DI > Ekonomi

Sunday, 17 February, 11:19

DI - 12 nov 18 kl. 13:12

FN:s mål högt på Alfa Lavals agendaArbetet med Agenda 2030 hjälper Alfa Laval att synliggöra den affärsstrategiska hållbarhetsnyttan av bolagets produkter. Verksamhetens koppling till Agenda 2030 får en allt tydligare plats i de stora bolagens kommunikation, visar Di:s rankning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Alfa Lavals, Agenda, Alfa Laval, Di

Dela artikeln

362 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FN:smål , högt, Alfa, Lavals, agenda
Sydsvenskan - 08 apr 14 kl. 05:30

Norska protester mot Alfa Lavals rekordköp

Alfa Laval köper bolaget Frank Mohn för totalt 13 miljarder norska kronor, kontant.
– En riktig juvel, säger Alfa Lavals vd Lars Renström.
Men alla i ägarfamiljen Mohn är inte överens om försäljningen..

Sydsvenskan - 09 apr 14 kl. 05:30

Alfa Lavals vd säker på norsk affär trots kritik

Försäljningen av Frank Mohn AS till Alfa Laval rör upp känslor i ägarfamiljen.
– Jag känner mig förd bakom ljuset, säger sonen Frederik Mohn till bt.no.

Affärsvärlden - 19 jul 11 kl. 08:37

Så bra var Alfa Lavals resultat

Alfa Lavals resultat före skatt blev 1.175 miljoner kronor för det andra kvartalet 2011 (1.147)..

Nyteknik - 05 feb 13 kl. 09:25

Alfa Lavals utrustning i de högsta skraporna

Det blir allt viktigare att certifiera byggnader ur miljösynpunkt. Därför har Alfa Lavals energieffektiva värmeväxlare blivit populära. Nu finns de i flera av världens högsta byggnader..

Affärsvärlden - 19 mar 13 kl. 09:25

Lundbecks vd föreslås till Alfa Lavals styrelse

Alfa Lavals valberedning föreslår att Ulf Wiinberg tar plats i styrelsen i samband med nästa årsstämma som hålls den 23 april..

Sydsvenskan - 18 jul 13 kl. 09:34

Alfa Lavals orderingång ökar

Verkstadsjätten Alfa Lavals orderingång har stått nästan stilla i ett år men under andra kvartalet lossnade det. Nu skuttar de fram 400 miljoner. Ett skäl är att beställningarna från Kina ökar igen.

Sydsvenskan - 16 jan 14 kl. 11:34

Alfa Lavals vd blir fransk riddare

Lundabolaget Alfa Lavals vd, Lars Renström, utnämns till "Riddare av franska Hederslegionen" vid en ceremoni i Stockholm på fredag..

Affärsvärlden - 28 okt 14 kl. 12:19

Analytiker om Alfa Lavals rapport

En svag rapport med några ljusglimtar. Det anser en analytiker som Six News pratat med angående Alfa Lavals kvartalsrapport som presenterades idag..

Affärsvärlden - 10 nov 15 kl. 08:38

Alfa Lavals vd avgår

Verkstadsbolaget Alfa Lavals vd Lars Renström avgår från sin post och efterträds av Tom Erixon som i dag är vd för Ovako..

Affärsvärlden - 09 mar 16 kl. 07:23

Alfa Lavals vd köper aktier i bolaget

Verkstadsbolaget Alfa Lavals vd, Tom Erixon, köpte 7.500 aktier i bolaget den 1 mars..

Affärsvärlden - 03 nov 16 kl. 09:39

Alfa Lavals vd tankar aktier

Alfa Lavals vd Tom Erixon köpte på onsdagen 19.600 aktier i bolaget för 128 kronor styck, således för sammanlagt 2,5 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Sanningens väktare på nätet

Först slogs hon mot Pirate Bay – och vann. Nu står Telia, Tele2 och Telenor på tur. Hon är Sveriges mest kända advokat i tvister kring upphovsrätt och yttrande­frihet på nätet, och ­försvarar Fredrik Virtanen.

DI - 1 timme sedan

Nybyggen reas ut - ”ligger på nivåer vi aldrig sett”

Nästan var femte nyproducerad lägenhet i Stockholm var prissänkt under januaris sista veckor.  ”Stockholm ligger på nivåer som vi aldrig har sett tidigare”, konstaterar Booli. .

DI - 1 timme sedan

Antalet lediga sommarjobb slår rekord

Rekordmånga sommarjobb finns nu att söka för den som letar sysselsättning till sommaren. I januari fanns hela 50 000 feriejobb tillgängliga på Platsbanken – drygt 3 000 fler än förra året..

DI - 1 timme sedan

V ska inte driva EU-utträde i valet

Vänsterpartiet ska inte driva kravet att Sverige ska lämna EU i valet till EU-parlamentet. Det beslutades på partiets EU-valkonferens i Norrköping..

DI - 1 timme sedan

Norwegians vd öppnar för att sälja

Rätt köpare får gärna ta över Norwegian, enligt storägaren och vd:n Bjørn Kjos. ”Alla bolag på börsen är ju till salu”, säger han. Samtidigt räknar han med att bolagets resultat kommer att lyfta under 2019..

DI - 2 timmar sedan

Pentagonchef tyst om nödpengar till mur

USA:s Pentagonbas Patrick Shanahan säger att han ännu inte bestämt sig om en mur mot Mexiko är att betrakta som en militär nödvändighet. Det kan få betydelse för om försvarsdepartementets pengar kan användas till det under ett nödläge..

DI - 2 timmar sedan

23 varslas vid sågverk

23 personer på Ala sågverk i Ljusne varslas om uppsägning. Bakgrunden är strukturella förändringar på Stora Enso, som äger sågverket, uppger lokala medier..

DI - 3 timmar sedan

Flybmi i konkurs – anger brexit som orsak

Det brittiska flygbolaget Flybmi har gått i konkurrs, rapporterar  Nya Wermlands Tidningen. Bolaget flyger bland annat sträckan Karlstad - Jönköping - Frankfurt och har även avgångar från Norrköping..

DI - 3 timmar sedan

Hon har örnkoll när Scania förnyar fabriken

När 60 maskiner på Scanias transmissionsfabrik byts ut är det en hektisk period för alla inblandade, men teknikchefen Lina Ankargren ser till att kugghjulen snurrar som de ska.  ”Det kan vara min mest intensiva period på Scania”, säger hon..

DI - 14 timmar sedan

Här kan man också vandra bland vulkaner

Oavsett om man gillar silhuetten av en slocknad vulkan eller absolut måste få se lava flöda framför ögonen finns det många vulkaner som är lätta att besöka, över nästan hela världen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.