försvagas ordentligt jämfört med både dollarn och euron efter att den svenska inflationen mätt i KPI landade på 1,9 procent i januari. Klart under analytikernas prognos på 2,2 procent enligt Infront Datas sammanställning. .

DI - 15 minuter sedan

ABB får order värd 391 miljoner

Verkstadsbolaget ABB har fått en order från Indian Railway värd 42 miljoner dollar, motsvarande drygt 391 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Inflationen svagare än väntat i januari

Den svenska inflationen mätt i KPI landade på 1,9 procent, klart under analytikernas förväntningar på 2,2 procent enligt Infront Data. Även KPIF var under förväntan på 2 procent. Analytikerna hade räknat med 2,3 procent och Riksbanken med 2,4 procent..

DI - 30 minuter sedan

Pareto ser ökad risk för kursnedgångar i verkstadssektorn

En global inbromsning i tillverkningssektorn kan väntas och det innebär att risken för kursnedgångar i verkstadssektorn har ökat efter den positiva kursutvecklingen i januari..

DI - 30 minuter sedan

Utdelningsexpertens köptips: Här är de bästa högutdelarna på kort och lång sikt

Oavsett sparprofil och tidshorisont finns det attraktiva högutdelare att stoppa i portföljen, enligt Marcus Hernhag, utdelningsexpert och författare.  För Di pekar han ut sina favoriter, liksom en klassisk utdelningsaktie man nu ska dumpa, och berättar även hur du ska placera för att kunna leva på utdelningar som pensionär..

DI - 30 minuter sedan

Bahnhof höjer utdelningen efter starkt fjärde kvartal

Bredbandsoperatören Bahnhof höjer både intäkter och resultat i det fjärde kvartalet. Nu föreslår styrelsen också en utdelningshöjning..

DI - 45 minuter sedan

ChromoGenics får order från Humlegården Fastigheter på 7 MSEK

ChromoGenics har erhållit en order avseende ConverLight Static till ett värde av 7 miljoner kronor. Leverans beräknas starta mars 2019 med färdigställande under tredje kvartalet 2019..

DI - 45 minuter sedan

Livihop ökar förlusten i fjärde kvartalet

Livihop, verksamt inom personlig assistans, redovisade en omsättning för det fjärde kvartalet på 112 miljoner kronor (79), motsvarande en tillväxt på 42 procent. .

DI - 45 minuter sedan

Fingerprint lanserar mjukvaruplattform för betalningar

Fingerprint Cards har utvecklat FPC-BEP, en biometrisk mjukvaruplattform för betalningar för betalkort, bärbara uppkopplade elektroniska prylar och USB-donglar. .

DI - 45 minuter sedan

Digital succé för Dagens industri

Antalet digitala prenumeranter fortsätter att öka kraftigt för Dagens industri. Fjolåret blev som planerat ett år med tunga investeringar i framför allt Di TV och it-utveckling, vilket gjorde att resultatet för 2018 landade på 80 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.