YA > Lokalt

Monday, 19 November, 14:14

Liknande nyheter

Taggar: Köket, uppeoch , källareunder , sängeni , prisade, hus
SmålandsPosten - 06 aug 14 kl. 06:27

?På natten kastar de stenar och smällare på oss?

Mitt i natten vaknar Narcisa av en smäll. Någon har kastat en sten genom fönstret på husvagnen där hon sover. Resten av natten sitter hon uppe och gråter.

YLE - 22 apr 16 kl. 13:47

Österbottens Stormässa för tjugonde gången

Under hela fredagen ställs Botniahallen i Korsholm iordning inför veckoslutets stormässa. Utställare bygger upp sina montrar. Scenerna tar form.

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

Kristianstadsbladet - 03 feb 14 kl. 18:55

Minns inget av klädstöld för 100 000 kronor

29-åringen från Östra Göinge var så full att han inget minns av händelsen. Men blodspåren och DNA-bevisningen gör att han erkänner stölden av kläder för ett inköpsvärde på över 100 000 kronor från en klädbutik i Osby. En tid senare hittade han dit igen, för en ny stöld.

YLE - 14 sep 17 kl. 11:39

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka Ingen idrottare har varit lika populär i Finland som GeeBee på toppen av sin karriär. Han nådde proffsboxningens mecka Madison Square Garden, var på pärmen av boxningsbibeln The Ring och steg till Joe Louis andra utmanare. Inte ens Nurmi, Nykänen eller Selänne utmanar ”Gunis” stjärnstatus.

Dagens PS - 05 jun 18 kl. 14:11

Nyhet: Audi Q8 – det sportiga Q-alternativet

Med en coupeliknande SUV-design adderar Audi en SUV som innehåller all den teknik som vi hittar i de senaste Audi-modellerna (A6, A7 och A8) men också nya funktioner från den ursprungliga Audi quattro.  När jag redan i mars fick möjlighet att se den nya toppmodellen i Q-familjen i en undangömd fotostudio i Ingolstadt, slogs jag genast av att den påminde väldigt mycket om en konceptbil jag såg i Madrid 2015. Det är en sportig SUV som inte påminner om någon annan på marknaden.

Dagens PS - 05 jun 18 kl. 14:11

NYHET: Audi Q8 – en coupé Q med mersmak

Med en coupéliknande SUV-design adderar Audi en SUV som innehåller all den teknik som vi hittar i de senaste Audi-modellerna (A6, A7 och A8) men också nya funktioner från den ursprungliga Audi quattro.  När jag redan i mars fick möjlighet att se den nya toppmodellen i Q-familjen i en undangömd fotostudio i Ingolstadt, slogs jag genast av att den påminde väldigt mycket om en konceptbil jag såg i Madrid 2015. Det är en sportig SUV som inte påminner om någon annan på marknaden.

Skånskan - 03 okt 18 kl. 21:25

Trasiga cyklar och prylar får nytt liv

MALMÖ Hos både Cykelköket och Repair café får besökarna hjälp med att laga saker som inte fungerar. Just nu pågår Fixa-grejen-veckan som ska inspirera flera att laga, använda igen och inte slänga.Anna Rosengren köpte en begagnad cykel och nu fixar hon till den hos Cykelköket.

Kristianstadsbladet - 10 aug 13 kl. 07:00

Sökande fotograf gästar Elvira

Foto: Tom Wall
I sommar har för första gången konstnärer utanför Petter Petterssons släkt bjudits in till Elviras hus, Barumgalleriet som allt fler upptäcker. Vi åkte dit för att ta reda på deras framtida planer och samtidigt möta naturfotograf Lars Jarnemo, galleriets aktuella utställare.
Det är konstnär Petter Petterssons mamma som har namngivit det galleri som i sommar för första gången har bjudit in utomstående utställare.

Skånskan - 30 sep 18 kl. 08:00

Ett kärleksfullt hem för familjen och några spöken

Fröken Karolina Andersson lät 1923 bygga ett pampigt, gult hus mitt i Höör. När familjen Amirell köpte det 2013 hade huset inte rörts sedan 1970-talet.
Nu fem år senare är huset ett kärleksfullt hem för både familjen och några spöken.

Fler nyheter från YA

YA - 4 timmar sedan

Seglare i sjönöd undsattes av sjöräddare - misstänks för narkotikabrott

Sjöräddningen fick hjälpa en segelbåt i sjönöd tidigt i söndags morse. Väl i hamn grep polisen en av de två männen ombord misstänkt för narkotikabrott..

YA - 17 timmar sedan

Elever ger nytt liv åt klassiker: ”Känns bra att spela det som generationer före oss spelat”

När åttondeklassarna på Sophiaskolan sätter upp En midsommarnattsdröm är det språket i 1500-talskomedin som kräver mest av eleverna. – Men det finns ett värde i att spela en pjäs som så många generationer före oss också spelat, tycker Ester Melin Högberg som spelar Oberon..

YA - I förrgår: 13:04

Väder: Åskjägare växlar spår - blir sida för alla väder

Åskjägarna i föreningen Österlentracker växlar spår. Eftersom blixtdata numera finns på flera håll tänker föreningen istället bli en community där allmänheten kan bidra med bilder och filmer på väderfenomen..

YA - I förrgår: 12:53

Djurstölden: Försvunna får dök upp i hage

I veckan försvann 13 får från en hage i Kivikstrakten. Nu har några av dem dykt upp i en annan hage - till markägarens stora förvåning..

YA - I förrgår: 10:49

Reningsverk: Simrishamn får miljonbidrag från Naturvårdsverket

Simrishamn får 19 miljoner kronor av Naturvårdsverket till ombyggnaden av reningsverket i Kivik..

YA - 16 nov 18 kl. 10:13

13 får stulna ur hage i Kivik

När fårägaren kom till hagen i lördags vara alla hans 13 får borta. Eftersom staketet är helt misstänker djurägaren att någon stulit djuren. Nu vädjar polisen om tips som kan leda till att djuren hittas..

YA - 15 nov 18 kl. 16:55

Jazz på Café Kagan på lördag

Blue Light Jazzband, med Kiki Desplat som gästartist, spelar på Café Kagan på lördag..

YA - 15 nov 18 kl. 13:06

Kvinna utsatt för laserstrålning

Vid flera tillfällen har någon lyst med laserpekare på kvinnan i hennes hem. Nu har hon polisanmält händelserna som rubriceras som försök till grov misshandel..

YA - 15 nov 18 kl. 00:01

Gärsnäs jagar finsnickare med ljus och lykta

Efterfrågan på högkvalitativa möbler i trä är större än någonsin, samtidigt som en stor del av personalen börjar närma sig pension. Det är en ekvation som Gärsnäs AB och Arbetsförmedlingen försöker lösa tillsammans, gärna med personal som byter bransch. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.