Expressen > Nyheter

Monday, 19 November, 15:13

Expressen - 10 nov 18 kl. 18:30

Därför är nästan hela Sverige grått just nuSå gott som hela Sverige är grått just nu.  Det beror på att solens strålar inte orkar ta sig igenom och lysa upp de många tjocka och fuktiga moln som finns över landet. Men var är det allra gråast? Tror du att det är allra gråast där du bor? Mejla gärna in en väderbild från din ort till 71717@expressen.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

461 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför är nästan hela Sverige, grått, justnu
Skånskan - 22 okt 15 kl. 09:09

Uppemot 190 000 flyktingar till Sverige i år

Sverige Migrationsverkets resurser räcker inte till. Tiotusentals boendeplatser saknas, trots de extraordinära boendelösningar som just nu ses över.Migrationsverket presenterade på torsdagsmorgonen en ny prognos över hur många  flyktingar som förväntas komma till Sverige under året och nästa år.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Nyan - 08 dec 16 kl. 21:30

IFK dam fortsätter i Sverige

FOTBOLL. Beslutet är fattat. IFK dams representationslag fortsätter i Upplandsserien och flyttar därmed inte över till det finska seriesystemet.

Nyheter 24 - 14 mar 11 kl. 12:24

Sydafrika importerar mest vapen från Sverige


Världshandeln med vapen har ökat med en fjärdedel. Därför tappar Sverige fyra placeringar ner till tionde plats över världens största vapenexportörer. Sverige varken ökar eller minskar särskilt mycket i vapenhandel utan ligger på samma siffror som för tio år sedan.

Alliansfritt Sverige - 15 maj 13 kl. 08:38

Klyftorna ökar snabbast i Sverige

KLYFTOR. OECD rapporterar att Sverige är det land vars klyftor har ökat mest de senaste 20 åren. Andelen fattiga har fördubblats under perioden från under 4 % till över 9 %.

Barometern - 06 feb 14 kl. 07:17

Familj tvingas lämna Sverige

250 personer från Syrien flydde på samma båt. I Italien tvingades de 50 första lämna fingeravtryck, resten slapp. De som lämnade avtryck är låsta till Italien.

BT - 28 jul 12 kl. 15:11

Sverige fick 0?0 mot världsmästarna

Utklassning mot Sydafrika, 0?0 på lördag mot världsmästarna Japan. Damlandslaget kan blicka mot OS-kvartsfinal, frågan är nu: var och mot vem?

Alliansfritt Sverige - 14 aug 14 kl. 20:03

Folkpartiet vill exportera vapen till konfliktområden, just för att de är konfliktområden

De flesta partier vill sätta press på Förenta Nationerna (FN) att ta ansvar för situationen i Irak och låta initiativet komma från FN om Sverige skall skicka ned vapen dit. Men inte Folkpartiet, de driver en egen linje. De vill gå runt FN och skicka ned vapen direkt istället.

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 11 kl. 07:53

Speltips: Sverige-Moldavien

EM-kval, Grupp E Sverige-Moldavien Tisdag 29 mars kl 19.00 Visas på TV4 Sverige ska (måste) vinna hemmamatchen mot Moldavien men faktum kvarstår: det är ett motstånd som inte gärna förlorar stort. Bara 0-1 mot Holland och 1-2 mot Ungern borta och segrar mot San Marino och Finland gör att laget har lika många poäng som Sverige i gruppen just nu..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Kvinna åtalas för yxattack mot finansman på Östermalm

Med ett yxhugg i skallen försökte hon ta livet av finansmannen på Östermalm, enligt åtalet.Mannen tog taxi till sjukhus och klarade livhanken.Nu åtalas kvinnan för olaga hot och mordförsök..

Expressen - 10 minuter sedan

Larm: Influensavaccinet snart slut i hela Sverige

Förråden av influensavaccin sinar i hela landet – samtidigt som efterfrågan är enorm. Bara i Sörmland fattas 20 000 doser. – Det är samma i hela landet, det är ett mycket besvärligt läge, säger Asghar Farahani Shiviari, hälsovalschef i landstinget till SVT.

Expressen - 15 minuter sedan

Företag utrymt efter misstänkt hot

Ett företag på Östergatan i Malmö har utrymt lokalerna efter ett missstänkt hot.Vad hotet har bestått i vill polisen inte kommentera..

Expressen - 1 timme sedan

De ska utse Nobels litteraturpristagare

Svenska Akademien har i samård med Nobelstiftelsen beslutat att ny Nobelkommitté med tio ledamöter inför 2019 och 2020 års Nobelarbete. Det skriver ständige sekreteraren Anders Olsson i ett pressmeddelande..

Expressen - 1 timme sedan

Anna, 14, orolig att kulturskolan tvingas stänga: ”Skulle bli tomt”

Anna Yxhammar, 14, kämpar för att få fortsätta spela gitarr och teater på kulturskolan.Men när de utlovade fem miljarderna till kommuner och landsting fryser inne i övergångsbudgeten tvingas de till besparingar – och nu riskerar kulturskolan på Hammarö att stängas.– Om den skulle försvinna skulle det bli väldigt tomt och jag hoppas politikerna förstår att det är viktigt för oss, säger Anna Yxhammar..

Expressen - 1 timme sedan

15-åring till sjukhus efter mopedolycka

En 15-årig pojke fördes till sjukhus med ambulans efter en olycka.Pojken körde moped när olyckan inträffade.Skadeläget är oklart..

Expressen - 1 timme sedan

William, 7, skrev ett brev till McDonald's – nu hyllas han av föräldrar

William, 7, må vara liten, men hans visioner är stora:Han vill rädda klimatet.Första steget är att uppmana till bojkott av ”Happy meals” på McDonald's – på grund av plastleksakerna som ofta medföljer.– Han satte sig vid bordet och skrev ett brev, säger mamman Carrie Weir, 41, till Mirror..

Expressen - 1 timme sedan

Katarina Gunnarsson tilldelas årets Per Wendel-pris

Årets Per Wendel-pris tilldelas Katarina Gunnarsson. "Sinnebilden av en riktig reporter", skriver juryn i motiveringen. – Otroligt hedrande att få det här priset, säger Katarina Gunnarsson.

Expressen - 2 timmar sedan

Generalsekreteraren får lämna Silvias stiftelse

Drottning Silvia skapade stiftelsen för att stötta tonåringar. Men i stället anklagas Mentor Sverige för att ha blivit en arena för härskartekniker och trakasserier. Nu har styrelsen beslutat att generalsekreterare Karin Jordås får lämna sitt uppdrag, bekräftar styrelseordförande Yvonne Thunell.

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinnlig lärare hade sex med 16-årig elev

Den kvinnliga läraren hade sex med en av sina grundskoleelever vid ett flertal tillfällen. Efter en intim kontakt i en av skolans lokaler inför ögonen på andra elever avskedades läraren.Nu vill Skolinspektionen att kvinnan ska fråntas sin lärarlegitimation.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.