YA > Lokalt

Monday, 19 November, 14:14

Liknande nyheter

Taggar: Smitningsolyckai , Gärsnäs, polis, söker, vittnen

Fler nyheter från YA

YA - 4 timmar sedan

Seglare i sjönöd undsattes av sjöräddare - misstänks för narkotikabrott

Sjöräddningen fick hjälpa en segelbåt i sjönöd tidigt i söndags morse. Väl i hamn grep polisen en av de två männen ombord misstänkt för narkotikabrott..

YA - 17 timmar sedan

Elever ger nytt liv åt klassiker: ”Känns bra att spela det som generationer före oss spelat”

När åttondeklassarna på Sophiaskolan sätter upp En midsommarnattsdröm är det språket i 1500-talskomedin som kräver mest av eleverna. – Men det finns ett värde i att spela en pjäs som så många generationer före oss också spelat, tycker Ester Melin Högberg som spelar Oberon..

YA - I förrgår: 13:04

Väder: Åskjägare växlar spår - blir sida för alla väder

Åskjägarna i föreningen Österlentracker växlar spår. Eftersom blixtdata numera finns på flera håll tänker föreningen istället bli en community där allmänheten kan bidra med bilder och filmer på väderfenomen..

YA - I förrgår: 12:53

Djurstölden: Försvunna får dök upp i hage

I veckan försvann 13 får från en hage i Kivikstrakten. Nu har några av dem dykt upp i en annan hage - till markägarens stora förvåning..

YA - I förrgår: 10:49

Reningsverk: Simrishamn får miljonbidrag från Naturvårdsverket

Simrishamn får 19 miljoner kronor av Naturvårdsverket till ombyggnaden av reningsverket i Kivik..

YA - 16 nov 18 kl. 10:13

13 får stulna ur hage i Kivik

När fårägaren kom till hagen i lördags vara alla hans 13 får borta. Eftersom staketet är helt misstänker djurägaren att någon stulit djuren. Nu vädjar polisen om tips som kan leda till att djuren hittas..

YA - 15 nov 18 kl. 16:55

Jazz på Café Kagan på lördag

Blue Light Jazzband, med Kiki Desplat som gästartist, spelar på Café Kagan på lördag..

YA - 15 nov 18 kl. 13:06

Kvinna utsatt för laserstrålning

Vid flera tillfällen har någon lyst med laserpekare på kvinnan i hennes hem. Nu har hon polisanmält händelserna som rubriceras som försök till grov misshandel..

YA - 15 nov 18 kl. 00:01

Gärsnäs jagar finsnickare med ljus och lykta

Efterfrågan på högkvalitativa möbler i trä är större än någonsin, samtidigt som en stor del av personalen börjar närma sig pension. Det är en ekvation som Gärsnäs AB och Arbetsförmedlingen försöker lösa tillsammans, gärna med personal som byter bransch. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.