GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 27 February, 04:54

GöteborgsPosten - 08 nov 18 kl. 08:50

Enskild firma startar i Kungsbacka: Firma BenkeFirma Benke har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Mediauppdrag åt Sveriges tidningar, TV och Radio.".
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Kungsbacka, Benke, Sveriges, Radio

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enskild, firma, startari , Kungsbacka, Firma, Benke
GöteborgsPosten - 20 jun 18 kl. 11:44

Enskild firma startar i Kungsbacka: Jocke i Idala

Den 28 maj registrerades det nya bolaget Jocke i Idala hos Bolagsverket. Bolaget har sitt säte i Kungsbacka och verksamhet ska vara "mark och anläggning". Innehavare är Joacim Alexander Andersson..

GöteborgsPosten - 20 jun 18 kl. 11:43

Enskild firma startar i Kungsbacka: Win Win Equine Team

Win Win Equine Team, som har sitt säte i Kungsbacka, har som sin verksamhet "kurser, behandlingar för häst, hund". Innehavare är Marita Nardi Dei Da Filicaja Dotti..

GöteborgsPosten - 06 jul 18 kl. 08:09

Enskild firma startar i Kungsbacka: Arium Teknik

Den 2 juli registrerades det nya bolaget Arium Teknik hos Bolagsverket. Bolaget har sitt säte i Kungsbacka och verksamhet ska vara "försäljning av skumplast och fräsning av skumplast till emballage och förvaring av kundens produkter". Innehavare är Andreas Karlsson..

GöteborgsPosten - 06 jul 18 kl. 08:00

Enskild firma startar i Kungsbacka: Destinationo

Destinationo, som har sitt säte i Kungsbacka, har som sin verksamhet "träningskläder och träningstillbehör". Innehavare är Jesper Jensen Svärd..

GöteborgsPosten - 24 aug 18 kl. 07:40

Enskild firma startar i Kungsbacka: Specialistekonomi i Sverige

Specialistekonomi i Sverige, som har sitt säte i Kungsbacka, har som sin verksamhet "en modern och digital redovisningsbyrå som sköter kunders ekonomi i sin helhet". Innehavare är Nicklas Dahlquist..

GöteborgsPosten - 31 aug 18 kl. 07:52

Enskild firma startar i Kungsbacka: Pa Auto

Den 28 augusti registrerades det nya bolaget Pa Auto hos Bolagsverket. Bolaget har sitt säte i Kungsbacka och verksamhet ska vara "inköp och försäljning av begagnade bilar". Innehavare är Pontus Andersson..

GöteborgsPosten - 21 sep 18 kl. 09:10

Enskild firma startar i Kungsbacka: Västkustens Leomedia

Den 20 september registrerades det nya bolaget Västkustens Leomedia hos Bolagsverket. Bolaget har sitt säte i Kungsbacka och ska enligt verksamhetsbeskrivningen jobba med "produktion inom reklam och marknadsföring, genom digitala medier och tryck". Innehavare är Frida Melander..

GöteborgsPosten - 09 okt 18 kl. 08:50

Enskild firma startar i Kungsbacka: About Tomorrow

Den 8 oktober registrerades det nya bolaget About Tomorrow hos Bolagsverket. Bolaget har sitt säte i Kungsbacka och har som sin verksamhet "reklambyråverksamhet". Innehavare är Madlein Krantz..

GöteborgsPosten - 14 nov 18 kl. 07:10

Face It Skönhetssalong – enskild firma startar i Kungsbacka

Face It Skönhetssalong, som har sitt säte i Kungsbacka, ska enligt verksamhetsbeskrivningen syssla med "skönhetsvård". Innehavare är Pornphen Eriksson Noiklang, 26 år..

GöteborgsPosten - 03 dec 18 kl. 08:50

Maria Hoffman - Essensen Av Dig – enskild firma startar i Kungsbacka

Maria Hoffman - Essensen Av Dig, som har sitt säte i Kungsbacka, uppger att de ska ägna sig åt "föreläsningar, kurser, läkande och utvecklande samtal sorgbearbetning, medberoende, självkännedom och självmedkänsla". Ägare är Maria Hoffman, 43 år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.