GöteborgsPosten > Opinion

Sunday, 16 December, 00:38

GöteborgsPosten - 10 nov 18 kl. 06:40

Teodorescu: Dags för C och L att väljaHade Centern och Liberalerna redan innan valet sagt att isoleringen av SD är viktigare än att Ulf Kristersson (M) blir statsminister hade det varit rakryggat och tydligt..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Centern, Liberalerna, SD, Ulf Kristersson

Dela artikeln

11748 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teodorescu, Dagsför C och L att , välja
Nerikes Allehanda - 18 jan 16 kl. 05:15

Dags sälja aktierna i flygplats

Det är dags att Kumla kommun säljer aktierna i Örebro Flygplats. Det anser Vänsterpartiet. Partiet frågar, i en interpellation, inte om utan när de styrande M och S tänker sälja aktierna..

VBL - 20 sep 12 kl. 23:06

Dags välja väg för vården

Nu är det dags att diskutera om vi ska satsa på basservice eller investeringar. Det är social- och hälsovårdsnämndens budskap med budgetförslaget för 2013 som är 5,7 miljoner, eller 4,5 procent, högre än den budgetram de fått för utgifterna..

Vimmerby Tidning - 08 nov 12 kl. 09:13

Dags välja årets Lucia i Virserum

Vem ska bli ortens ljusdrottning?
Luciakommittén har nu valt ut sju kandidater till titeln Virserums Lucia 2012. Jobbet lämnas nu över till allmänheten, att välja bland aspiranterna..

GöteborgsPosten - 27 jul 15 kl. 07:33

Alice Teodorescu sommarpratar i dag

I dag är Alice Teodorescu, 31 år och politisk redaktör på Göteborgs-Posten, värd för Sommar i P1. Sommarpratet börjar i Rumänien och lyssnaren får följa hennes uppväxt och den resa hon gjort..

GöteborgsPosten - 27 jul 15 kl. 07:33

Alice Teodorescu sommarpratar i dag

I dag är Alice Teodorescu, 31 år och politisk redaktör på Göteborgs-Posten, värd för Sommar i P1. Sommarpratet börjar i Rumänien och lyssnaren får följa hennes uppväxt och den resa hon gjort..

GöteborgsPosten - 21 apr 18 kl. 05:00

Teodorescu: Också fattiga ska få välja skola

Det fria skolvalet ger alla barn och föräldrar, oavsett tjockleken på deras plånbok, en chans att välja - men också att välja bort. Det är en fråga om rättvisa..

GöteborgsPosten - 02 dec 16 kl. 15:00

Teodorescu: Valfrihet som rätten att få välja bort

Valfriheten, som medborgarna numera ser som självklar varje gång de väljer skola, vård eller omsorg, handlar minst lika mycket om rätten att få välja bort..

GöteborgsPosten - 31 dec 16 kl. 05:00

Teodorescu: 2017 - året då vi vågar välja väg

Ju närmare 2018 års valrörelse vi kommer desto tydligare kommer det emellertid att bli att politik handlar om att välja..

SmålandsPosten - 17 mar 14 kl. 06:24

Dags att inför LOV i Tingsryd

Det är dags att avliva myterna och osanningarna om LOV. Politikerna har fortsatt kontroll över skattemedlen, i avtalen kan politiken ställa tydliga krav och företagen har sedan ansvar för att leva upp till dem, skriver Marie Sohlberg (M). Ett kärnvärde för Nya Moderaternas politik för vård, skola och omsorg är att vardagsmakten ska vara stor.

Cornucopia - 19 jan 16 kl. 08:09

Sveriges ekonomi överhettad sedan december - dags att gå ur börsen

Sedan decembers konjunkturbarometerindikator från Konjunkturinstitutet är nu Sveriges ekonomi överhettad. Det börjar därmed blir dags att gå ur börsen, om man inte redan gjort det.Konjunkturbarometerindikatorn i grönt, OMXS30 i rött.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Aborträtten är hotad i Norge

Den norska högerregeringen för diskussion med Kristelig folkeparti om att riva upp abortlagen. Om förslaget bli verklighet kan kvinnor tvingas att föda barn med funktionsnedsättningar..

GöteborgsPosten - 07 dec 18 kl. 22:08

Årets kalender är förutsägbar och stereotyp

Årets julkalender har fått lyriska recensioner. Äntligen en kalender med julkänsla, snö och rara barn sägs det. Efter att ha sträcktittat på de fem första avsnitten vill jag gärna lägga till orden förutsägbart, fördomsfullt och stereotypt också..

GöteborgsPosten - 07 dec 18 kl. 22:05

Adamsson: "Förslag ska diskuteras medan de är förslag"

Just nu rasar det in massor av reaktioner på vår Facebooksida som handlar om förslaget att dra ner på ambulansberedskapen i Strömstad. Det är bra..

GöteborgsPosten - 08 dec 18 kl. 11:30

Räknar med fysisk premiär: "Vi är laddade"

Tränaren Mathias Gillerstedt efterlyser noggrannhet i defensiven. Nästan lika viktigt är det också att Filip Hilmersson tar med sig formtoppen. Hockeytreans poängkung blir en viktig pusselbit för Lions när alltrean inleds..

GöteborgsPosten - 08 dec 18 kl. 11:50

Test: Detta är årets godaste julmust

Genom att lansera nya smakvarianter hoppas läsktillverkarna locka till sig andra målgrupper och dra uppmärksamhet till sitt varumärke. Men när det gäller julmust gäller det att tänka till som konsument. Ska musten passa barn, vuxna eller alla?

GöteborgsPosten - 08 dec 18 kl. 12:25

Nya Operationscentrum tar form

Nu är det klart hur nya Operationscentrum Uddevalla sjukhus ska se ut. Med ett hypermodernt nytt hus ska fler kunna opereras. Kostnaden beräknas till 788 miljoner kronor..

GöteborgsPosten - 08 dec 18 kl. 16:04

"Strömstadscupen är och förblir en tradition"

Lekfullt, seriöst och fokuserat. Strömstadscupen innehöll känslostämningar och prestationer av olika mått. Arrangörerna Sensu Dojo var nöjda med att landa säsongens sista tävling..

GöteborgsPosten - 09 dec 18 kl. 09:17

Hyllningen till spelarna: "Killarna ska vara stolta"

Lionstränaren Mathias Gillerstedt är laddad. I dag spelar Lions premiärmatch i alltrean - dock har man alltjämt tre nyckelspelare på skadelistan..

GöteborgsPosten - 09 dec 18 kl. 09:27

Kommer (C) fortsätta driva frågan om ett resecentrum?

Insändarskribenten Christer Wilhelmsson, Järnvägsfrämjandet, om framtiden för Strömstads resecentrum..

GöteborgsPosten - 09 dec 18 kl. 13:02

Guldyra för Lions

Tre segrar på fyra matcher räckte hela vägen till DM-guld. Lions U-16 reste hem från Dalsland till Skee som vinnare. - Det här känns jätteroligt för killarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.