YA > Lokalt

Monday, 22 April, 20:22

YA - 10 nov 18 kl. 00:01

Ovanligt många fall av våld mot poliser i sydöstra Skåne: ”Sticker verkligen ut”Lokalpolisområde Ystad sticker ut när det gäller hot och våld mot poliser. Polisfacket ser en tydlig koppling mellan statistiken och att det finns så få poliser i det geografiskt stora området sydöstra Skåne..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Skåne, Ystad

Dela artikeln

56 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ovanligtmånga , fallav , våldmot , poliseri , sydöstra, Skåne Sticker verkligen ut
BT - 21 nov 12 kl. 16:26

Poliser varnar kriminella om tillslag

Poliser läcker information till kriminella. Flera gånger har insatser förstörts eftersom brottslingarna har vetat för mycket, enligt Säpo. ?

YLE - 02 dec 16 kl. 14:11

Åklagaren: Forsbymordet är ett väldigt ovanligt och grymt fall

Åklagaren kräver livstidsstraff för Forsbymordet. Försvaret medger grovt dödsvållande. Domen faller om två veckor.

SR - 05 jan 11 kl. 10:40

Flera poliser skjutna i Kina

Tre poliser sköts ihjäl och sex människor skadades i östra Kina i samband med en jakt på mordmisstänkta. Det är ett ovanligt fall i Kina, där det är sällsynt att äga skjutvapen..

BT - 09 okt 12 kl. 04:35

Poliser avstår från att anmäla fel

Av rädsla för att fel och brister ska nå massmedier låter poliser bli att göra internanmälningar. På så vis blir arbetsmiljöarbetet lidande, anser flera huvudskyddsombud som Ekot i Sveriges Radio intervjuat.
Nyhetsprogrammet uppger att polisledningen i vissa fall uppmanat poliser att avstå från att anmäla för att känslig information inte ska bli offentlig.

Nyheter 24 - 21 mar 14 kl. 10:04

Lag låter poliser ha sex med prostitueradePågående utredningar

HONOLULU. En polis på Hawaii som arbetar som infiltratör för att exempelvis avslöja trafficking får ha sex med prostituerade.Detta på grund av ett undantag i den amerikanska delstatens lagstiftning – som nu lett till en hård debatt i USA.

SvD - 25 feb 11 kl. 20:42

Ännu en bluff med falska poliser

Ytterligare ett fall med falska poliser som lurar sig in hos privatpersoner har inträffat, den här gången i Sätra..

SvD - 25 feb 11 kl. 20:42

Ännu en stöldkupp av falska poliser

Ytterligare ett fall med falska poliser som lurar sig in hos privatpersoner har inträffat, den här gången i Sätra. Personer som låtsades vara polismän stal kontokort av en äldre kvinna..

HBL - 15 jan 15 kl. 11:07

Ovanligt att polisen tar till vapen

Polisen tillgriper skjutvapen i ett tiotal fall per år. Det är ytterst ovanligt att polisen måste tillgripåa skjutvapen i Finland, säger Polisyrkesskolans specialplanerare Juha Helenius.  Enligt uppgifter som skolan insamlat tar poliser i tuffa situationer hellre till elchockvapen än pistol.

PI - 06 mar 11 kl. 15:57

Varning för falska poliser och hemtjänstpersonal

ÅLDRINGSBROTT Polisen går nu ut med en varning för kriminella som riktar in sig på äldre kvinnor i både Stockholms södra förorter och Malmö. I Stockholm utger de sig för att vara poliser med syfte att komma över uppgifter om deras bankkonton och länsa dem medan samma slags förövare i Malmö påstår sig komma från hemtjänsten och på så sätt ta sig in i bostaden. Stockholm Ligan har slagit till flera gånger på bara några dagar.

Sydsvenskan - 03 feb 12 kl. 06:30

Demonstranter drabbade samman med polis Läktarvåld kan få militären på fall

Fotbollsmatchen i den egyptiska hamnstaden Port Said, som i onsdags kväll slutade i ett blodbad, har?
KAIRO. Fotbollsmatchen i den egyptiska hamnstaden Port Said, som i onsdags kväll slutade i ett blodbad, har på mindre än ett dygn utvecklat sig till en allvarlig politisk kris som kan bidra till att landets militär förlorar makten.

Fler nyheter från YA

YA - 3 timmar sedan

Förening vill locka till Fredriksberg

Påsk och konstrunda innebär att det är mycket folk i rörelse i trakten. Då passade även Försvarsutbildarna på Fredriksberg på att hålla öppet för att marknadsföra verksamheten och försöka locka nya medlemmar..

YA - 12 timmar sedan

Värmen och solen ligger kvar

Här är goda nyheter för annandag påsk: Solen och värmen ligger kvar över nästan hela landet. Med det varma och torra vädret kommer även en ökad brandrisk i stora delar av Sverige..

YA - 23 timmar sedan

Program ska vända svart självmordsstatistik

Att prata om självmord verkar förbyggande. Med den vetskapen satsar region Skåne på ett utbildningsprogram för unga. Än är det bara Sjöbo som hoppat på i sydost, men fler kommuner välkomnas..

YA - Igår: 09:16

Passa på att njuta av påskvädret, för snart kommer blåsten

Påskhelgen har blivit en riktig solskenshistoria men snart vänder det igen. I veckan kommer både blåst och regn att leta sig in över Sydöstra Skåne..

YA - I förrgår: 16:03

Påskparad i solskenet lockade både barn och vuxna

Från Österportstorg till Stortorget gick påskparaden som för andra året arrangerades vid lunchtid på påskafton..

YA - I förrgår: 21:00

Hon ordnar alpackasläpp – som protest

Koböndernas rädsla för att ordna publika kosläpp var det som fick Ann-Marie Santesson-Gerber att bestämma sig. På påskafton ställer hon till med alpackasläpp..

YA - I förrgår: 21:00

De minns sitt kosläpp med fasa: ”Kallas mördare”

När de båda kobönderna ställde till med kosläpp härom året blev det en dyrköpt erfarenhet. De blev anmälda till länsstyrelsen och fick kommentarer i sociala medier. Sedan dess har de inte släppt in allmänheten på sin gård..

YA - 19 apr 19 kl. 18:52

Efter hoten: Skolan vill ha polisbevakning vid kosläpp

Ystra kossor som släpps på grönbete är sinnebilden av vårkänslor. Men det finns en dissonans i den harmoniska bilden som har fått vissa djurägare att inte längre vilja dela djurens lyckorus med allmänheten. På Skurups lantbruksskola tänker man dock ordna kosläpp – om än med polisbevakning..

YA - 19 apr 19 kl. 17:34

Här öppnar nya krogen i Löderups strandbad: ”Ta rökeriet till en bredare publik”

Ett nytt mat-hak har slagit upp sina portar i Löderups strandbad. Det är ägarna bakom Södra kompaniet som nu öppnat upp en färgglad strand-restaurang för besökare som är sugna på härligt häng. .

YA - just nu

Besparingar sätter stopp för nya yrkesutbildningar

Inga nya yrkesutbildningar på Forum Ystad, yrkes-sfi med inriktning på restaurang blir inte av och stopp för vikarier. Det är några av besparingarna som gymnasienämnden gör för att spara in 5,8 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.