YA > Lokalt

Saturday, 19 January, 21:48

YA - 10 nov 18 kl. 00:01

Ovanligt många fall av våld mot poliser i sydöstra Skåne: ”Sticker verkligen ut”Lokalpolisområde Ystad sticker ut när det gäller hot och våld mot poliser. Polisfacket ser en tydlig koppling mellan statistiken och att det finns så få poliser i det geografiskt stora området sydöstra Skåne..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Skåne, Ystad

Dela artikeln

56 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ovanligtmånga , fallav , våldmot , poliseri , sydöstra, Skåne Sticker verkligen ut
BT - 21 nov 12 kl. 16:26

Poliser varnar kriminella om tillslag

Poliser läcker information till kriminella. Flera gånger har insatser förstörts eftersom brottslingarna har vetat för mycket, enligt Säpo. ?

YLE - 02 dec 16 kl. 14:11

Åklagaren: Forsbymordet är ett väldigt ovanligt och grymt fall

Åklagaren kräver livstidsstraff för Forsbymordet. Försvaret medger grovt dödsvållande. Domen faller om två veckor.

SR - 05 jan 11 kl. 10:40

Flera poliser skjutna i Kina

Tre poliser sköts ihjäl och sex människor skadades i östra Kina i samband med en jakt på mordmisstänkta. Det är ett ovanligt fall i Kina, där det är sällsynt att äga skjutvapen..

BT - 09 okt 12 kl. 04:35

Poliser avstår från att anmäla fel

Av rädsla för att fel och brister ska nå massmedier låter poliser bli att göra internanmälningar. På så vis blir arbetsmiljöarbetet lidande, anser flera huvudskyddsombud som Ekot i Sveriges Radio intervjuat.
Nyhetsprogrammet uppger att polisledningen i vissa fall uppmanat poliser att avstå från att anmäla för att känslig information inte ska bli offentlig.

Nyheter 24 - 21 mar 14 kl. 10:04

Lag låter poliser ha sex med prostitueradePågående utredningar

HONOLULU. En polis på Hawaii som arbetar som infiltratör för att exempelvis avslöja trafficking får ha sex med prostituerade.Detta på grund av ett undantag i den amerikanska delstatens lagstiftning – som nu lett till en hård debatt i USA.

SvD - 25 feb 11 kl. 20:42

Ännu en bluff med falska poliser

Ytterligare ett fall med falska poliser som lurar sig in hos privatpersoner har inträffat, den här gången i Sätra..

SvD - 25 feb 11 kl. 20:42

Ännu en stöldkupp av falska poliser

Ytterligare ett fall med falska poliser som lurar sig in hos privatpersoner har inträffat, den här gången i Sätra. Personer som låtsades vara polismän stal kontokort av en äldre kvinna..

HBL - 15 jan 15 kl. 11:07

Ovanligt att polisen tar till vapen

Polisen tillgriper skjutvapen i ett tiotal fall per år. Det är ytterst ovanligt att polisen måste tillgripåa skjutvapen i Finland, säger Polisyrkesskolans specialplanerare Juha Helenius.  Enligt uppgifter som skolan insamlat tar poliser i tuffa situationer hellre till elchockvapen än pistol.

PI - 06 mar 11 kl. 15:57

Varning för falska poliser och hemtjänstpersonal

ÅLDRINGSBROTT Polisen går nu ut med en varning för kriminella som riktar in sig på äldre kvinnor i både Stockholms södra förorter och Malmö. I Stockholm utger de sig för att vara poliser med syfte att komma över uppgifter om deras bankkonton och länsa dem medan samma slags förövare i Malmö påstår sig komma från hemtjänsten och på så sätt ta sig in i bostaden. Stockholm Ligan har slagit till flera gånger på bara några dagar.

Sydsvenskan - 03 feb 12 kl. 06:30

Demonstranter drabbade samman med polis Läktarvåld kan få militären på fall

Fotbollsmatchen i den egyptiska hamnstaden Port Said, som i onsdags kväll slutade i ett blodbad, har?
KAIRO. Fotbollsmatchen i den egyptiska hamnstaden Port Said, som i onsdags kväll slutade i ett blodbad, har på mindre än ett dygn utvecklat sig till en allvarlig politisk kris som kan bidra till att landets militär förlorar makten.

Fler nyheter från YA

YA - 5 timmar sedan

Statistik efter rånet i Ystad: Våldet mot väktare ökar

Väktarrånet i Ystad den 6 januari, då en väktare slogs ned, rånades och bands, är möjligen tecken i tiden. Det menar TV4, som i ett tv-inslag slår fast att våldet mot väktare ökar..

YA - 15 timmar sedan

Rebellen: ”Nu sätter jag med ålderns rätt ner foten”

För drygt tre år sedan lämnade hon äldreboendet Vigs ängar. Nu skriver Lillemor Husberg en bok, som sammanfattar det hon skapat som arkitekt och startar i vår stiftelsen Äldre utan gränser..

YA - 15 timmar sedan

2018 nytt rekordår för hamnen i Ystad

För fjärde året i rad slog Ystads hamn nya rekord för gods, passagerare, lastbilar och personbilar..

YA - Igår: 14:00

Hittades mörbultad i snön – utredning av bangårdsolyckan inledd

Vad var det egentligen som hände när en bangårdarbetare blev påkörd av Pågatåget på bangården i Ystad i måndags? Den frågan vill åklagare Lotten Loberg ha svar på i den förundersökning som nu inletts..

YA - Igår: 10:23

Stöld: Kvinna bestulen på Ystadskrog

En kvinna i 25-årsåldern har polisanmält en stöld av sin handväska i samband med ett besök på O'Learys i lördags..

YA - Igår: 00:01

Inget gehör för byggklagan

YA - Igår: 22:26

Hamnutskottet överlevde – inget beslut om skrotning

Hamnutskottet lever – åtminstone någon månad till. Kommunfullmäktige beslutade på torsdagskvällen att skicka tillbaka frågan till kommunstyrelsen.

YA - Igår: 22:20

Hård strid om styrelseplats i stiftelse

När kommunens representant i styrelsen för Anna o FW Thorssons & Ingeborg o Emil A Borgs stiftelse skulle utses gick frågan till sluten omröstning..

YA - I förrgår: 17:00

Nu blir det dyrare att parkera - p-avgifter införs i Kåseberga

Kommunen utökar parkeringsplatsen vid fotbollsplanen och tar samtidigt ut p-avgift. – Vi hoppas vara klara för att öppna redan till påsk, säger Emilia Löfgren, teknisk chef i Ystads kommun. .

YA - I förrgår: 15:46

Polis grep godissnattare med tandkrämstub

Den 55-åriga snattaren hade tänkt på konsekvenserna av att äta godis – men inte av att stjäla. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.