YA > Lokalt

Monday, 19 November, 14:46

Liknande nyheter

Taggar: Ingen segerför , Ericai , Mack-SM, idag
Eurosport - 22 jun 14 kl. 15:24

Rosberg drygade ut ledningen efter ny seger

Nico Rosberg tog säsongens tredje seger när han idag vann Österrikes GP. Tysken vann före stallkamraten Lewis Hamilton, som slutade tvåa..

Världen Idag - 30 okt 18 kl. 15:58

Maktskifte i Brasilien efter Bolsonaro-seger

Nationalkonservative Jair Bolsonaro vann en klar seger i presidentvalet i Brasilien. Anhängarna jublar men bland motståndarna finns en stor oro för vad valet ska föra med sig..

Magazin24 - 26 feb 13 kl. 19:30

Erica skriver om sitt liv med Asperger för att sprida kunskap

När Erica Kalldin började arbeta på en förskola i Hallstahammars kommun gick jobbet åt skogen. Nu har hon skrivit en självbiografisk bok för att ge en ökad förståelse och kunskap om Aspergers syndrom. När hon var tre månader gammal drabbades Erica Kalldin av hjärtstopp och det gjorde, som hon skriver i boken, att hon blev annorlunda.

YLE - 19 maj 14 kl. 13:20

Erica Hjerpe - starkare efter den obehagliga händelsen i vintras

För ett par år sedan beslöt sig stavhopparen Erica Hjerpe (IF Femman) att göra en helsatsning på idrotten och det arbetet börjar nu bära frukt. Om allt går som det ska tävlar hon i EM i augusti i Zürich. Det var när Hjerpe var i 10-12-års åldern som Johan Westö fick upp ögonen för den duktiga stavhoppstjejen och idag är hon Johans brors, Mikael Westös adept.

Jönköpingsnytt - 29 jul 12 kl. 15:20

AIK-supportrar snattade på mack

En supporterbuss med AIK-anhängare stannade idag till utanför en mack i Barnarp. Då bestämde sig några av supportrarna att inte betala för det de skulle handla och tog med sig saker ut ut butiken..

Skånskan - 31 maj 18 kl. 14:00

Byggnadsvårdspriset till mack och bränneri

HARLÖSA Det blir Sven Malmborg och Gunvor Fristedt i Harlösa som får årets byggnadsvårdspris i Eslöv. De får priset både för nostalgimacken i Harlösa och för upprustningen av det gamla bränneriet på samma ort.Kommunstyrelsens arbetsutskotts ordförande Johan Andersson (S) ringde och meddelade beslutet i tisdags.

YLE - 05 jan 16 kl. 08:45

VM idag: Voitolla yöhön

Ryssland – Finland Helsingforsarenan kl. 20.38.

Vimmerby Tidning - 29 maj 12 kl. 08:20

Mörlunda har fått mack

Macken i Mörlunda är klar.
? Det är inte ofta man känner en glädje när man bränner 700 kronor på mindre än en minut, säger Thommie Sundberg.

Världen Idag - 11 nov 13 kl. 09:13

Här köper kyrkan mack

Det var flera år sedan det fanns en bemannad bensinstation i Alunda utmed hårt trafikerade länsvägen mellan Östhammar och Uppsala.Nu har Furuhöjdskyrkan, en EFK-församling med stort hjärta för bygden, köpt den gamla stationsbyggnaden och i går tog man officellt det första spadtaget för ombyggnationen.När allt är färdigt till sommaren kommer församlingens second handbutik Öppen hand flytta dit och man kommer även att starta en servicebutik för bilister.

YLE - 28 nov 13 kl. 19:50

Tjeckisk och fransk seger i premiären

Martin Fourcade dominerade loppet från start till mål. Med prickfritt skytte var det ingen som kunde hota honom från att segern på herrarnas 20 kilometer. Närmast kom två österrikare Simon Eder som var tvåa förlorade över två minuter till segraren.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Prognos: Så blir vädret i veckan

Moln, moln, moln... och moln. Det ser inte ut att bli mycket solchanser i veckan.

YA - 16 timmar sedan

Österlen: Ystad säger nej till storkommun – ”bättre att samverka”

Ystads fullmäktige är inte beredd att slå ihop Ystad med övriga Österlenkommuner..

YA - Igår: 17:00

Många ville visa fornfynd för arkeologerna: ”Infriade våra förhoppningar”

En 5 000 år gammal skafthålsyxa och en dolk från yngre stenåldern var några av fynden som Thorsten Larsson i Valleberga tog med till arkeologerna på Klostret. – Fynden har funnits i mitt sedan jag var barn och det är roligt att få visa upp dem, säger han..

YA - I förrgår: 00:01

Gynnsamma förhållanden för vildsvinen: ”Tydlig ökning i år”

Milda vintrar och skogar rika på ek- och bokollon gör att vildsvinen trivs extra bra..

YA - I förrgår: 00:01

Svinigt besök på äldreboendet – vildsvin bökar inpå husknuten

Under några veckors tid har äldreboendet haft oönskat besök. Vildsvin har vid flertalet tillfällen bökat upp uteplatser ända upp till husfasaden vilket väcker oro hos de äldre..

YA - I förrgår: 00:01

Tre män åtalade för misshandel utanför krog – offret sparkades medvetslös

Tre berusade män i 25-årsåldern knuffade ner en jämnårig man till marken och fortsatte sedan att sparka på honom i ansiktet. Offret förlorade till slut medvetandet. Nu har de tre männen åtalats vid Ystads tingsrätt misstänkta för misshandel..

YA - I förrgår: 00:01

Ystadsbor: Polisen bryr sig inte

Polisens egen trygghetsmätning visar att utsattheten för brott totalt sett minskat i Ystads kommun, och att trygghetskänslan ökat. Samtidigt är Ystadsborna i enkäten missnöjda och tycker inte att polisen bryr sig om lokala problem..

YA - I förrgår: 00:01

Polischefen lovar att agera efter missnöjet

Poliser har vittnat i YA om ett utbrett missnöje med arbetsmiljön i sydöstra Skåne. Polisfacket slår larm att landsändens poliser är för få och kopplar underbemanningen till ovanligt många fall av våld och hot mot polismän. – Vi måste gå till botten med det här, säger polisområdeschef Susanne Hagström Rosenqvist.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.