DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 03:14

DI - 12 nov 18 kl. 17:38

Felaktig kampanj mot Kristerssons linjeLEDARE. Måndagens händelse i riksdagens kammare var historisk. Talmannen lade fram ett förslag till statsminister, Ulf Kristersson, som inte tycks få tillräckligt med stöd för att bli vald. Anledningen är att två partier i samma politiska allians som Ulf Kristersson inte vill att han ska tillträda som statsminister..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kristerssons, Ledare, Kristersson, Ulf Kristersson

Dela artikeln

2091 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Felaktig, kampanjmot , Kristerssons, linje
Alliansfritt Sverige - 08 maj 12 kl. 13:04

Centerpartiets raka politiska linje: en klar Lööf-effekt

Linjärt sambandLÖÖFOMANI. Sagan om den raka linjen. Om den samstämmiga politiska vägen, om sammanhållningen och om tydligheten.

Kristianstadsbladet - 06 nov 12 kl. 22:54

Romney: Obamas kampanj var stark

Tonen mellan de två presidentkanditaterna, som tidvis varit hård under kampanjen, mjuknar nu på den avgörande valdagen. Romney ger Obama komplimanger för bland annat hans faderskap och Obama gratulerade Romney till en "livfull kampanj".
Barack Obama har tillbringat valdagen på hemmaplan i Chicago medan Mitt Romney gjort ett sista ryck och har kampanjat i först Ohio och sedan i Pennsylvania.

GT - 07 maj 14 kl. 10:48

Västtrafiks kampanj felaktig – kritiseras

GÖTEBORG. Västtrafiks kampanj om gratisresor i kollektivtrafiken strider mot marknadsföringslagen enligt Konsumentverket..

Kristianstadsbladet - 01 jul 14 kl. 06:00

Skånetrafiken gav felaktig information

Foto: Lasse Ottosson
Skånetrafiken gick ut med felaktiga uppgifter när effekten av den slopade busslingan runt Österäng skulle förklaras. Antalet som påverkas av åtgärden är mångdubbelt fler än vad som uppgavs då.
Det nya förslaget till lösning för stadsbussarna som trafikerar Österäng blev offentligt för ett par veckor sedan.

Cornucopia - 15 jul 16 kl. 10:52

Redaktionell linje angående terrordåd

Angående terrordådet i Nice, kan det vara bra att formulera ner min informella redaktionella linje jag har angående terrordåd här på redaktionen.
Malmöpiketens Sandkatt. Numera överförd till polisens bombgrupp pga anledningar.

Alliansfritt Sverige - 05 mar 12 kl. 07:00

Ligga och arbeta - Moderaternas linje.


LIGGA OCH ARBETA. Dystoni; en sjukdom som bland annat gör att halsmusklerna tvingar ned huvudet mot överkroppen är tydligen inget skäl att ligga hemma och lata sig. I enlighet med regeringens sjukförsäkringsregler är det nämligen bättre att söka arbete i detta tillstånd - "liggande arbete".

Expressen - 13 okt 18 kl. 13:20

Björklunds och Lööf kallar till pressträff efter Kristerssons ultimatum

Efter moderatledaren Ulf Kristerssons ultimatum till allianspartierna under fredagen – nu håller Jan Björklund pressträff. Han ratar Kristerssons två förslag till regeringsbildning.  – Kristersson lade ut sina alternativ på Facebook utan att jag visste det innan.

Dagen - 01 apr 11 kl. 03:00

Var bär SKR:s kampanj hän?

Kyrkan verkar tro sig veta bättre än experter på området hur sjukförsäkringssystemet ska fungera än. Och förändringar är på gång, förändringar som ligger i linje med SKR:s uppmaningar.

Vi har stor respekt för Svenska kyrkans sociala arbete och dess engagemang för att stödja människor i svåra situationer.

Eurosport - 14 dec 12 kl. 15:38

Fotboll - La Liga - TV: Barca lanserar sluta röka-kampanj: "Hela klubben stöttar"

Barcelona satsar fullt ut på att stärka sitt varumärke. Klubben har lanserat en sluta röka-kampanj. Något som, enligt presidenten Sandro Rosell, ligger i linje med klubbens motto: "Mer än en klubb"..

SVT Debatt - 24 maj 13 kl. 05:45

Nu lanserar vi en kampanj för mänsklig jobbpolitik

MILJÖPARTIETS KONGRESS Fler ska ha ett arbete att gå till och fler ska må bra av sitt arbete. På Miljöpartiets kongress som inleds idag beslutar vi om en ny arbetslinje. Sverige behöver en ny jobbpolitik på fem områden, gröna investeringar, nya jobb för unga, i välfärden, i små och medelstora företag och i industrin, skriver Anders Wallner (MP), Gunvor G Ericson (MP) och Per Bolund (MP).

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Företagens julfrossande räddar restauranger

I fjol spenderades 3 miljarder kronor fördelade på 5 miljoner julbord i Sverige. Omkring 75 procent av notan går till företagens julfester, enligt Visita..

DI - 5 timmar sedan

Börssuccéns nya grepp – biobränsle för flyget

Förnybart drivmedel har gjort Neste till en börsraket. Nu trycker den finländska oljekoncernen på startknappen för nästa storsatsning, förnybart flygbränsle..

DI - 6 timmar sedan

Iskallt på noteringsfronten

En iskall vind har tagit grepp om marknaden för börsnoteringar, andra halvåret ser ut att bli betydligt svagare än för både 2016 och 2017. Den slagiga börsen tvingar dessutom bolag som skulle ”rädda” fjärde kvartalet att senarelägga börsdrömmen..

DI - 6 timmar sedan

Investmentbankerna jublar – bra drag inom företagsaffärer

Om det är sura miner över få börsnoteringar, är investmentbankerna desto gladare över draget inom området företagsaffärer. ”Riskkapitalbolag har blivit mer aktiva både på köp- och säljsidan”, säger ABG Sundal Colliers Jonas Ström..

DI - 7 timmar sedan

May och Draghi i all ära – men det hänger på bilarna

På tisdag kan Teresa May skriva historia. På torsdag kan ECB-chefen Mario Draghi göra detsamma.  Men det placerarna verkligen håller anda inför är fredagens siffra över européernas bilköparsug..

DI - 7 timmar sedan

Efter extremvädret: Lönsamhetskollaps för jordbruket

Nu kommer facit för jordbruket efter värmen och torkan 2018. Svenskt jordbruk visar de sämsta resultaten på nära tre decennier, enligt statistik från Jordbruksverket..

DI - 8 timmar sedan

Kinesiskt jätteköp ger New Wave en tankeställare

Kända sportvarumärken är glödheta uppköpsobjekt. Senaste beviset är det kinesiska konglomerat som vräker ut pengar för att lägga vantarna på Peak Performance och Salomon.  Det bör ge Torsten Jansson något att fundera på..

DI - 8 timmar sedan

Kina kallar upp USA:s ambassadör

Kina har kallat upp USA:s ambassadör för att protestera mot arresteringsordern mot den kinesiska it-jätten Huaweis finanschef Meng Wanzhou. Kina kräver att USA omedelbart drar tillbaka arresteringsordern, annars väntar konsekvenser..

DI - 9 timmar sedan

Avgörande vecka för Sverige

S-ledaren Stefan Löfvens regeringsförhandlingar med C, L och MP är inne i ett avgörande skede. Sverige står inför en av de mest intensiva politiska veckorna på många år..

DI - 10 timmar sedan

Ny larmstudie: Nio av tio vill byta jobb

Jobbar du på kontor? Då är du förmodligen frustrerad och drömmer om att hoppa av hamsterhjulet. Sannolikheten för att detta stämmer är 95 procent.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.