YA > Lokalt

Monday, 22 April, 21:58

YA - 10 nov 18 kl. 00:01

Hur firar du fars dag?En del köper strumpor. Andra bjuder på middag eller frukost på sängen. Åter andra nöjer sig med att bara säga ”grattis" per telefon. Och så finns de som inte firar fars dag alls. .
Läs mer på YA

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur firardu , fars, dag
Jönköpingsnytt - 10 nov 12 kl. 07:04

Hur firar du fars dag?

Jnytt begav sig ut på stan för att fråga hur Jönköpingsborna firar fars dag på söndag..

YLE - 09 nov 14 kl. 05:12

Fars dag firas på olika dagar

Fars dag firas i dag i Finland, Sverige, Norge och Estland. I övriga länder där traditionen fått fäste firas dagen på andra datum. Fars dag är en tradition som härstammar från USA.

YLE - 13 nov 16 kl. 08:00

Pappa: Var en närvarande pappa - inte bara på fars dag

I dag söndag uppmärksammas papporna lite extra när det är fars dag. Nyblivna pappan Markus Bergfors vill uppmana alla fäder att vara en närvarande pappa hela tiden - inte bara på fars dag. För snart två månader sedan fick Markus Bergfors och Petronella Nordmans liv en ny innebörd när deras son Roy föddes.

YLE - 08 nov 15 kl. 18:34

Fars dag i handbollens tecken - Se video!

Ingrid Lindberg bjöd pappa Christian på en guldmedalj då hennes Dicken vann guld i F 03-klassen i Vanda. Se intervjuer med Dicken-flickorna! Storturneringen i Myrbacka i Vanda avgjordes på söndagen.

NSD - 08 nov 15 kl. 16:36

TV: Hur firar du Fars dag?

Firar luleåborna Fars dag?.

HBL - 11 nov 12 kl. 08:31

I dag firar vi fars dag

I dag hissas flaggorna papporna till ära. Fäderna firas i olika evenemang runtom i Finland.Farsdagsfirandet kom till Norden från USA.

Sydsvenskan - 10 nov 13 kl. 09:18

Fars dag i dag

I dag är fars dag i Sverige, hur firar du din pappa? Kommentera här nedan!.

DalaDemokraten - 07 nov 14 kl. 10:27

Gästkrönika: Fars dag men inte för alla

Fars dag: en högtid då barnen firar sina fäder. Den andra söndagen i november inträffar denna dag i den svenska kalendern. Och att den ligger just där den ligger kan vi tacka de kommersiella intressena för.

Trelleborgs Allehanda - 08 nov 15 kl. 05:00

Frågan: I dag är det fars dag, hur ska du fira det?

Fars dag uppfanns i 1910-talets USA och har sedan 1931 firats i Sverige. Från början firades den i början av juni men flyttades sedan till andra söndagen i november för att ligga bättre till i förhållande till mors dag i maj. TA frågade folk i Trelleborg hur de firar den i Sverige drygt 80-åriga traditionen..

Magazin24 - 11 nov 12 kl. 08:44

Grattis alla pappor på fars dag!

Läsarna gratulerar sina farsor och pappor på fars dag!
Grattis pappa Bjarne på Fars Dag!
Jag är så glad att du finns!

Fler nyheter från YA

YA - 5 timmar sedan

Förening vill locka till Fredriksberg

Påsk och konstrunda innebär att det är mycket folk i rörelse i trakten. Då passade även Försvarsutbildarna på Fredriksberg på att hålla öppet för att marknadsföra verksamheten och försöka locka nya medlemmar..

YA - 14 timmar sedan

Värmen och solen ligger kvar

Här är goda nyheter för annandag påsk: Solen och värmen ligger kvar över nästan hela landet. Med det varma och torra vädret kommer även en ökad brandrisk i stora delar av Sverige..

YA - Igår: 21:00

Program ska vända svart självmordsstatistik

Att prata om självmord verkar förbyggande. Med den vetskapen satsar region Skåne på ett utbildningsprogram för unga. Än är det bara Sjöbo som hoppat på i sydost, men fler kommuner välkomnas..

YA - Igår: 09:16

Passa på att njuta av påskvädret, för snart kommer blåsten

Påskhelgen har blivit en riktig solskenshistoria men snart vänder det igen. I veckan kommer både blåst och regn att leta sig in över Sydöstra Skåne..

YA - I förrgår: 16:03

Påskparad i solskenet lockade både barn och vuxna

Från Österportstorg till Stortorget gick påskparaden som för andra året arrangerades vid lunchtid på påskafton..

YA - 19 apr 19 kl. 21:00

Hon ordnar alpackasläpp – som protest

Koböndernas rädsla för att ordna publika kosläpp var det som fick Ann-Marie Santesson-Gerber att bestämma sig. På påskafton ställer hon till med alpackasläpp..

YA - 19 apr 19 kl. 21:00

De minns sitt kosläpp med fasa: ”Kallas mördare”

När de båda kobönderna ställde till med kosläpp härom året blev det en dyrköpt erfarenhet. De blev anmälda till länsstyrelsen och fick kommentarer i sociala medier. Sedan dess har de inte släppt in allmänheten på sin gård..

YA - 19 apr 19 kl. 18:52

Efter hoten: Skolan vill ha polisbevakning vid kosläpp

Ystra kossor som släpps på grönbete är sinnebilden av vårkänslor. Men det finns en dissonans i den harmoniska bilden som har fått vissa djurägare att inte längre vilja dela djurens lyckorus med allmänheten. På Skurups lantbruksskola tänker man dock ordna kosläpp – om än med polisbevakning..

YA - 19 apr 19 kl. 17:34

Här öppnar nya krogen i Löderups strandbad: ”Ta rökeriet till en bredare publik”

Ett nytt mat-hak har slagit upp sina portar i Löderups strandbad. Det är ägarna bakom Södra kompaniet som nu öppnat upp en färgglad strand-restaurang för besökare som är sugna på härligt häng. .

YA - just nu

Besparingar sätter stopp för nya yrkesutbildningar

Inga nya yrkesutbildningar på Forum Ystad, yrkes-sfi med inriktning på restaurang blir inte av och stopp för vikarier. Det är några av besparingarna som gymnasienämnden gör för att spara in 5,8 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.