GöteborgsPosten > Lokalt

Wednesday, 16 January, 02:27

GöteborgsPosten - 10 nov 18 kl. 12:13

Så kan utredningen påverkas av Bardiya Pajouhis sexfilmI den så kallade "slasken" hittades chattar och en film som i handlingar beskrivs som ett "fullt frivilligt samlag". Detta ledde till att rättegången mot den tidigare våldtäktsdömde Bardiya Pajouhi ställdes in.
Nu har nytt förhör hållits med Pajouhi och det kan även bli aktuellt med andra åtgärder..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Bardiya Pajouhis, Bardiya Pajouhi, Pajouhi

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: kan , utredningen, påverkasav , Bardiya, Pajouhis, sexfilm
Sydsvenskan - 09 aug 14 kl. 08:42

Nedlagd utredning påverkas inte

16-åringen var tidigare misstänkt för att ha misshandlat tre pojkar på Valborg. Men den nu nedlagda utredningen påverkas inte av mordmisstankarna..

GöteborgsPosten - 12 okt 17 kl. 17:00

Nya våldtäktsmisstankar mot festfixaren Bardiya Pajouhi

Festfixaren Bardiya Pajouhi drogade och våldtog flera kvinnor – våldtäkter som han också filmade. För detta dömdes han till fängelse i nio år men utredningen mot Bardiya Pajouhi fortsatte. Nu riktas nya misstankar mot honom – om ytterligare två våldtäkter..

GöteborgsPosten - 04 sep 18 kl. 09:41

Udda bevisen mot våldtäktsmannen Bardiya Pajouhi i nya utredningen

Festfixaren Bardiya Pajouhi är dömd för att under flera år ha våldtagit och utnyttjat utslagna kvinnor. Under tiden i fängelset åtalades han för ytterligare våldtäkter – mot okända offer.
En del av bevisen som nu kommer läggas fram inför rätten är en aning udda.

Hela Gotland - 12 jun 14 kl. 13:36

Åklagaren i barnporrhärvan: Klart man påverkas

På onsdagen kom åtalen mot de två män som är misstänkta i den stora barnporrhärvan. Åklagaren Charlotta Tanner berättar om den enorma utredningen. "Det är klart att man påverkas"..

SvD - 20 mar 17 kl. 13:38

Åklagare: Utredningen kan påverkas av dödsfallet

Åklagarens utredning mot KI-kirurgen Paolo Macchiarini kan komma att påverkas efter att ytterligare en patient, en kvinna från Turkiet, avlidit i USA. Hon blev den sista patienten som Macchiarini opererade i Sverige med sin obeprövade och otillåtna metod..

BT - 15 okt 14 kl. 18:12

Så påverkas trafiken i Borås av superbussen - MP: "Läget är akut"

När superbussarna kliver in i Borås får bilarna maka på sig. Se stor grafik via länk i artikeln! Och bildspel!

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 16 kl. 19:10

Flygresorna kan bli dyrare med ny skatt – så påverkas priset

De kommande vintrarnas Thailandsresor kan bli klart dyrare. Flygskatteutredningen föreslår 430 kronor i skatt på varje lång utrikesresa. Några undantag för glesbygden görs inte.

Regeringen - 28 mar 17 kl. 10:32

Ett arbetsliv i förändring – hur påverkas ansvaret för arbetsmiljön?

En särskild utredare fick i uppdrag att se över vissa frågor som identifierades vid framtagandet av den nya arbetsmiljöstrategin. Syftet med utredningen var att ta fram ett beslutsunderlag för eventuella åtgärder och regeländringar på arbetsmiljöområdet..

SVT - 19 jun 18 kl. 12:47

Nya riktlinjer för public service – så påverkas du

Den nya public service-utredningen föreslår att en ny tv-avgift införs redan nästa år, att bevakningen av Sveriges ”vita fläckar” förstärks och bolagens utbud ska bestå av bild och ljud, inte text..

Länstidningen i Jämtland - 07 jul 18 kl. 06:00

Utredning om fjälleder färdig - så föreslås populära områden påverkas

Den stora utredning om leder i fjällområdet kring Storulvån, Vålådalen, Sylarna och Helags är nu färdig. I utredningen finns en rad konkreta förslag om förändringar i form av nya leder, vindskydd och broar. Men mycket är också avhängigt om området blir nationalpark eller inte..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Kraftig brand stoppade spårvagnstrafiken

En kolonistuga i Lärjeholm i Göteborg brann häftigt under tisdagskvällen och all spårvagnstrafik förbi platsen fick stoppas på grund av kraftig rökutveckling.
– Den är nedbrunnen. Den var övertänd redan när vi kom till platsen, säger Johan Eklund vid räddningstjänsten Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Demokraterna kan ställa sig bakom SD-krav på tiggeriförbud

I mitten av december öppnade Högsta förvaltningsdomen för lokala tiggeriförbud. Nu agerar Sverigedemokraterna för ett förbud i delar av Göteborg. Demokraterna avvisar inte tanken.

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Bil voltade efter trafikolycka

En bil landade på taket efter att ha voltat på en väg i Härryda kommun. Flera ambulanser är på plats och skadeläget är oklart..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Kvinna vaknade upp hos man efter julbord – hade våldtagits

Efter julbordet med arbetskamraterna gick några tjejkompisar vidare till en krog på Avenyn. Vid lunchtid nästa dag vaknade en av kvinnorna upp hemma hos en man.
Hon hade blivit våldtagen.

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Gamla fönster ger iskalla rum i Guldheden

Drag från fönster gör vissa rum så kalla att de är obrukbara på vintern, enligt hyresgäster i Guldheden. Trots att fönstren tätats blir det inte bättre. Nu överväger vissa att flytta för att komma ifrån kylan.

GöteborgsPosten - I förrgår: 09:35

Fler ungdomar på Hisingen får blåljusutbildning

Fler högstadieelever i ska få lära sig mer om polis, ambulans och räddningstjänst. Nästa vecka startar en utbildning för åttondeklassare från sex skolor på Hisingen..

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Biljakt i Göteborg i natt – 50-årig kvinna vägrade stanna

En biljakt där en kvinna i 50-årsåldern efterföljdes av polis ägde rum i östra Göteborg i natt. Biljakten började när kvinnan vägrade att stanna på polisens signal..

GöteborgsPosten - Igår: 22:40

Bilar i brand i Göteborg

Räddningstjänsten larmades till Biskopsgården efter en bilbrand. Två bilar ska brinna kraftigt på en parkering.
– Det var två bilar som brann ordentligt, säger Lars Jostelius vid räddningstjänsten..

GöteborgsPosten - Igår: 18:31

Efter GP:s artikel: Nu ska Valentina opereras

Valentina Aali fick beskedet att kötiden var åtta månader för att avlägsna det kritiserade steriliseringsimplantatet som stoppats av tillverkaren. Men samma dag som GP berättade om hennes oro och ovissa väntan fick hon operationstid..

GöteborgsPosten - Igår: 17:30

Mordet på Eddie: Vittne hörde och såg – men larmade inte

Vittnet hörde och såg delar av händelseförloppet då Eddie Svensson, 31, mördades i Högsbo. Trots det larmades aldrig polisen och kroppen hittades inte förrän nästan två dygn senare.
– Det hade underlättat om den här personen ringt oss tidigare, säger Annika Johansson, gruppchef på polisen i Storgöteborg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.