Expressen > Nyheter

Saturday, 19 January, 21:22

Expressen - 10 nov 18 kl. 19:44

Uppmaningen till hela landet: Hedra Dante med tyst minut”Klockan 20.00 håller vi en tyst minut över hela landet för Dante. Tillsammans kan vi enas och stötta familjen, samt hedra Dantes minne.” Så lyder ett Facebook-inlägg som delats tusentals gånger under lördagen.Bland annat kommer minnesceremonier att hållas i Falkenberg och Göteborg.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Dante, Dantes, Facebook, Falkenberg, Göteborg

Dela artikeln

4615 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppmaningentill hela , landet, Hedra, Dantemed , tyst, minut
GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 21:31

Så kommer Falkenbergs FF hedra Dante

Det har varit en lång dag för Patrik Lundgren. Beskedet om Dante tog föreningen hårt. Nu hedras han i samband med matchen mot Gais..

GöteborgsPosten - 10 nov 18 kl. 16:21

Tyst minut för Dante på Gustaf Adolfs torg

I flera städer runt om i landet kommer man att hålla en tyst minut för Dante under lördagskvällen. Så även i Göteborg, på Gustaf Adolfs torg.
– Vi vill hedra Dante och hans familj efter allt som hänt, säger initiativtagaren Markus Börjesson Grahn..

GöteborgsPosten - 10 nov 18 kl. 16:21

Tyst minut hölls för Dante på Gustaf Adolfs torg

I flera städer runt om i landet hölls en tyst minut för Dante under lördagskvällen. Så även i Göteborg, på Gustaf Adolfs torg.
– Vi vill hedra Dante och hans familj efter allt som hänt, säger initiativtagaren Markus Börjesson Grahn..

Expressen - 08 nov 18 kl. 07:00

Polisens insats vid å – i sökandet efter Dante, 12

Polisen jobbar mot klockan i sökandet efter Dante, 12, som nu har varit försvunnen i över 36 timmar. Under natten har polisens dykare sökt genom en del av ån Ätran i Falkenberg. Samtidigt har folk i hela Sverige engagerat sig för att hitta Dante.

Kristianstadsbladet - 17 dec 11 kl. 06:30

Med Dante i tiden. Eller?

Enligt egen utsago är Axess "Sveriges största intellektuella tidskrift". Störst betyder inte nödvänd?
TIDSKRIFT.

BT - 12 maj 14 kl. 12:16

Lars Norén är vår tids Dante

August Strindberg var under sin livstid känd som ett oberäkneligt råskinn som utan synbar anledning kunde gå till rasande angrepp mot vänner och fiender. Idag är de flesta av dessa råa personangrepp förpassade till glömskan. Det vi minns av Strindberg är istället den starka medkänsla med människorna som genomsyrar hans bästa texter.

BT - 22 aug 14 kl. 10:53

Uppmaningen till nyfödda: Deklarera!

Bebisar i hela landet hann knappt födas när första brevet från Skatteverket damp ner i brevlådan. Uppmaningen: Deklarera, du har glömt! Men nej, flera av småbarnen födda 2013 har inte slarvat.

YLE - 15 okt 14 kl. 15:54

Brasiliens Dante vill bli tysk medborgare

Fotbollsspelaren Dante från Brasilien har meddelat att han vill ha tyskt medborgarskap. Han har sannolikt gjort sitt i landslagssammanhang. Försvarsspelaren representerar Bayern München till vardags och ämnar stanna i Tyskland efter sin proffskarriär.

Västerbottens Folkblad - 10 apr 17 kl. 11:13

Tyst minut för att hedra offren i hela landet

I dag kommer en tyst minut att hållas över hela landet för att hedra offren efter attentatet på Drottninggatan i Stockholm. Det är statsminister Stefan Löfven (S) som har utlyst den tysta minuten klockan 12:00 i dag. I Stockholm kommer en ceremoni att äga rum i Stadshusparken att äga rum där flera offentliga personer kommer […].

GT - 09 nov 18 kl. 16:57

JUST NU: Polisen befarar: Dante, 12, har hittats död

FALKENBERG. En avliden person har hittats i samband med sökinsatsen efter tolvårige Dante. Det meddelade polisen vid en presskonferens på fredagskvällen, tre dygn efter att tolvårige Dante anmäldes försvunnen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Cecilia och Claes ville starta klimatsmart pizzeria – stoppas

SKEGRIE. Claes Stenmark, 38, berättar engagerat om planerna och gör samtidigt en svepande rörelse över gräsplätten:– Här blir det odlingar, där ligger orangeriet och någonstans här borta finns köket.Tillsammans med hustrun Cecilia vill Claes bygga världens klimatsmartaste restaurang.

Expressen - 1 timme sedan

SD-politikern: "Christer Pettersson, var är du?"

I samband med att Stefan Löfven valdes till statsminister valde Sverigedemokraten Erik Wennerström att reagera på Twitter.Politikern lade ut en bild på Christer Petterson, som länge misstänktes för mordet på Olof Palme, och skrev:"Christer Pettersson, var är du nu när Sverige behöver dig?”..

Expressen - 1 timme sedan

Olycka i centrala Stockholm – en fast under buss

En person hamnade under en buss på Odengatan under lördagskvällen..

Expressen - 2 timmar sedan

Elin, 24, bestämde sig – gick ner 50 kilo på ett år

Elin Larsson har kämpat med sin vikt hela livet.Till slut nådde hon en punkt i livet då hon fick nog.Hon vägde 117 kilo, hade passerat gränsen för fetma för länge sedan och kände att hon behövde göra något drastiskt för att få sitt liv tillbaka.

Expressen - 2 timmar sedan

Fartun vägrade gifta sig som 12-åring – våldtogs som straff

Fartun var 12 år när hon vägrade bli bortgift med en man i 40-årsåldern som tillhörde en mäktig klan i Somalia.Som straff blev hon våldtagen, knivskuren och attackerad med frätande medel.För fem år sedan flydde hon till Europa och hamnade slutligen i Sverige där hon äntligen funnit en trygg plats.

Expressen - 2 timmar sedan

Hämtmat gjorde Niklas Östberg till miljardär

Han är en av Sveriges runt 200 miljardärer. Niklas Östberg berättar om sin väg dit med hjälp av hämtmat.– Jag hade inga ambitioner och min attityd var lite "vem bryr sig om utbildning", säger Niklas Östberg till Dagens industri..

Expressen - 3 timmar sedan

Trump redo för kompromiss – men står fast vid muren

Donald Trump vägrar ge upp kraven på en mur mot Mexiko.Men samtidigt öppnar den amerikanske presidenten för en kompromiss vad gäller invandringen, rapporterar Reuters.Beskedet väntas komma i ett tal senare under lördagen..

Expressen - 3 timmar sedan

Paret sålde huset – reste jorden runt

För drygt ett år sedan förverkligade paret Lena och Nicklas sin dröm – att resa jorden runt.Efter att de sålt sitt hus och pausat sina karriärer gav de sig i januari ut på sitt livs resa.– Det fanns ett sug efter nya intryck, att inte tänka samma tankar som i går, säger Nicklas Rodin..

Expressen - 3 timmar sedan

Den stora förvandlingen i det danska kungahuset

Löpartävling, statsbesök i sneakers, poplåtar och modelljobb. Det danska kungahuset genomgår just nu en förvandling som aldrig setts förr. – VI är mitt i ett generationsskifte som innebär en folklighet som är mycket mer iögonfallande än hos drottning Margrethes generation, säger kungahusexperten Søren Jakobsen.

Expressen - 3 timmar sedan

Birgitta, 71, gjorde 30 läkarbesök –  innan dödliga sjukdomen upptäcktes

Birgitta Jäger, 71, rasade i vikt, mådde illa och hade oupphörliga ryggsmärtor.Men det tog över 30 sjukhusbesök – med över 18 olika läkare – innan cancern upptäcktes. En månad senare avled Birgitta.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.