Expressen > Nyheter

Wednesday, 16 January, 02:24

Expressen - 10 nov 18 kl. 16:00

10-årig flicka åtalad för mord efter händelse på förskolaEn 10-årig flicka från delstaten Wisconsin i USA misstänks medvetet ha stampat en sex månader gammal pojke i huvudet.Pojken dog av sina skador – och nu riskerar flickan att döms för mord i ett ovanligt men inte unikt rättsfall, rapporterar flera amerikanska medier..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Wisconsin, USA

Dela artikeln

1894 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 10-årig, flicka, åtaladför , mordefter , händelse, förskola
DalaDemokraten - 24 mar 16 kl. 12:59

15-årig flicka åtalad för misshandel

En vid brottet 15-årig flicka har åtalats för misshandel av en flicka i ungefär samma ålder på Holmtorget den 5 september. Offret blev dragen i håret och blev sparkad på överkroppen och ena låret. 15-åringen erkänner två sparkar mot låret på offret..

GöteborgsPosten - 08 jun 18 kl. 10:43

16-årig flicka åtalad för försök till utpressning

En 16-årig flicka åtalas för försök till utpressning. När offret anmälde detta hotade hon honom och hon misstänks också för övergrepp i rättssak..

DalaDemokraten - 22 apr 16 kl. 14:08

16-årig flicka åtalad för brottsserie

En flicka som när brotten begicks var 16 år har åtalats för sex olika brott i samband med olika stöldbrott. Hon åtalas för häleri och olovlig körning sedan hon kört en stulen moped från Borlänge till Falun 12 maj förra året. Hon åtalas vidare för stöld på Intersport på Norra Backa i Borlänge 26 juni och misshandel av två personer och ofredande mot en av dem som ingrep mot henne i samband med stölden.

GT - 04 maj 16 kl. 07:53

15-årig flicka åtalad – spred skräck i skolan

En flicka i 15-årsåldern åtalas för flera fall av misshandel. Hon satte sin skola i skräck och ska bland annat ha sparkat en gravid kvinna i magen, skriver Bohusläningen. Drabbade berättar i förhör att de är rädda för flickan och går omvägar för att inte träffa henne..

Expressen - 08 okt 18 kl. 21:00

16-årig pojke åtalas för att ha våldtagit en 10-årig flicka

En tioårig flicka hittades svårt skadad vid en vägkant under torsdagen.Nu står en 16-årig pojke åtalad för våldtäkt och försök till mord, skriver Daily Mail. .

YLE - 24 sep 15 kl. 13:30

15-årig flicka från Seinäjoki åtalas för mord

Flickmordet i Seinäjoki i april kommer antagligen att gå till domstol. Åklagaren har väckt åtal. Den psykiatriska undersökningen pågår ännu.

YLE - 24 sep 15 kl. 13:30

Åtal väckt mot 15-årig flicka från Seinäjoki

Flickmordet i Seinäjoki i april kommer antagligen att gå till domstol. Åklagaren har väckt åtal. Den psykiatriska undersökningen pågår ännu.

DN - 01 maj 14 kl. 10:52

Två personer anhållna för mord på 8-årig flicka

En 32-årig man och en 31-årig kvinna anhölls natten till torsdagen misstänkta för mord på en 8-årig flicka i centrala Karlskrona..

SVT - 10 sep 15 kl. 18:54

14-årig pojke erkänner mord på jämnårig flicka

En 14-årig pojke i Norge erkänner mord på en jämnårig flicka. Flickan hittades död för två veckor sedan..

DN - 15 nov 18 kl. 15:51

14-årig flicka misstänks för mord på hvb-hem

Den flicka som misstänks för mord eller dråp på en 17-årig flicka på ett hvb-hem i Trollhättan är 14 år gammal. Hvb-hemmet har lex Sarah-anmält händelsen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Sverige näst bäst i arbete mot övergrepp

Sverige kommer på andra plats när The Economist rankar 40 länders arbete mot sexuella övergrepp mot barn. På de tre översta platserna finns Storbritannien, Sverige och Kanada..

Expressen - 1 timme sedan

Ekonomen: Mittenuppgörelsen äventyrar inte finanserna

De 73 punkterna i överenskommelsen mellan S, MP, C och L äventyrar troligen inte statens finanser om den genomförs, trots högre utgifter och lägre intäkter.Det bedömer Harry Flam, ordförande för Finanspolitiska rådet.– Jag ser inga stora orosmoln på horisonten på grund av det här programmet, säger han till Sveriges Radios ”Ekot”..

Expressen - 1 timme sedan

Ledde metoo-uppropet – nu utmanar hon Trump

2017 låg hon bakom metoo-uppropet i amerikanska senaten. Nu utmanar Kirsten Gillibrand Donald Trump – och ställer upp i amerikanska presidentvalet 2020. Hon bekräftade sin kandidatur i populära talkshow-programmet “The Late Show with Stephen Colbert” på CBS.

Expressen - 2 timmar sedan

Så kan Löfven vinna Sjöstedts välsignelse

De stora nyhetsmediernas politiska kommentatorer lutar åt att Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet kommer låta sig blidkas av Stefan Löfven – och släppa fram honom som statsminister. "Det mesta talar för att S-ledaren, efter några dagars rött bullrande, väljs till statsminister", skriver Ewa Stenberg, politisk kommentator på Dagens Nyheter. .

Expressen - 3 timmar sedan

Bil körde ner i diket – en person till sjukhus

En bil körde ner i diket i en singelolycka på väg 136 strax söder om Borgholm på tisdagskvällen.Föraren har förts med ambulans till sjukhus.– Det är halt, säger Anders Palmgren, inre befäl vid räddningstjänsten på Öland..

Expressen - 3 timmar sedan

Brand i byggnad i Stockholm – en person tagen till förhör

Det har brunnit i träbyggnad mellan Gärdet och Frihamnen i Stockholm.Branden påverkade trafiken i området och SL fick leda om bussarna.En person har tagits in till förhör och polisen misstänker mordbrand.

Expressen - 4 timmar sedan

Prinsessans stöd efter barnets skräckhistoria

Berättelsen om hur den femåriga flickan såldes till en äldre man gjorde starkt intryck på kronprinsessan Mary.Nu donerar hon via sin egen fond närmare en halv miljon kronor till ett kriscenter för kvinnor i Afghanistan.”Kvinnors rättigheter i Afghanistan är under hård press”, kommenterar Mary donationen..

Expressen - 4 timmar sedan

Mattias Fyrenius lämnar Nobel Media efter sex år

Mattias Fyrenius lämnar Nobel Media AB. Efter sex år som vd har parterna gemensamt beslutat att gå skilda vägar. – Det jag är mest stolt över är att Nobel och Nobel Media blivit en egen röst i världen på riktigt under de här åren, säger Mattias Fyrenius.

Expressen - 5 timmar sedan

Svensk kvinna i 20-årsåldern död i Schweiz

En svensk kvinna i 20-årsåldern har dött i Schweiz, det bekräftar UD. Enligt schweiziska medier har hon dött i en lavinolycka..

Expressen - 5 timmar sedan

Amadeus, 2, riskerade att kastas ut från förskolan

När förskolan i Filipstad inte höll måttet så placerade Carolina Brosius, 42, sin son i en annan kommuns förskola. Men under ett helt år vägrade Filipstad kommun betala för tvååriga Amadeus förskoleplats – vilket gjorde att tvååringen riskerade att kastas ut.– Amadeus fick sin plats uppsagd, säger Carolina.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.