Nyteknik > Teknik

Wednesday, 16 January, 02:25

Nyteknik - 09 nov 18 kl. 14:59

Nu ska fyra biljättar sälja samma modellKina kommer straffa de som bygger traditionella bilar, och premiera elektrifiering. För att undvika böter planerar Mitsubishi, Toyota, Honda och Fiat/Chrysler att sälja samma bilmodell, men med olika namn..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Mitsubishi, FiatChrysler

Dela artikeln

69 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu ska fyra, biljättar, säljasamma , modell
Dagens PS - 16 dec 17 kl. 09:05

Sålde sin raritet – nu stäms han av biljätten

Det här tilltaget föll inte i god jord hos Ford. Wrestlingstjärnan John Cena hade inte ägt sin Ford GT i en månad ens när han sålde dyrgripen och gjorde ett snabbt klipp på 75.000 dollar, motsvarande omkring 629.

SmålandsPosten - 02 jul 14 kl. 06:27

Fyra löften om sjukvård

Med en S-regering kommer resurserna till sjukvården att öka, till en början med två miljarder kronor. Detta är en helt annan prioritering än vad regeringen gör, skriver Anna Fransson (S), landstingsråd. Inför höstens val söker vi socialdemokrater väljarnas förtroende att ta svensk hälso- och sjukvård ut ur dagens hårt pressade situation.

YLE - 18 jun 13 kl. 05:30

Lättare för Raseborg att sälja hyresbostäder

Raseborgs stad omorganiserar fastighetsbolagen för sina hyresbostäder.
Förändringen gör det lättare för Raseborg att sälja hyresbostäder, vid behov. Ett hyreshusbolag i Pojo ska säljas.

YA - 02 feb 14 kl. 15:53

Fyra butiker i samma galleria

Foto: Sprisse Nilsson
Lokal konst, återvunna produkter från världens alla hörn, heminredning – och så en syateljé mitt i butiken. Den som besöker nya Gallerian i Sjöbo får en varierad upplevelse.
Sedan Sport-Kalle flyttade från Västergatan har den stora butiken bredvid Apoteket mestadels stått tom.

HBL - 09 jan 15 kl. 08:05

Östersjön fick fyra gigaton salt

Saltvattenpulsen i december är den största sedan 1951.Saltvatteninflödet i Östersjön som tog fart genom stormarna i mitten av december blev just så stort som man önskade – kanske mycket större än någon vågade hoppas på. De kraftiga västliga vindarna höll i och bidrog till att föra in friskt och salt Nordsjövatten genom de danska sunden.

Nyheter 24 - 03 mar 14 kl. 11:53

OS-hjälten pekas ut i dopinghärva: "Har absolut inget att dölja"Uppdrag Granskning

Under onsdagens Uppdrag Granskning kommer fyra ickenamngivna svenskar med avvikande blodvärden att tas upp. En av dessa ska ha mycket utstickande blodvärden. Det ska vara skidskytten Anna-Carin Zidek (tidigare Olofsson) som exempelvis tog ett guld och ett silver i Vancouver-OS 2006, enligt Expressen.

Cornucopia - 25 sep 14 kl. 13:13

Gästinlägg: Fyra (ovanliga) skäl till varför man inte kan lita på BNP-siffror

Nedanstående är ett gästinlägg från Julien Morel, civilingenjör i teknisk fysik (KTH och Centrale Lyon), författare till ”Beyond GDP Use” och utredare på Energimyndigheten.

Fyra (ovanliga) skäl till varför man inte kan lita på BNP-siffror

Kritik mot BNP har förekommit länge. Av praktiska skäl kan man ändå vilja använda BNP-siffror eftersom de sägs vara ekonomiskt välgrundade, tekniskt pålitliga, snabbt tillgängliga efter varje kvartal samt lätta att prognostisera.

Skånskan - 26 feb 16 kl. 06:00

Michaela Åkesson berättar om avskedet

BARA Michaela Åkesson från Bara blev tvungen att lämna tv-programmet Ung och bortskämd på grund av sjukdom. I tisdags kväll meddelade hon sitt beslut till de övriga deltagarna. Slutscenen fick tas om ett tiotal gånger.

YLE - 26 nov 16 kl. 09:00

Camilla gick fyra år i gymnasiet för att kunna träna

Många av eleverna i idrottsgymnasium runt om i Finland känner sig stressade eftersom det är svårt att kombinera studier och träning. Långdistanslöparen Camilla Richardsson löste problemet genom att göra studierna på fyra år i stället för tre. Det är bara 38 procent av eleverna i idrottsgymnasium runt om i Finland som inte känner av symptom på burnout under det första året.

Uppsalanyheter.se - 12 dec 14 kl. 13:23

Nytt rekord i Musikhjälpen efter fyra dagar

Musikhjälpen sätter nytt rekord redan efter fyra dagar gällande antalet intiativ som är uppstartade, vi träffade "Tjocka vikingen på Stora Torget" som startat en egen insamlingsbössa.Musikhjälpen sätter nytt rekord redan efter fyra dagar gällande antalet intiativ som är uppstartade, vi träffade "Tjocka vikingen på Stora Torget" som startat en egen insamlingsbössa.   Med tre dagar kvar av årets Musikhjälpen står det klart att man har passerat de 1800 initiativ som var det tidigare rekordet, vid lunchtid var siffran 1830 initiativ, en siffra som ökade till 1843 stycken under tiden denna artikel skrevs.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 9 timmar sedan

Biltest: nya BMW X5 M50d

Bekväm, solid och smidig. BMW:s nya X5 har prickat in de flesta rätt. Men allt är inte guld och gröna skogar – på tekniksidan finns det plumpar i registret..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Studie: Fortfarande möjligt att klara 1,5-gradersmålet

Vi har en chans att klara Parisavtalets tuffa 1,5-gradersmål. Men då måste vi genast påbörja en utfasning av fossila bränslen inom alla sektorer, enligt en ny studie..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Danska Falck har byggt ambulans av en Tesla Model X

Danska Flack har försett bilen med ett extra batterissystem för att klara all utrustning. Till en början ska den användas som akutläkarbil i Syddanmark..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Fartyg på grund utanför Landskrona

Ett nästan 90 meter långt lastfartyg står på grund i inloppet till Landskronas hamn. Ingen olja har läckt ut, men fartygets skrov undersöks av dykare..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Hormonstörande miljögift på Mälarens botten

Halterna av miljögifter i Mälarens bottnar har minskat, men inte tillräckligt. Främst är det ämnet tributyltenn (TBT) som drar ner vattenkvaliteten. Ämnet har hormonstörande egenskaper som djur som lever i vattnet..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Huaweis grundare förnekar spioneri

För första gången på fyra år framträdde Huaweis grundare Ren Zhengfei inför utländska medier. Han förnekade anklagelser om spioneri och prisade Donald Trump..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Hacka Tesla – vinn en bil

Miljoner i prispengar samt en sprillans ny bil. För att möta problemet med cybersäkerhet kommer Tesla öppna plånboken samt ge bort en Model 3 till den hackare som hittar säkerhetsbrister i bilen..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Röka marijuana en gång kan förändra tonåringars hjärna

Forskarnas slutsats: Det kan räcka med att tonåringar röker marijuana enstaka gånger för att strukturen på deras hjärnor ska förändras..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Kinesisk jättekoncern köper majoritetspost i Nevs

Kinesiska koncernen Evergrande Group har köpt 51 procent av aktierna i Nevs för 8,3 miljarder svenska kronor..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Tesla vill bygga gröna mikronät på grekiska öar

Elförsörjning är krångligt på många avlägsna grekiska öar. Nu har myndigheterna vänt sig till Tesla för att få hjälp att bygga mikronät med solceller och batterilager..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.