FriaTider > Nyheter

Monday, 22 April, 20:43

FriaTider - 10 nov 18 kl. 18:20

Slovakien – landet som vägrar islam: Har inte en enda moské
Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

10601 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slovakien, landetsom , vägrar, islamHar inte en enda , moské
YLE - 01 aug 17 kl. 06:32

Rysslands vädjan nekas – IAAF vägrar upphäva avstängningen

Det internationella friidrottsförbundet IAAF har inte gått med på Rysslands begäran att få delta i internationella friidrottstävlingar. Orsaken? Landet vägrar godkänna rapporten som pekar ut statsstyrd dopning.

Sydsvenskan - 21 apr 16 kl. 18:00

Olle Lönnaeus: Miljöpartiets kris handlar inte bara om politiker som vägrar ta kvinnor i hand

Stormen har slitit tag i maskrospartiet och nu flyger de utblommade fröna viljelöst i vinden. Vallöftena som sveks. Politikerna som inte höll måttet.

Dagen - 21 jul 11 kl. 03:00

Riskerar döden om han inte återgår till islam

Den iranske pastorn Yousef Nadarkhani hotas av dödsstraff för att han "avfallit från islam". Högsta domstolen i Qom sägs ha upphävt dödsdomen från förra året - men bara om han avsäger sig sin kristna tro.

Den 32 eller 33-årige (uppgifterna varierar) Yousef Nadarkhani dömdes förra året till döden för att ha lämnat islam och att ha evangeliserat bland muslimer.

YLE - 04 mar 17 kl. 08:12

Leif Salmén: Islam har påverkat oss på tusen sätt - araberna är våra systrar och brödrar

De europeiska ledarna är politikens pygméer då de inte vågar stå upp för sina ideal i flyktingkrisen. Den offentliga debatten är ytlig och förstörd av att vem som helst kan kalla sig intellektuell. Finlands regering visar oerhörd likgiltighet inför demokratiska processer.

YLE - 25 feb 16 kl. 05:51

"Kyrkan borde sprida kunskap om islam"

Det är inte bara massmedia som borde ta sitt ansvar och sprida saklig information om islam och alla de människor som anländer som flyktingar till landet. Kyrkan borde också ta sitt ansvar. Den åsikten står Johan Candelin i Karleby för.

Nyheter 24 - 21 feb 11 kl. 08:36

"Khaddafi har flytt landet"


Libyens ambassadör i Kina har hoppat av och uppger att diktatorn lämnat landet. Samtidigt varnar Muammar Khaddafis son för ett blodbad. TRIPOLI/PEKING.

Sydsvenskan - 22 okt 11 kl. 06:30

Islam blir det nya Libyens statsreligion

Det nya Libyen ska ha en statsreligion, islam. Annars har statsreligioner nästan helt gått ur modet när nya konstitutioner skrivs. -?

DN - 23 sep 15 kl. 10:47

Slovakien drar flyktingkvoterna inför EU-domstolen


Slovakien vägrar acceptera beslutet om tvingande flyktingkvoter och kommer att gå till EU-domstolen. Samtidigt kastar EU-kommissionen in en brandfackla inför kristoppmötet och bannar 19 medlemsländer för att strunta i EU:s asylpolitik..

Dagen - 07 feb 12 kl. 03:00

Skådespelare dömdes till fängelse för att ha förolämpat islam

Den egyptiske skådespelaren Adel Imam dömdes förra veckan till tre månaders fängelse för att ha förolämpat islam. Imam är den mest berömde komikern i landet. Han har gjort sig känd för att driva med makthavare utan att ha drabbats av repressalier.

BT - 02 aug 14 kl. 16:55

Åkesson pratade islam i sommartalet

Invandring och flyktingmottagande stod som väntat i fokus under Jimmie Åkessons sommartal. Valspurten har börjat, och det ämne som verkar engagera Sverigedemokraternas sympatisörer allra mest är fortfarande - islam. Flera hundra personer hade samlats i SD-ledarens hemstad Sölvesborg för att höra honom tala under lördagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.