Nyteknik > Teknik

Monday, 19 November, 14:14

Nyteknik - 09 nov 18 kl. 14:59

Nu ska fyra biljättar sälja samma modellKina kommer straffa de som bygger traditionella bilar, och premiera elektrifiering. För att undvika böter planerar Mitsubishi, Toyota, Honda och Fiat/Chrysler att sälja samma bilmodell, men med olika namn..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Mitsubishi, FiatChrysler

Dela artikeln

69 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu ska fyra, biljättar, säljasamma , modell
Dagens PS - 16 dec 17 kl. 09:05

Sålde sin raritet – nu stäms han av biljätten

Det här tilltaget föll inte i god jord hos Ford. Wrestlingstjärnan John Cena hade inte ägt sin Ford GT i en månad ens när han sålde dyrgripen och gjorde ett snabbt klipp på 75.000 dollar, motsvarande omkring 629.

SmålandsPosten - 02 jul 14 kl. 06:27

Fyra löften om sjukvård

Med en S-regering kommer resurserna till sjukvården att öka, till en början med två miljarder kronor. Detta är en helt annan prioritering än vad regeringen gör, skriver Anna Fransson (S), landstingsråd. Inför höstens val söker vi socialdemokrater väljarnas förtroende att ta svensk hälso- och sjukvård ut ur dagens hårt pressade situation.

YLE - 18 jun 13 kl. 05:30

Lättare för Raseborg att sälja hyresbostäder

Raseborgs stad omorganiserar fastighetsbolagen för sina hyresbostäder.
Förändringen gör det lättare för Raseborg att sälja hyresbostäder, vid behov. Ett hyreshusbolag i Pojo ska säljas.

YA - 02 feb 14 kl. 15:53

Fyra butiker i samma galleria

Foto: Sprisse Nilsson
Lokal konst, återvunna produkter från världens alla hörn, heminredning – och så en syateljé mitt i butiken. Den som besöker nya Gallerian i Sjöbo får en varierad upplevelse.
Sedan Sport-Kalle flyttade från Västergatan har den stora butiken bredvid Apoteket mestadels stått tom.

HBL - 09 jan 15 kl. 08:05

Östersjön fick fyra gigaton salt

Saltvattenpulsen i december är den största sedan 1951.Saltvatteninflödet i Östersjön som tog fart genom stormarna i mitten av december blev just så stort som man önskade – kanske mycket större än någon vågade hoppas på. De kraftiga västliga vindarna höll i och bidrog till att föra in friskt och salt Nordsjövatten genom de danska sunden.

Nyheter 24 - 03 mar 14 kl. 11:53

OS-hjälten pekas ut i dopinghärva: "Har absolut inget att dölja"Uppdrag Granskning

Under onsdagens Uppdrag Granskning kommer fyra ickenamngivna svenskar med avvikande blodvärden att tas upp. En av dessa ska ha mycket utstickande blodvärden. Det ska vara skidskytten Anna-Carin Zidek (tidigare Olofsson) som exempelvis tog ett guld och ett silver i Vancouver-OS 2006, enligt Expressen.

Cornucopia - 25 sep 14 kl. 13:13

Gästinlägg: Fyra (ovanliga) skäl till varför man inte kan lita på BNP-siffror

Nedanstående är ett gästinlägg från Julien Morel, civilingenjör i teknisk fysik (KTH och Centrale Lyon), författare till ”Beyond GDP Use” och utredare på Energimyndigheten.

Fyra (ovanliga) skäl till varför man inte kan lita på BNP-siffror

Kritik mot BNP har förekommit länge. Av praktiska skäl kan man ändå vilja använda BNP-siffror eftersom de sägs vara ekonomiskt välgrundade, tekniskt pålitliga, snabbt tillgängliga efter varje kvartal samt lätta att prognostisera.

Skånskan - 26 feb 16 kl. 06:00

Michaela Åkesson berättar om avskedet

BARA Michaela Åkesson från Bara blev tvungen att lämna tv-programmet Ung och bortskämd på grund av sjukdom. I tisdags kväll meddelade hon sitt beslut till de övriga deltagarna. Slutscenen fick tas om ett tiotal gånger.

YLE - 26 nov 16 kl. 09:00

Camilla gick fyra år i gymnasiet för att kunna träna

Många av eleverna i idrottsgymnasium runt om i Finland känner sig stressade eftersom det är svårt att kombinera studier och träning. Långdistanslöparen Camilla Richardsson löste problemet genom att göra studierna på fyra år i stället för tre. Det är bara 38 procent av eleverna i idrottsgymnasium runt om i Finland som inte känner av symptom på burnout under det första året.

Uppsalanyheter.se - 12 dec 14 kl. 13:23

Nytt rekord i Musikhjälpen efter fyra dagar

Musikhjälpen sätter nytt rekord redan efter fyra dagar gällande antalet intiativ som är uppstartade, vi träffade "Tjocka vikingen på Stora Torget" som startat en egen insamlingsbössa.Musikhjälpen sätter nytt rekord redan efter fyra dagar gällande antalet intiativ som är uppstartade, vi träffade "Tjocka vikingen på Stora Torget" som startat en egen insamlingsbössa.   Med tre dagar kvar av årets Musikhjälpen står det klart att man har passerat de 1800 initiativ som var det tidigare rekordet, vid lunchtid var siffran 1830 initiativ, en siffra som ökade till 1843 stycken under tiden denna artikel skrevs.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 minuter sedan

Därför gasar så många mot månen

Kina visade nyligen upp en modell av sin nya rymdstation, "Det himmelska palatset 2", en symbol för landets storslagna ambitioner bortom jorden. Och i den nya rymdkapplöpningen står månen i centrum – ett viktigt steg på vägen i drömmen om Mars, enligt en expert..

Nyteknik - 1 timme sedan

MIT-upptäckt kan ge framtid för aluminiumluftbatterier

Ett oljelager som förbättrar batteriers standbytid. MIT-forskarnas upptäckt kan ge aluminiumluftbatterier en ljus framtid – och för evigt bota räckviddsångesten för elbilster..

Nyteknik - 1 timme sedan

Nu kan du utforska supermassivt svart hål i vr

Ett supermassivt svarta hål i mitten av Vintergatan har för första gången visualiserats i vr..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Renaults vd Carlos Ghosn har gripits – aktien rasar

Aktien i Renault faller kraftigt efter uppgifterna om att vd:n Carlos Ghosn har gripits enligt japanska tidningen Yomiuri..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Ubåt försvann för ett år sedan – funnen på havsbotten imploderad

Den argentinska ubåten Ara San Juan har hittats – nästan exakt ett år sedan den försvann. Farkosten som delvis har imploderat har lokaliserats på drygt 900 meters djup i Atlanten av amerikanska företaget Ocean Infinitys fartyg Seabed Constructor..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Svensk premiär för B2368 – Huaweis alternativ till fiberuppkoppling

5g-hastigheter i 4g-nätet. Det utlovar Huawei när de nu lanserar routern B2368 med wireless to the x-teknik (wttx) i Sverige..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Rutten fisk ska driva Hurtigrutens fartyg

Norge förknippas av många med fisk. Nu planerar det högprofilerade rederiet Hurtigruten att driva sina kryssningsfartyg på bränsle som delvis stammar från rutten fisk..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Så balanserar du digitaliseringen med befintlig affär

Den digitala teknikutvecklingen står inför ett exponentiellt genomslag, och företag, organisationer och samhället är på väg att drabbas av en digital tsunami..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Svenskar sämre på plaståtervinning

Svensken har blivit sämre på att kånka plastsopor till återvinningen. Andelen plastförpackningar som återvinns minskar, visar nya siffror från Naturvårdsverket..

Nyteknik - I förrgår: 16:31

Satsning på bioflygbränsle kan återuppliva Green Fuels

Sverige tar ytterligare ett steg mot egen tillverkning av bioflygbränsle. Därmed skulle bränslefabriken LTU Green Fuels snart kunna väckas ur sin dvala..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.