Sydöstran > Nyheter

Monday, 21 January, 06:15

Sydöstran - 09 nov 18 kl. 14:08

Skulle hjälpa till med biljettköp – blev rånadEn man i 20-årsåldern blev misshandlad och rånad på sin plånbok vid Ronneby resecentrum av en okänd man..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Ronneby

Dela artikeln

74 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skulle hjälpatill med , biljettköpblev , rånad
Skånskan - 17 okt 16 kl. 06:34

Stannade för att hjälpa till – blev rånad

Finja När mannen stannade vid bilen som kört av vägen blev han rånad under pistolhot.Det var vid ett-tiden på natten som en man såg en bil som kört av vägen på väg 21 vid Finja. Han möttes dock inte av någon större tacksamhet från personerna, två män och en kvinna, vid bilen.

FriaTider - 21 jul 14 kl. 11:32

Stannade för att hjälpa till - blev rånad

Skånskan - 25 nov 16 kl. 11:51

Bilist stannade för att hjälpa till – blev rånad

VÄRPINGE ERWP.fif(1)En 22-årig bilist kom körande längs Trollebergsvägen ut ur Lund när en man på torsdagens förmiddag klockan 9.40 står vid sidan av vägen och vinkar.

Expressen - 16 apr 17 kl. 15:57

Skulle hjälpa kvinna – blev rånad på bilen

Vid 8.40 på söndagsmorgonen fick polisen larm om en misshandel i ett industriområde i Märsta. En man hade sett hur en annan man slog en kvinna, rapporterar märsta.

Skånskan - 30 aug 16 kl. 01:00

Be­gränsa plikten att hjälpa

Ska tig­ge­ri för­bjudas? De so­ci­al­de­mo­kra­tiska mi­nis­trarna Ardalan Shekarabi och Ylva Johansson vill ut­reda frå­gan. Det är bra att de vågar säga nå­got, men för­bud leder tankarna åt fel håll.

Skånskan - 16 jan 16 kl. 21:29

En mässa för de som vill hjälpa till

Lund Personalen på Lunds stadsbibliotek upplevde att många Lundabor vill hjälpa till i den nuvarande flyktingsituationen. Därför arrangerade de en volontärmässa på lördagen.
– Vi måste ju alla hjälpa till, sa Carolina Erhnroot som listat sig.

Kristianstadsbladet - 12 okt 14 kl. 11:35

Stor vilja att hjälpa krigets offer

Den svåra situationen i norra Irak och Syrien väcker starkt engagemang bland svenskar med ursprung i regionen.Läkaren Leila Amin och hennes kollegor reste själva ner för att hjälpa till.
När medlemmarna i Kurdiska läkarsällskapet i Sverige nåddes av rapporterna om flyktingkrisen i den kurdiska regionen i norra Irak tvekade de inte.

BT - 12 okt 14 kl. 11:35

Stor vilja att hjälpa krigets offer

Den svåra situationen i norra Irak och Syrien väcker starkt engagemang bland svenskar med ursprung i regionen. Läkaren Leila Amin och hennes kollegor reste själva ner för att hjälpa till.När medlemmarna i Kurdiska läkarsällskapet i Sverige nåddes av rapporterna om flyktingkrisen i den kurdiska regionen i norra Irak tvekade de inte.

YLE - 06 feb 17 kl. 15:17

En närvårdare måste ha tålamod och en vilja att hjälpa

Det är inte svårt att få jobb som närvårdare säger Madelen Grankulla. Det som krävs är att du visar att du finns samt att du har ett bra tålamod. Madelen Grankulla är närvårdare och tack vare arbetspraktik fick hon snabbt jobb både under och efter studierna.

Alingsås tidning - 04 nov 17 kl. 05:30

Hon vill hjälpa i juletid

Det är tredje året i rad som Louise Torin från Vårgårda nu samlar in julklappar och pengar till behövande i juletid.
– När man vet hur en del har det känns det svårt att inte göra något, säger Louise Torin. Om drygt en och en halv månad är det julafton.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Högvatten i stan

Sydöstran - 15 minuter sedan

Svårt att rekrytera dagbarnvårdare

Vid fyra tillfällen har kommunen gått ut och annonserat efter dagbarnvårdare, men gensvaret har varit dåligt..

Sydöstran - 15 minuter sedan

– Det blir ett svårt slag för Karlshamn

Det mesta pekar på att spelföretaget Forgotten key ansöker om konkurs. Vd:n konstaterar att Karlshamn riskerar att dräneras på talang och kompetens..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Nu startar omtalat vägbygge

Efter flera års planering startar nu ombyggnaden av riksväg 15 genom Olofström. – Kul att vi äntligen kommer igång, säger Johan Wolgast, projektledare på Trafikverket. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

Sökandet efter kraschat plan får kritik – helikopter saknade utrustning

Sjöfartsverkets räddningshelikopter saknar värmekamera vilket gjorde det svårt för besättningen att hitta det kraschade planet på Järkö förra året. Bristerna får kritik i haverikommissionens utredning. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

Trädgårdsentusiaster ska hushålla med vattnet

Med fjolårets knastertorra sommar i färskt minne väljer Sölvesborgs trädgårdsförening att ha vatten i fokus under 2019. I februari startar studiecirkeln ”Skörda regnvatten”. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

39-åringen som siktar på 50-årsjubileum nästa år

Flerfaldige svenske mästaren på bana Anders Petersson, Älmhult, vann Vinterfältträffen med 35 träff av 36 möjliga. – Jag tränar mycket och det ger resultat. Nästa år hoppas jag kunna ta en ny seger här, när det är 50-årsjubileum, säger Petersson..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Mustchefen: IS inte uträknat

Trots IS kollaps i Syrien och Irak består terroristhotet mot Sverige, enligt Must. Den militära underrättelsetjänsten befarar att IS-anhängare bildar nya terrorgrupper och sätter upp baser i andra områden. Hösten 2017 föll IS så kallade kalifat i Syrien och Irak.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Utgrävningar planeras vid Gribshunden

För första gången på 13 år ska utgrävningar ske vid skeppsvraket Gribshunden, i Ronneby skärgård. I slutet av januari lämnar Blekinge Museum in en ansökan till länsstyrelsen. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

Ghosn ansöker om att bli släppt mot borgen

Nissans avsatte ordförande Carlos Ghosn lovar att stanna i Japan om han beviljas borgen.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.