Kristianstadsbladet > Lokalt

Saturday, 20 April, 20:28

Kristianstadsbladet - 09 nov 18 kl. 15:32

Mordutredning klar – misstänkta kvar i häkteFörundersökningen om mordet i en lägenhet i centrala Kristianstad är klar. Polisen avser inte att vidta fler utredningsåtgärder. Två misstänkta är fortsatt häktade..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstad

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mordutredning, klar, misstänkta, kvari , häkte
GöteborgsPosten - 18 nov 16 kl. 21:46

Vår Krog & Bar: Alla misstänkta kvar i häkte i väntan på dom

Hovrättsförhandlingen är nu avslutad. Alla åtta misstänkta i Vår Krog & Bar-målet sitter kvar i häkte. Dom väntas 22 december.

Corren - 14 jun 13 kl. 15:44

Misstänkta kvar i häktet

Fängelse i minst ett år. Det yrkade åklagaren att de fyra misstänkta för det nattliga villainbrottet i Linghem ska dömas till. Tre av de fyra ska sitta fortsatt häktade i väntan på dom..

BT - 26 jan 16 kl. 11:24

Åtal om inbrott dröjer - misstänkta kvar i häktet

Två unga män sitter fortsatt häktade, misstänkta för inbrott i Tranemo. Nu ligger fokus på att säkerställa deras ålder..

Kristianstadsbladet - 03 okt 18 kl. 10:45

Två misstänkta kvar i häkte

Två män är fortsatt häktade misstänkta för mord i en lägenhet på J H Dahlsgatan i våras..

BT - 14 jun 14 kl. 22:27

Två misstänkta för mord med bil

En person avled efter att ha blivit påkörd av en personbil i Malmö och ytterligare tre personer skadades vid händelsen. Två unga män är gripna misstänkta för mord alternativt dråp samt mordförsök.Enligt Kim Hild, informatör vid polisens länskommunikationscentral i Skåne, tycks en gammal dispyt mellan två grupperingar ligga bakom.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 12 kl. 18:43

Tre misstänkta kvar i utredning om lastbilsmordet

En av de fyra män som har varit misstänkt för mordet på en 53-årig lastbilschaufför på Hallandsåsen den 17 juni har avförts från utredningen..

Skånskan - 25 okt 18 kl. 11:58

Sex misstänkta i mordutredning

MALMÖ
En sjätte person har nu gripits för mordet på Docentgatan den 2 februari i år. I onsdags eftermiddag anhölls en 21-årig man för mordet.Sedan tidigare sitter en 21-åring och en 23-åring häktade för mord, medan tre andra personer misstänks för inblandning i dådet.

Kristianstadsbladet - 26 okt 13 kl. 11:48

Misstänkta män fortsatt häktade

Arkivfoto: Tom Wall
Två män är fortfarande häktade som misstänkta för den blodiga misshandeln på House of Bagels uteservering och inne på Sparbanken 1826.
På fredagen hade åklagaren begärt förlängd åtalstid för att få klar förundersökningen.En misstänkt 26-åring gick med på att vara fortsatt häktad utan förhandling, medan en medmisstänkt 23-åring ville bli släppt.

Skånskan - 25 okt 18 kl. 12:08

Fem misstänkta i mordutredning

MALMÖ
En femte person har nu gripits för mordet på Docentgatan den 2 februari i år. I onsdags eftermiddag anhölls en 21-årig man för mordet.Sedan tidigare sitter en 21-åring och en 23-åring häktade för mordet, medan två andra personer misstänks för inblandning i dådet.

BT - 09 aug 13 kl. 16:51

Misstänkta 36-åringen till Sverige

Den 36-årige man som sitter häktad i Polen misstänkt för mordet på småbarnsmamman från Trollhättan kommer till Sverige på onsdag, rapporterar lokala medier. - Han beräknas ankomma den 14 augusti och vi hoppas kunna hålla förhör med honom på torsdag, säger åklagaren Per-Erik Rinsell till P4 Väst.Att kvinnan nu hittats död innebär att utredningen kan bli en mer traditionell mordutredning, då kroppen kan undersökas för att förhoppningsvis ge besked om dödsorsak och kanske även spår från misstänkta.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

”Mycket lugnare runda här uppe”

Även i Barum och Söndraby hittade folk till konstgallerierna under påskhelgen. ”Det är mycket lugnare här och fantastiskt bra konst”, säger Marilyn Karlsson. .

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Larm om gräsbrand

SOS har fått larm om en gräsbrand i Dyneboda norr om Mjönäs..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

C4 lägret förändras – ska bli bättre och tryggare

Kommunens populära C4 läger görs om i år. Med färre deltagare men lika många ledare hoppas man kunna höja kvaliteten och skapa bättre gemenskap..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Larm om olycka på E22 – begränsad framkomlighet

En singelolycka har inträffat på E22 i höjd med Vilan i riktning mot Sölvesborg..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Nästan 11 000 böter skrevs – 40 stycken tog strid och vann

10 868 p-böter, motsvarande nära sex miljoner kronor, skrevs ut i Kristianstad under förra året. Endast 40 av dem bestreds och undanröjdes..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Väder: Rena värmeböljan i påsk – men nätterna blir kyliga

Påsken bjuder på en riktig sol- och värmebölja – i alla fall sett till årstiden. SMHI räknar med uppåt 24 grader i Kristianstad på påskafton..

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Efter många ingripanden — kommunens satsning på vakter i centrum föreslås fortsätta

Ordningsvakterna i centrum gjorde närmare 500 ingripanden mellan juni och december förra året. Siffrorna visar att behovet av vakter är stort, menar flera instanser som vill behålla satsningen. .

Kristianstadsbladet - Igår: 15:45

Syskonen säljer Ica Kvantum – ”Otroligt tufft beslut att ta”

Syskonen Staffan Andersson, Eva Nilsson och Marie Lasson har bestämt sig för att sälja Ica Kvantum i Åhus. ”Det var ett otroligt känslosamt och tufft beslut att ta” säger Staffan..

Kristianstadsbladet - Igår: 11:34

Östra Skåne: Räddningstjänsten önskar glad påsk – men varnar samtidigt

SMHI och de skånska räddningstjänsterna varnar för att elda utomhus. Det är torrt i skog och mark och eventuella bränder riskerar att sprida sig snabbt..

Kristianstadsbladet - Igår: 12:52

Larm om olycka på E22

En singelolycka har inträffat på E22 i höjd med Vä..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.