Kristianstadsbladet > Lokalt

Monday, 19 November, 14:29

Liknande nyheter

Taggar: Mordutredning, klar, misstänkta, kvari , häkte
GöteborgsPosten - 18 nov 16 kl. 21:46

Vår Krog & Bar: Alla misstänkta kvar i häkte i väntan på dom

Hovrättsförhandlingen är nu avslutad. Alla åtta misstänkta i Vår Krog & Bar-målet sitter kvar i häkte. Dom väntas 22 december.

Corren - 14 jun 13 kl. 15:44

Misstänkta kvar i häktet

Fängelse i minst ett år. Det yrkade åklagaren att de fyra misstänkta för det nattliga villainbrottet i Linghem ska dömas till. Tre av de fyra ska sitta fortsatt häktade i väntan på dom..

BT - 26 jan 16 kl. 11:24

Åtal om inbrott dröjer - misstänkta kvar i häktet

Två unga män sitter fortsatt häktade, misstänkta för inbrott i Tranemo. Nu ligger fokus på att säkerställa deras ålder..

Kristianstadsbladet - 03 okt 18 kl. 10:45

Två misstänkta kvar i häkte

Två män är fortsatt häktade misstänkta för mord i en lägenhet på J H Dahlsgatan i våras..

BT - 14 jun 14 kl. 22:27

Två misstänkta för mord med bil

En person avled efter att ha blivit påkörd av en personbil i Malmö och ytterligare tre personer skadades vid händelsen. Två unga män är gripna misstänkta för mord alternativt dråp samt mordförsök.Enligt Kim Hild, informatör vid polisens länskommunikationscentral i Skåne, tycks en gammal dispyt mellan två grupperingar ligga bakom.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 12 kl. 18:43

Tre misstänkta kvar i utredning om lastbilsmordet

En av de fyra män som har varit misstänkt för mordet på en 53-årig lastbilschaufför på Hallandsåsen den 17 juni har avförts från utredningen..

Skånskan - 25 okt 18 kl. 11:58

Sex misstänkta i mordutredning

MALMÖ
En sjätte person har nu gripits för mordet på Docentgatan den 2 februari i år. I onsdags eftermiddag anhölls en 21-årig man för mordet.Sedan tidigare sitter en 21-åring och en 23-åring häktade för mord, medan tre andra personer misstänks för inblandning i dådet.

Kristianstadsbladet - 26 okt 13 kl. 11:48

Misstänkta män fortsatt häktade

Arkivfoto: Tom Wall
Två män är fortfarande häktade som misstänkta för den blodiga misshandeln på House of Bagels uteservering och inne på Sparbanken 1826.
På fredagen hade åklagaren begärt förlängd åtalstid för att få klar förundersökningen.En misstänkt 26-åring gick med på att vara fortsatt häktad utan förhandling, medan en medmisstänkt 23-åring ville bli släppt.

Skånskan - 25 okt 18 kl. 12:08

Fem misstänkta i mordutredning

MALMÖ
En femte person har nu gripits för mordet på Docentgatan den 2 februari i år. I onsdags eftermiddag anhölls en 21-årig man för mordet.Sedan tidigare sitter en 21-åring och en 23-åring häktade för mordet, medan två andra personer misstänks för inblandning i dådet.

BT - 09 aug 13 kl. 16:51

Misstänkta 36-åringen till Sverige

Den 36-årige man som sitter häktad i Polen misstänkt för mordet på småbarnsmamman från Trollhättan kommer till Sverige på onsdag, rapporterar lokala medier. - Han beräknas ankomma den 14 augusti och vi hoppas kunna hålla förhör med honom på torsdag, säger åklagaren Per-Erik Rinsell till P4 Väst.Att kvinnan nu hittats död innebär att utredningen kan bli en mer traditionell mordutredning, då kroppen kan undersökas för att förhoppningsvis ge besked om dödsorsak och kanske även spår från misstänkta.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Vrituost pianospel fyllde Maglehems kyrka

Maglehems kulturförening och Degeberga-Everöds församling bjöd på en piano- och trombonkonsert på söndagseftermiddagen i Maglehems 1200-talskyrka..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Brott: Slog och rånade yngling på telefon och tröja

Vid 21-30 tiden på fredagskvällen rånades en kille på mobiltelefon, tröja och cigaretter..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Abdikarim Hassan: Vänsterpartisten som blev politisk vilde

Abdikarim Hassan skrällde sig in i fullmäktige för Vänsterpartiet genom att samla på sig många personkryss. Två månader senare är han politisk vilde i en valteknisk samverkan med SD. Här är alla turer..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Brott: Kille rånades på väg hem från skolan

En ung man i 18-årsåldern rånades på sin mobiltelefon i förra veckan..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Lokal krögarprofil blir ny chef för mat och dryck på arenan

Jesper Sandqvist blir övergripande chef för Mat & Dryck inom Arenabolaget. Han har tidigare drivit Jespers Mat & Vin i Frimurarhuset vid Stora Torg. .

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Göran: ”Det är hela tiden vi som inte kör streetrace eller rånar korvkiosker som ska backa”

Varför straffa de skötsamma istället för att upprätthålla lag och ordning? Och var är papporna? Två frågor som dyker upp i dagens spalt.

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

70 000 i månaden till politiker som röstats bort

Efter valet har flera regionråd och andra politiker med tunga uppdrag i regionen fått se sig om efter andra sysselsättningar. De kan nu få 70 500 kronor i månaden fram till april..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Scouter gör sig redo för världsläger i USA

”Jag föddes som scout”, säger 14-åriga Thindra Bodén från Färlöv. Hon är en av 2000 scouter från Sverige som reser till World scout jamboree 2019 i USA. .

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Chef menar att kraven kan ge sämre arbetsmiljö

Hotet om vite från Arbetsmiljöverket tas emot med både suckar och uppkavlade ärmar från omsorgsförvaltningen..

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Så ska kommunen stoppa att restauranger dumpar avfall

För att minska nedskräpningen vid återvinningsstationer ska kommunen börja kolla att restauranger och andra verksamheter kan uppvisa kvitto på att de har betalt avfallsavgift. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.