GöteborgsPosten > Lokalt

Monday, 19 November, 14:14

GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 22:09

Två år gamla mordet: För anhöriga har personen bara varit bortaI mitten av september 2016 skedde ett mord i Göteborg. Nu sitter två personer häktade på sannolika skäl misstänkta för dådet. En av dem är en kvinna i 35-årsåldern. Men vem offret är och vad som har hänt honom vill polis och åklagare inte berätta.
– Utifrån mina klienters perspektiv har man inte riktigt vetat vad som har hänt med den här personen.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg, Mia Sandros

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, år, gamla, mordetFör , anhörigahar , personen, bara, varit borta
Expressen - 21 maj 13 kl. 09:07

Rättegången fortsätter på 13 år gamla mordet

I dag fortsätter rättegången kring det 13 år gamla mordet på en fyrabarnspappa i Skövde. Förra veckan fick rättegångsstarten avbrytas när en kvinna gjorde den misstänkte irriterad. ?

Expressen - 06 maj 15 kl. 12:36

20 år gamla mordet på Malin, 16, förblir olöst

TV4:s "Svenska fall för FBI" granskar det snart 20 år gamla mordet på Malin Lindström, 16, i Husum. Spåren pekar, enligt programledarna, på nytt mot den man som dömts och senare friats för mordet. Men rättsexperter dömer ut chanserna att få mannen dömd igen.

Expressen - 14 jun 13 kl. 13:01

Charbel, 35, skyldig till 13 år gamla mordet

Charbel Ayoub, 35, är skyldig till det 13 år gamla mordet i Skövde. Det fastslog Göta hovrätt på fredagen..

Expressen - 18 okt 13 kl. 08:10

Skulle ta skulden ? för det 25 år gamla mordet

Det äldre par som misstänks för det 25 år gamla mordet på fraktförmannen Jan Kjellgren, 43, hade en hemlig överenskommelse. Den 60-åriga kvinnan skulle ta på sig skulden om polisen kom och knackade på dörren. - Jag stoppade det längst ner i hjärtat och det har jag fått känna av i alla dessa år, säger kvinnan i polisförhör..

Expressen - 24 maj 17 kl. 12:49

JUST NU: Arnold Lewin döms för 19 år gamla mordet

Arnold Lewin, 54, dömdes i hovrätten för det 19 år gamla mordet på en 38-årig Malmökvinna och mordförsöket på hennes 14-åriga dotter.
Han fick livstids fängelse för mord, mordförsök och grov mordbrand – men överklagade till Högsta domstolen.
Nu meddelar Högsta domstolen att man inte tar upp ärendet..

Expressen - 11 okt 13 kl. 16:11

Paret åtalas för 25 år gamla mordet på Jan

Jan Kjellgren, 43, hittades knivmördad i sitt hem för 25 år sedan - och polisens gamla bilder efter mordet kan lösa mysteriet. Ett gift par åtalades i dag vid Solna tingsrätt, misstänkta för att ha mördat honom gemensamt. Utöver erkännande, DNA och fingeravtryck, finns en slagning på nätet hos söktjänsten bing.

Expressen - 24 apr 17 kl. 10:19

Kvinnan kan dömas för 22 år gamla mordet

För 22 år sedan mördades Usko Uutinen. Idag kommer domen mot den 63-åriga Södertäljekvinnan som i vintras gick in på en polisstation och erkände mordet. Men det finns en detalj som komplicerar hennes erkännande - nämligen ett extra knivhugg kvinnan inte minns.

Sydsvenskan - 11 feb 11 kl. 08:13

68-åring frias för äldsta mordet

En 68-årig man frias av hovrätten i Malmö i fallet med det snart 25 år gamla mordet på 79-årige Gösta Fessé i Eslöv 1986. I tingsrätten fick mannen tio års fängelse för mord.
I tingsrätten fick mannen tio års fängelse för mord.

Expressen - 07 sep 12 kl. 11:10

37-årig man häktad för mordet på Pernilla

Det sex år gamla mordet på Pernilla Theorin, 31, kan vara på väg att klaras upp. En 37-årig man som tidigare figurerat i utredningen har häktats på sannolika skäl misstänkt för mordet. Nya vittnesuppgifter är bakgrunden till de nya misstankarna.

Expressen - 07 sep 12 kl. 11:10

36-årig man häktad för mordet på Pernilla

Det sex år gamla mordet på Pernilla Theorin, 31, kan vara på väg att klaras upp. En 36-årig man som tidigare figurerat i utredningen har häktats på sannolika skäl misstänkt för mordet. Nya vittnesuppgifter är bakgrunden till de nya misstankarna.

Expressen - 25 jun 13 kl. 12:52

Make också anhållen för Husby-mordet

För två veckor sedan anhölls en 60-årig kvinna misstänkt för det 25 år gamla mordet på Jan Kjellgren, 43, i Husby. Nu är även hennes 65-årige make anhållen misstänkt för inblandning i mordet. ?

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Slakthusområdet ska bli Göteborgs matcentrum

Nu inleds arbetet med att förvandla Slakthusområdet till Göteborgs svar på Kødbyen i Köpenhamn..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Kvinnlig lärare hade sexuell relation med 16-åring

En lärare i 40-årsåldern på en skola i Göteborgsområdet hade en intim relation med sin 16-årige elev, som hon undervisade i sex- och samlevnad. Kvinnan har polisanmälts och nu vill Skolinspektionen dra in hennes lärarlegitimation..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Ansökning till förskoleklass igång – men lärarbristen är ett orosmoln

Ansökningsperioden till förskoleklass för nästa läsår är i gång. Tusentals barn ska placeras ut på på skolorna, samtidigt som staden kämpar med att locka till sig tillräckligt många utbildade lärare..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Förskoleklassen blev inte vad de hade väntat sig

Skolstarten blev inte vad familjen hade förväntat sig. Förskoleklassen som Bernard Metelius började i var stor, utemiljön stökig och vuxennärvaron för låg. Nu är föräldrarna besvikna på skolan..

GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 11:42

"Svårt att säga vad som exakt har hänt"

I tisdags brann en villa på Vänersnäs ner till grunden. Polisen misstänker nu inte längre brott i samband med branden, som hade ett explosionsartat förlopp..

GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 15:31

Öppna lågor under brand i Brålanda slakteri

Vid 15-tiden på fredagen kom ett larm från SOS om att det brann i slakteriet, i Brålanda..

GöteborgsPosten - 10 nov 18 kl. 09:54

Naken inblick i mödraskap och mycket därtill

En skrattfest med hög igenkänningsfaktor – i synnerhet för mammorna. Årets mama med Emma Knyckare lockade till många skratt, men mest roligt under föreställningens gång hade nog förmodligen mammorna i publiken..

GöteborgsPosten - 10 nov 18 kl. 20:57

Så många nyanlända tilldelas kommunerna

Vänersborg och Mellerud har inte blivit tilldelade några nyanlända. Trots det kommer många ändå att bosätta sig i kommunerna.
– Vi har Restad gård.

GöteborgsPosten - 11 nov 18 kl. 17:40

Julstämning – regnet till trots

Det var glada marknadsbesökare som trotsade regnet under söndagen för att köpa traditionella produkter som hör juletiden till – och träffa tomten förstås..

GöteborgsPosten - 11 nov 18 kl. 18:28

Bygget av nya restaurangen igång

Nu har bygget av Sibyllarestaurangen i Vänersborg till slut kommit igång. Och den kan ge fler arbetstillfällen än man tidigare trodde..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.