GöteborgsPosten > Lokalt

Wednesday, 16 January, 03:13

GöteborgsPosten - 06 nov 18 kl. 22:11

Försvunnen pojke fortfarande bortaDet har nu gått över två dygn sedan 12-åriga Dante anmäldes försvunnen i Falkenberg. Trots en enorm sökinsats har inte ett enda spår lett polisen framåt.
– Det är jobbigt att tiden går, men vi ger inte upp, säger Jenny Widén, polis på plats..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Dante, Falkenberg, Jenny Widén

Dela artikeln

108 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvunnen, pojke, fortfarande, borta
Skånskan - 03 apr 17 kl. 05:00

Kidnappad pojke fortfarande borta

Malmö En dag kom inte tvååringen till förskolan på morgonen. Pappan hade fört pojken utomlands, utan mammans vetskap. Efter fem års polisarbete vet man fortfarande inte var i världen sonen befinner sig.

Dalarnas tidningar - 12 nov 15 kl. 12:29

Försvunnen man fortfarande borta: Stort sökpådrag pågår

Det var någon gång mellan 18:00 och 20:00 under onsdagskvällen som Bengt, 79 år, lämnade sin bostad på Verkstadsskolevägen i centrala Ljusdal. Vid niotiden på kvällen anmäldes han försvunnen av närstående..

Västerbottens Folkblad - 10 okt 15 kl. 11:47

Pojke fortfarande försvunnen

I går försvann en 15-årig pojke. Än har han inte hittats.  I gårkväll larmades polisen om att en 15-årig pojke  var borta.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Försvunnen pojke söktes av FBI – gömde sig i källarenÅterfunnen

DETROIT. Under onsdagens inspelning av den amerikanska talkshowen ”Nancy Grace” tog en far till en försvunnen pojke reda på att sonen hittades i familjens källare. Pojken lever och mår bra, skriver Huffington Post.

UNT - 23 mar 15 kl. 06:57

20-åring fortfarande borta

Den 20-åring från Vetlanda-trakten som varit försvunnen sedan natten mot söndagen är fortfarande borta..

Sydsvenskan - 23 mar 15 kl. 06:58

20-åring fortfarande borta

Den 20-åring från Vetlanda-trakten som varit försvunnen sedan natten mot söndagen är fortfarande borta.En stor sökinsats gjordes under hela gårdagen med helikopter och hundar men utan resultat. Ett 100-tal frivilliga ur organisationen Missing People deltog också i sökandet.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 15 kl. 06:58

20-åring fortfarande borta

Den 20-åring från Vetlanda-trakten som varit försvunnen sedan natten mot söndagen är fortfarande borta.En stor sökinsats gjordes under hela gårdagen med helikopter och hundar men utan resultat. Ett 100-tal frivilliga ur organisationen Missing People deltog också i sökandet.

SvD - 23 mar 15 kl. 06:57

20-åring fortfarande borta

Den 20-åring från Vetlanda-trakten som varit försvunnen sedan natten mot söndagen är fortfarande borta..

Polisen - 15 jan 14 kl. 16:34

Försvunnen pojke hittad välbehållen

Polisen i Jönköping har under dagen sökt efter en försvunnen pojke. Pojken, 1,5 år gammal, försvann vid 11-tiden på förmiddagen från sin förskola på Öxnehaga i Huskvarna. Vid 14.

Dalarnas tidningar - 28 apr 14 kl. 18:40

Stor sökinsats efter försvunnen pojke

Flera polispatruller sökte efter en försvunnen pojke under måndagseftermiddagen. Efter ett par timmar hittades pojken välbehållen.' – En polispatrull hittade honom ute på en åker, säger Göran Nilsson vid dalapolisen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Kraftig brand stoppade spårvagnstrafiken

En kolonistuga i Lärjeholm i Göteborg brann häftigt under tisdagskvällen och all spårvagnstrafik förbi platsen fick stoppas på grund av kraftig rökutveckling.
– Den är nedbrunnen. Den var övertänd redan när vi kom till platsen, säger Johan Eklund vid räddningstjänsten Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Demokraterna kan ställa sig bakom SD-krav på tiggeriförbud

I mitten av december öppnade Högsta förvaltningsdomen för lokala tiggeriförbud. Nu agerar Sverigedemokraterna för ett förbud i delar av Göteborg. Demokraterna avvisar inte tanken.

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Bil voltade efter trafikolycka

En bil landade på taket efter att ha voltat på en väg i Härryda kommun. Flera ambulanser är på plats och skadeläget är oklart..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Kvinna vaknade upp hos man efter julbord – hade våldtagits

Efter julbordet med arbetskamraterna gick några tjejkompisar vidare till en krog på Avenyn. Vid lunchtid nästa dag vaknade en av kvinnorna upp hemma hos en man.
Hon hade blivit våldtagen.

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Gamla fönster ger iskalla rum i Guldheden

Drag från fönster gör vissa rum så kalla att de är obrukbara på vintern, enligt hyresgäster i Guldheden. Trots att fönstren tätats blir det inte bättre. Nu överväger vissa att flytta för att komma ifrån kylan.

GöteborgsPosten - I förrgår: 09:35

Fler ungdomar på Hisingen får blåljusutbildning

Fler högstadieelever i ska få lära sig mer om polis, ambulans och räddningstjänst. Nästa vecka startar en utbildning för åttondeklassare från sex skolor på Hisingen..

GöteborgsPosten - 21 timmar sedan

Biljakt i Göteborg i natt – 50-årig kvinna vägrade stanna

En biljakt där en kvinna i 50-årsåldern efterföljdes av polis ägde rum i östra Göteborg i natt. Biljakten började när kvinnan vägrade att stanna på polisens signal..

GöteborgsPosten - Igår: 22:40

Bilar i brand i Göteborg

Räddningstjänsten larmades till Biskopsgården efter en bilbrand. Två bilar ska brinna kraftigt på en parkering.
– Det var två bilar som brann ordentligt, säger Lars Jostelius vid räddningstjänsten..

GöteborgsPosten - Igår: 18:31

Efter GP:s artikel: Nu ska Valentina opereras

Valentina Aali fick beskedet att kötiden var åtta månader för att avlägsna det kritiserade steriliseringsimplantatet som stoppats av tillverkaren. Men samma dag som GP berättade om hennes oro och ovissa väntan fick hon operationstid..

GöteborgsPosten - Igår: 17:30

Mordet på Eddie: Vittne hörde och såg – men larmade inte

Vittnet hörde och såg delar av händelseförloppet då Eddie Svensson, 31, mördades i Högsbo. Trots det larmades aldrig polisen och kroppen hittades inte förrän nästan två dygn senare.
– Det hade underlättat om den här personen ringt oss tidigare, säger Annika Johansson, gruppchef på polisen i Storgöteborg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.