GöteborgsPosten > Opinion

Saturday, 16 February, 12:58

Liknande nyheter

Taggar: Teodorescu, Dagsför C och L att , välja
Nerikes Allehanda - 18 jan 16 kl. 05:15

Dags sälja aktierna i flygplats

Det är dags att Kumla kommun säljer aktierna i Örebro Flygplats. Det anser Vänsterpartiet. Partiet frågar, i en interpellation, inte om utan när de styrande M och S tänker sälja aktierna..

VBL - 20 sep 12 kl. 23:06

Dags välja väg för vården

Nu är det dags att diskutera om vi ska satsa på basservice eller investeringar. Det är social- och hälsovårdsnämndens budskap med budgetförslaget för 2013 som är 5,7 miljoner, eller 4,5 procent, högre än den budgetram de fått för utgifterna..

Vimmerby Tidning - 08 nov 12 kl. 09:13

Dags välja årets Lucia i Virserum

Vem ska bli ortens ljusdrottning?
Luciakommittén har nu valt ut sju kandidater till titeln Virserums Lucia 2012. Jobbet lämnas nu över till allmänheten, att välja bland aspiranterna..

GöteborgsPosten - 27 jul 15 kl. 07:33

Alice Teodorescu sommarpratar i dag

I dag är Alice Teodorescu, 31 år och politisk redaktör på Göteborgs-Posten, värd för Sommar i P1. Sommarpratet börjar i Rumänien och lyssnaren får följa hennes uppväxt och den resa hon gjort..

GöteborgsPosten - 27 jul 15 kl. 07:33

Alice Teodorescu sommarpratar i dag

I dag är Alice Teodorescu, 31 år och politisk redaktör på Göteborgs-Posten, värd för Sommar i P1. Sommarpratet börjar i Rumänien och lyssnaren får följa hennes uppväxt och den resa hon gjort..

GöteborgsPosten - 21 apr 18 kl. 05:00

Teodorescu: Också fattiga ska få välja skola

Det fria skolvalet ger alla barn och föräldrar, oavsett tjockleken på deras plånbok, en chans att välja - men också att välja bort. Det är en fråga om rättvisa..

GöteborgsPosten - 02 dec 16 kl. 15:00

Teodorescu: Valfrihet som rätten att få välja bort

Valfriheten, som medborgarna numera ser som självklar varje gång de väljer skola, vård eller omsorg, handlar minst lika mycket om rätten att få välja bort..

GöteborgsPosten - 31 dec 16 kl. 05:00

Teodorescu: 2017 - året då vi vågar välja väg

Ju närmare 2018 års valrörelse vi kommer desto tydligare kommer det emellertid att bli att politik handlar om att välja..

SmålandsPosten - 17 mar 14 kl. 06:24

Dags att inför LOV i Tingsryd

Det är dags att avliva myterna och osanningarna om LOV. Politikerna har fortsatt kontroll över skattemedlen, i avtalen kan politiken ställa tydliga krav och företagen har sedan ansvar för att leva upp till dem, skriver Marie Sohlberg (M). Ett kärnvärde för Nya Moderaternas politik för vård, skola och omsorg är att vardagsmakten ska vara stor.

Cornucopia - 19 jan 16 kl. 08:09

Sveriges ekonomi överhettad sedan december - dags att gå ur börsen

Sedan decembers konjunkturbarometerindikator från Konjunkturinstitutet är nu Sveriges ekonomi överhettad. Det börjar därmed blir dags att gå ur börsen, om man inte redan gjort det.Konjunkturbarometerindikatorn i grönt, OMXS30 i rött.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Vill Lövin och Lööf se gula västar i Sverige?

Människor har olika förutsättningar att hantera skattehöjningar. Inställningen till diverse skatter på miljöområdet kan delvis bero på var i landet man bor, skriver Karin Pihl/LNB..

GöteborgsPosten - I förrgår: 09:49

Ovärdig behandling av Soffan.

Försöken att krossa Ann-Sofie Hermansson är ingen vacker syn. Hon är den tredje starka kvinnan inom S som stått upp mot hedersförtryck och islamism inom partiet, och som därefter av olika skäl utmanövrerats..

GöteborgsPosten - 11 feb 19 kl. 17:18

Stormatch väntar för formstarkt United

Tio av elva möjliga segrar hittills för Ole Gunnar Solskjærs obesegrade Manchester United. När Champions League-slutspelet startar i morgon ställs Premier League-laget inför sitt tuffaste prov hittills..

GöteborgsPosten - 11 feb 19 kl. 18:01

Oklart om Olsen startar i Romas CL-drabbning

En skada höll honom borta från ligaspelet i fredags. Håller samma skada Robin Olsen borta från en Champions League-åttondelsfinal i morgon?.

GöteborgsPosten - 11 feb 19 kl. 18:19

Monsén tionde på smärtstillande

Alexis Pinturault tog VM-guldet efter en rejäl uppåkning. Men Felix Monsén, med en hårt bandagerad hand, var nästan lika nöjd med sin tiondeplats i kombinationen..

GöteborgsPosten - 11 feb 19 kl. 18:30

FCT värvar spelare med superettanmeriter

Han har spelat en säsong i superettan och fem säsonger i division 1. Nu förstärker Anders Mogren, senast i Utsikten, FC Trollhättans trupp.
– Jag behövde en ny utmaning, säger han..

GöteborgsPosten - 11 feb 19 kl. 20:33

Vasaloppet: ”Visst är kungen intresserad”

Kungens SVT-kommentar om Vasaloppet fick arrangörerna i Mora att hicka till..

GöteborgsPosten - 11 feb 19 kl. 21:27

Skoftebyn värvar från Gauthiod

David Svensson från IK ­Gauthiod är klar för Skoftebyn.
– Det är en kanonförstärkning för oss, säger Andreas Wingård, tränare i SIF, till klubbens hemsida..

GöteborgsPosten - 11 feb 19 kl. 21:53

Flera SM-medaljer till lokala spelare

I helgen avgjordes U19-SM i Umeå. Ludvig Petre Olsson och Jesper Borgstedt från Trollhättans badmintonförening var på plats för att slåss om medaljer, vilket de gjorde bra..

GöteborgsPosten - 11 feb 19 kl. 22:00

Björklöven vann streckmatchOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.