YA > Lokalt

Wednesday, 16 January, 02:35

YA - 10 nov 18 kl. 00:01

Köpmän ordnar fyrverkeri i hamnenSimrishamns köpmän ställer till med fyrverkeri i hamnen på tolvslaget på nyårsafton. Med ett gemensamt fyrverkeri är förhoppningen att det privata smällandet minskar, för miljöns, säkerhetens och djurens skull..
Läs mer på YA

Dela artikeln

67 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Köpmän, ordnar, fyrverkerii , hamnen
YLE - 30 dec 15 kl. 12:42

Sjundeå avslutar jubileumsåret med fyrverkeri

Det nya året tas emot med fyrverkerier på flera olika håll i Västnyland. Till exempel i Sjundeå ordnar kommunen ett fyrverkeri kommunens 555 år till ära. Också i Lojo och i Pojo ordnas större fyrverkerier.

YLE - 26 jun 17 kl. 18:36

Ekenäs segelsällskap vill bygga sjösportcenter i Norra hamnen

ESS förlorar sina lokaler i hamnmagasinet och vill istället bygga ett klubbhus och en brygga vid hamntorget i Norra hamnen. Ekenäs segelsällskap ESS vill bygga ett sjösportcenter med klubbhus i Norra hamnen i Ekenäs. Området ligger på Norra Strandgatan 8 snett mitt emot den nuvarande taxistationen invid hamntorget och är cirka 150 kvadratmeter stort.

Barometern - 31 dec 17 kl. 17:53

OT:s fyrverkeri lyste upp gråkall nyårsafton

Trots det råkalla vädret hade många sökt sig ner mot hamnen för att avnjuta Oskarshamns-Tidningens traditionella fyrverkeri på nyårsaftonen..

YLE - 02 dec 14 kl. 07:48

Storgårds vill inte ha sockerbit i Södra hamnen

Guggenheimstiftelsens arkitekturtävling tar ett steg vidare i dag, då de sex finalisterna utses. Fullmäktigeledamot Päivi Storgårds säger att det finns saker som talar både för och emot ett Guggenheimmuseum. Päivi Storgårds sitter i Helsingfors stadsfullmäktige och i kulturnämnden.

YLE - 02 dec 14 kl. 07:48

Storgård vill inte ha sockerbit i Södra hamnen

Guggenheimstiftelsens arkitekturtävling tar ett steg vidare i dag, då de sex finalisterna utses. Fullmäktigeledamot Päivi Storgård säger att det finns saker som talar både för och emot ett Guggenheimmuseum. Päivi Storgård sitter i Helsingfors stadsfullmäktige och i kulturnämnden.

SN - 11 jul 12 kl. 11:12

Ideer om hamnen

Flytande badhus och bassäng vid Täcka udden. Det är några av förslagen för Nyköpings hamn. I kväll, onsdag ordnar kommunen ett möte för att informera om planprogrammet för hamnen..

Barometern - 30 dec 13 kl. 13:41

Nyårsraketer i hamnen på nyårsafton

Traditionsenligt ordnar Oskarshamns-Tidningen nyårsfyrverkerier i hamnen på nyårsafton, klockan 17.00. Fyrverkeriet, som funnits i många år, brukar locka många besökare från både Oskarshamn och andra orter..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Fyrverkeri vid Långbryggan

Köpmännen, Bo i Rättvik och krögarna går ihop och bjuder på ett stort fyrverkeriet vid Långbryggan.
? Det här blir tredje året som vi ordnar detta, säger Håkan Johansson från köpmännen i Rättvik..

Skånskan - 30 dec 15 kl. 09:00

Fyrverkeri-mästarens tio goda råd

KÖPENHAMN Den årliga fyrverkerifestivalen på Tivoli i Köpenhamn håller på i flera veckor kring nyår. Nu ger fyrverkerimästaren Gunnar B. Knudsen också goda råd kring uppskjutandet av raketer.

YLE - 16 apr 14 kl. 18:15

Många visioner om Norra hamnen i Yles enkät

Det var många som ville ge sin syn på hur området kring Norra hamnen i Ekenäs ska se ut i framtiden i Yle Västnylands webbenkät kring planerna (11.4–14.4).

Fler nyheter från YA

YA - 9 timmar sedan

Hot mot naturen: Kommunerna går samman i kamp mot invasiva arter

Kivik är först ut när de fyra kommunerna i sydost arrangerar öppna möten om invasiva arter - och om hur man kan bekämpa dem..

YA - 9 timmar sedan

Polisen beslagtog utländskt körkort

Trots att mannen bott i Sverige i många år körde han med utländskt körkort. Polisen har nu beslagtagit hans körkort och skrivit en anmälan om olovlig körning..

YA - Igår: 17:00

Tre kandidater nominerade till S-ledare: ”Känns tryggt”

Tre politiker är nominerade att ta över efter oppositionsråd Karl-Erik Olsson (S). Ringrävarna Christer Grankvist, Pia Ingvarsson och outsidern Jan Vokoun..

YA - Igår: 09:22

Inbrott på bilfirma i Hammenhög

Tjuvarna hade rotat runt på kontoret, men ingenting tycks ha stulits. Inbrottet på Sture Nilssons Bil i Hammenhög ägde rum natten till fredagen..

YA - 11 jan 19 kl. 00:01

Öppet hus på Nova Academy

På torsdag presenterar sig Nova för blivande gymnasister..

YA - 10 jan 19 kl. 18:30

Galen i juleljus – "uppe i 52 000 lampor”

På söndag är det Knut och då ska julen ut. Men inte hos Hans Emilsson. Hans självlysande villa lär lysa upp hela villaområdet ännu en tid..

YA - 10 jan 19 kl. 14:09

Moderat lämnar kommunfullmäktige

YA - 10 jan 19 kl. 00:01

Vänstern efterlyser fler cykelställ

Fler cykelställ behövs i centrala Simrishamn och vid hållplatser runt om i kommunen. Det skriver Vänsterpartiet i en motion..

YA - 10 jan 19 kl. 00:01

Medborgarförslag: namnge namnlös gata

En man har skickat in ett medborgarförslag till kommunen om att namnge en namnlös gata i Gärsnäs..

YA - 10 jan 19 kl. 00:01

Jonebergsparken först - skateramp sen

Kommunen vill gärna bygga en skateramp som en del i ett framtida aktivitetsstråk genom staden. Men några medel finns inte i budgeten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.