YA > Lokalt

Saturday, 19 January, 22:08

Liknande nyheter

Taggar: En frönördmed , hjärtati , trädgården
Helsingborgs Dagblad - 22 jun 18 kl. 11:00

Nyskriven komedi genomlyser hjärtat på Poppegården

Snart är det dags för urpremiär för "Ett stort hjärta"..

Uppsalanyheter.se - 10 mar 18 kl. 01:40

Recension: Plura - En man av hjärtat

Recension: I höstas körde Plura föreställningen "En man av hjärtat" på Scalateatern i Stockholm. Under fredagskvällen var det Uppsalapublikens tur att följa med Plura på resan genom hans liv och de platser han passerat på färden. I höstas körde Plura föreställningen "En man av hjärtat" på Scalateatern i Stockholm.

Expressen - 20 mar 15 kl. 11:57

Brodin bekräftar nu: 'Hjärtat är i Djurgården'

Djurgården har skrivit treårskontrakt med Daniel Brodin. Nu när Brynäs säsong är över bekräftar den 25-årige forwarden SportExpressens avslöjande. – Hjärtat är i Djurgården.

YLE - 31 okt 14 kl. 04:53

De använde både hjärtat och hammaren

Tre unga män från yrkesskolan Optima har hjälpt 84-åriga Lindis Kåll i Jakobstad att få en ny trappa. Som tack fick de kaffe med gräddtårta och färska grisar. I höst kommer ungdomar över hela Finland att hjälpa äldre på olika sätt.

Dagensanalys.se - 07 jul 17 kl. 15:27

Sortimentsanalytiker till Apoteket Hjärtat

Apoteket Hjärtat förstärker sitt team och söker dig med analytisk förmåga! Till sitt supportkontor i Solna söker Apoteket Hjärtat en Sortimentsanalytiker till Sortiment & Inköps-avdelningen. Som sortimentsanalytiker får du möjlighet att axla en bred roll och få möjlighet till stor påverkan i bolaget!

YLE - 25 jul 14 kl. 14:29

Ödmjukt tack till alla er som hjälpt oss granska skärgården!

Det har varit otroligt inspirerande för oss att få ge oss i kast med problem och frågor som just du tycker att borde granskas. Responsen från er lyssnare, tittare och läsare har varit enorm. Tusen tack för den, skriver #FixaSkärgårdens Maria Nylund.

Världen Idag - 25 jul 18 kl. 13:00

Vem var han, mannen med det brinnande hjärtat?

Olof Hedengren (1812-1870), Risberga i Närke. Vem var han, mannen med det brinnande hjärtat i väckelsen och vad kan vi lära av honom? Familjen fick 12 barn, var godsägare och 90 personer arbetade på gården.

Barometern - 23 jul 13 kl. 08:05

Samarbete satte färg på PRO-gården

De har målat, skrapat, grundat och bytt lister ? men nu är ommålningen av PRO-gården färdig. Efter en hel veckas slit skiner gården lika gult som solen igen.

Skånskan - 16 mar 17 kl. 05:00

Backagården sparkar sin vd

HÖÖR Ann-Marie Magnhagen har tvingats att omedelbart lämna uppdraget som vd för Backagården, med motiveringen att hon brutit mot kollektivavtalet för de anställda.
Konferensanläggningen ägs bland annat av LO och ägarstyrelsen menar att man har ett extra ansvar att föregå med gott exempel kring att följa arbetsrättsliga avtal.
– Jag tycker detta är oerhört olyckligt, säger Mikael Andersson som är ordförande i styrelsen.

Skånskan - 08 dec 16 kl. 14:00

Får tillbaka mödravården

SVALÖV Svalöv får tillbaka mödravården kommande sommar.
I samband med att den nya familjecentralen öppnar förläggs verksamheten dit. ERWP.

Kristianstadsbladet - 13 nov 13 kl. 14:37

"Super-Bo" tillbaka i Djurgården


Bosse Andersson gör comeback i Djurgården.Den före detta spelaren och klubbdirektören presenterades på tisdagen som ny sportchef i den allsvenska fotbollsklubben. Andersson blev något av en legend i klubben under 1990-talet och döptes till "Super-Bo" av fansen.

Fler nyheter från YA

YA - 22 timmar sedan

Folkets park kan ge plats åt ny förskola

I jakten på en ny förskoletomt har kommunen nu fastnat för området i Folkets park. Men frågan är om styrelsen vill sälja marken..

YA - 22 timmar sedan

På Svanvägen har nya bybor hittat hem

Johnny Dahlgren och hustrun Ingrid lämnade Malmö. Björn Sjöswärd och hans Gunilla kom hela vägen från Uddevalla Nu bor de grannar i nya området Svanen i Abbekås. ”Att flytta hit kändes helt rätt”, säger de..

YA - Igår: 00:01

En riktig guldgruva för filmskaparna

Det är detaljerna som gör det. Och ska man göra en serie med året 1968 i titeln gäller det att allt är tidsenligt. Till Johannamuseet utanför Skurup kommer filmskapare för att hitta den rätta rekvisitan..

YA - I förrgår: 08:33

Skånetrafiken säger upp avtal med Ringduve Taxi

Skånetrafiken säger upp trafikavtalet om färdtjänst och sjukresor med bolaget Ringduve Taxi med omedelbar verkan. I ett pressmeddelande uppger Skånetrafiken att bolaget, med huvudsäte i Skurup, har stora ekonomiska problem och inte längre kan utföra körningar enligt avtal..

YA - 16 jan 19 kl. 13:10

37-åring påträffad med knark och batong – nu åtalas han

När mannen greps av polisen hade han narkotika på sig. Dessutom bar han även batong på allmänplats. Nu åtalas han för båda brotten..

YA - 15 jan 19 kl. 00:01

Här gallras för växtkraft och säkerhet

Det är ett intensivt röjningsarbete som just nu pågår i Bräknehus. Målet är att ge träden bättre plats och växtkraft, samtidigt som säkerheten ökas för de som vistas i området..

YA - 15 jan 19 kl. 15:57

Sagofe på årets första fredagsmys

På fredag har det blivit dags för årets första fredagsmys på biblioteket i Skurup..

YA - 15 jan 19 kl. 13:37

Hyresgäst anmäler skadade möbler

En hyresgäst i centrala Skurup har polisanmält att möbler som man förvarat i en källare blivit fuktskadade..

YA - 14 jan 19 kl. 20:00

Luis lämnar L9 – STC tar över

Efter snart fem år med L9 fitness i Skurup väljer nu Luis da Silva att lämna över verksamheten till nya ägare. Den 31 januari tar träningskedjan STC över..

YA - 12 jan 19 kl. 00:01

”Jag vill höja en tydligare röst för Skurup”

Johan Bolinder. Ordf kommunstyrelsen. Skylten sitter på plats på dörren till kontoret, en trappa upp i kommunhuset.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.