Kristianstadsbladet > Lokalt

Monday, 22 April, 20:01

Kristianstadsbladet - 09 nov 18 kl. 21:00

Hon är nominerad till Stora journalistprisetLinnea Heppling, redaktör för SVT datajournalistik, är nominerad till Stora journalistpriset i kategorin årets förnyare. Hon bodde i Åhus och Kristianstad under skolåren innan hon flyttade tillbaka till Stockholm..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Stora, Heppling, SVT, Åhus, Kristianstad, Stockholm

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon är nomineradtill Stora , journalistpriset
BT - 29 okt 13 kl. 12:21

Turesson nominerad till Journalistpriset

Trädetfödde Roger Turesson, numera på DN, är en av dem som har nominerats till Stora Journalistpriset. Fotografen Roger Turesson är nominerad i kategorin Årets Berättare för artikelserien Tiggarna i Stockholm. Han är nominerad tillsammans med Josefine Hökerberg.

BT - 02 mar 12 kl. 10:46

Ola Wong nominerad till Stora journalistpriset

BT-skribenten Ola Wong nomineras till Stora journalistpriset för flera reportage om Invest Swedens agerande i Kina. Wong är nominerad tillsammans med Jan Almgren och Jonas Fröberg på Svenska Dagbladet. Arbetet började med att Ola Wong fick tips om att en anställd på Invest Sweden tog emot mutor i samband med att hitta investerare till SAAB under förra våren.

BT - 29 okt 13 kl. 12:21

Turesson nominerad till Stora journalistpriset

Trädetfödde Roger Turesson, numera på DN, är en av dem som har nominerats till Stora journalistpriset. Roger Turesson är nominerad i kategorin Årets Berättare för artikelserien Tiggarna i Stockholm. Motivering: ?

Kristianstadsbladet - 26 okt 15 kl. 14:09

Kristoffer Örstadius nominerad till Stora Journalistpriset

Kristianstadsfödde datajournalisten Kristoffer Örstadius på Dagens Nyheter är nominerad till Stora Journalistpriset i kategorin årets förnyare..

YLE - 12 feb 15 kl. 12:51

Minna Knus-Galán nominerad till Stora Journalistpriset

Yles grävande journalist Minna Knus-Galán kan bli tilldelad Stora Journalistpriset i kategorin årets journalist i Finland. Knus-Galán kallar nomineringen en välkommen paus i det dagliga arbetet men är ändå bekymrad för den grävande journalistiken i Finland. - Det är en fantastisk ära att vara finalist och ett roligt avbrott i ett arbete som är ganska slitsamt.

Jönköpingsnytt - 26 okt 12 kl. 07:23

Chef i Hallpressen nominerad till Stora Journalistpriset

Värnamo Nyheters redaktionschef Lars Alkner har nominerats till Stora Journalistpriset..

UNT - 29 okt 13 kl. 12:19

Lisa Irenius nominerad till Stora Journalistpriset

Unt:s kulturchef Lisa Irenius har nominerats till Stora Journalistpriset i kategorin Årets förnyare..

Nyan - 30 okt 13 kl. 19:00

Christian Holmén kan få Stora journalistpriset

Åländske Expressenjournlisten Christian Holmén är tillsammans med David Baas nominerad till Stora journalistpriset 2013..

ÖstersundsPosten - 20 nov 14 kl. 10:56

Live-TV: Stora Journalistpriset 2014

På torsdag kväll delas Stora Journalistpriset ut på en stor gala på Operaterassen i Stockholm. Vi livesänder hela galan, där vår tidning är nominerad i kategorin Årets Förnyare tillsammans med hela MittMedia för succén #kandulova..

Dalarnas tidningar - 20 nov 14 kl. 13:42

Live-TV: Stora Journalistpriset 2014

På torsdag kväll delas Stora Journalistpriset ut på en stor gala på Operaterassen i Stockholm. Vi livesänder hela galan, där vår tidning är nominerad i kategorin Årets Förnyare tillsammans med hela MittMedia för succén #kandulova..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Tuffare regler märks i de nya föreningsbidragen

De nya bidragsreglerna märktes av när kultur- och fritidsnämnden beslutade om bidrag till föreningar i veckan. Försenad ansökan ger avdrag och projektbidrag kan försvinna efter tre år. .

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Ivögården lanserar eget vin – ”Det är en milstolpe”

Fjolårets många soltimmar ledde till en god skörd för Ivös enda vingård. Lagom till påsk kunde resultatet för första gången provsmakas på Ivögården..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Då kommer de första jordgubbarna

Jordgubbsodlare i trakten har börjat skönja de första blommorna i sina odlingar. Prognosen är att de första bären ska kunna plockas den 20 maj. .

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

”Det här är vårt smultronställe”

Påsken markerar det riktiga startskottet för campingsäsongen. På Ivö Camping lockar lugnet i den natursköna miljön många att komma tillbaka år efter år. .

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Lista: Här tar fartkamerorna flest fortkörare

1655 hastighetsöverträdelser registrerades av fartkamerorna i Kristianstad och Hässleholm förra året. I Bromölla och Östra Göinge finns det inga fartkameror. Här är listan över trafikkamerorna där flest förare kör för fort, enligt polisens statistik över 2018..

Kristianstadsbladet - Igår: 19:00

Sköldpadda har siktats i kanalen – ”Jag var inte säker på att jag sett rätt”

Jörgen Eriksson trodde inte sina ögon när han på påskdagen fick syn på en sköldpadda som simmade i kanalen. ”Någon måste tröttnat på den och släppt ut den”, säger han. .

Kristianstadsbladet - Igår: 16:55

Shopping på rödaste dagen – ”Förvånad att det är så många här i dag”

Påsktraditioner i all ära. Numera är shopping ett nöje för många även på en av årets rödaste dagar. Det var gott om folk på C4 Shopping på påskdagseftermiddagen..

Kristianstadsbladet - Igår: 16:18

Kyrkan visar upp bortglömd konstskatt

De färgsprakande planscherna användes förr i skolundervisningen. I decennier har de legat undangömda och något glömda i församlingshemmets källare. Lagom till påsken görs konstverken tillgängliga för allmän beskådan..

Kristianstadsbladet - Igår: 12:41

Cyklist påkörd – bilisten försvann

En cyklist har blivit påkörd av en bil och bilisten har försvunnit från olycksplatsen..

Kristianstadsbladet - Igår: 21:30

Allt fler drabbas av TBE – Åhustrakten ett riskområde

Flera fall av den fästingburna sjukdomen TBE har börjat upptäckas i Skåne. Tre nya riskområden har pekats ut av Smittskydd Skåne, men än har man inte gått ut med någon rekommendation om allmän vaccination..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.