Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 18 November, 11:30

Trelleborgs Allehanda - 09 nov 18 kl. 13:06

Tomten med gamla McDonaldshuset har såltsAbitares konkursförvaltare Ola Sellert berättar att den tomt där Abitare planerade för ett 16-våningshus, Herkules 29, nu har sålts. ”Det är en seriös och stor aktör i branschen”, säger Ola Sellert till TA..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
McDonaldshuset, Ola Sellert, Abitare, TA

Dela artikeln

48 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tomtenmed , gamla, McDonaldshusethar , sålts
YLE - 14 jan 16 kl. 06:41

Rettigs fabriksutrymmen i Jakobstad har sålts

Rettigs radiatorfabriks utrymmen inklusive kontorsbyggnad i Jakobstad har sålts till Jan-Anders Hagnäs Fastighets Ab Bottenviksvägen i Jakobstad. Rettig lade ner sin radiatortillverkning i Jakobstad för ett år sedan och flyttade produktionen till Polen. Kvar i Jakobstad blev endast Rettigs logistik- och kontorsfunktioner och radiatorlager.

YLE - 29 nov 15 kl. 13:27

Han ropade in Koverhars gamla lok

Stort som smått såldes bort i dag på det gamla stålindustriområdet i Lappvik i Hangö. Jari Häkkinen från Lojo gjorde dagens största köp när han ropade in FN-steels gamla lok. Mängder med människor tog tillfället i akt och besökte industriområdet i Koverhar på söndagen.

Sydsvenskan - 27 jul 15 kl. 15:55

Därför satsas 25 miljoner på Dahlmanska tomten

Exploateringen av Dahlmanska tomten har sålts in som ett sätt att rädda kvar tennismuseet i Båstad. Men för det satsande hotellbolaget finns det andra drivkrafter..

Västerbottens Folkblad - 03 jan 18 kl. 10:46

Just nu: Köpmannen har sålts

Köpmannen 3 och 4 har sålts. Tekniska nämnden i Lycksele kommun valde att acceptera Cityfastigheters bud. Byggnation i kvarteret måste nu påbörjas inom 24 månader.

Kristianstadsbladet - 13 jun 12 kl. 14:45

Scans gamla kött såldes som nytt

Foto: Miljöförvaltningen i Stockholms stad
Fram till 1993 Scan tillverkade köttkonserver som skulle användas om det blev krig. Nu har Svenska Dagbladet avslöjat att ett företag i Hägersten märkt om konserverna och sålt dem i svenska butiker.
Kan man äta köttkonserver från 1993?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Skoterföraren har polisanmälts

Snöskoterföraren Daniel Bodin från Dalarna har polisanmälts efter vansinnesfärden i Gamla stan, natten till torsdag. Fallet utreds nu av Citypolisen i Stockholm.- Det har upprättats en trafikmålsanteckning om vårdslöshet i trafik och brott mot trafikförordningen, säger utredaren Kenneth Adolfsson vid Citypolisen till Expressen.

Expressen - 19 feb 17 kl. 16:03

Sydows gamla lyxgård på Gotland har sålts

Max von Sydows gamla lyxhus i Fole på Gotland har nu sålts. Prislappen: Tolv miljoner kronor. Intresset var stort – och Gotlandsgården såldes två månader innan visningarna ens drog i gång.

Västerbottens Folkblad - 19 apr 17 kl. 21:00

[PLUS] Gamla gymnastiken har sålts till Fort Knox

Den gamla gymnastiken vid Vasaplan har sålts. Ny ägare är Fort Knox. – Det stämmer, säger Markus....

DalaDemokraten - 31 maj 17 kl. 16:30

Elgigantens gamla lokaler har sålts internt: "Får se vad som är på gång"

Elgigantens tidigare lokaler i Avesta centrum har sålts. Stefan Nyström, som äger både Elgiganten vid Dalahästen och den gamla fastigheten, är både säljare och köpare..

Dalarnas tidningar - 31 maj 17 kl. 16:30

Elgigantens gamla lokaler har sålts internt: "Får se vad som är på gång"

Elgigantens tidigare lokaler i Avesta centrum har sålts. Stefan Nyström, som äger både Elgiganten vid Dalahästen och den gamla fastigheten, är både säljare och köpare..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Öka insikten om hederskultur

Få beslutsfattare förstår den verkliga innebörden av hederskulturer. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Johanna Nylander: Barn ska inte vara politiska redskap

Det är vuxna som måste fatta politiska beslut. Barn kan och ska inte ställas till svars för sina idéer på samma sätt som om de vore vuxna. .

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Nattens händelser: Kraftig explosion vid butik i västra Skåne

Kraftig explosion i Landskrona. Hus nedbrunnet i Korsaröd. .

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Barn på Fagerängen ska hänvisas till Östra skolan

Barn boende på Fagerängen kommer i fortsättningen hänvisas till Östra skolan i stället för till Pilevallskolan. Det är ett steg i kommunens ambition att blanda elever med olika bakgrund. .

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Klagstorps skola kan tvingas införa åldersblandade klasser

Elevunderlaget i Klagstorp ser alarmerande svagt ut. Precis som i Alstad kan det bli aktuellt att införa åldersblandade klasser även där..

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Bowling: Borgen föll i jämn match

BK Borgen ledde länge mot IFK Borås i Söderslättshallen. Men i slutet av matchen tippade segern över till gästerna, som vann med 12–8..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Palmstaden lyckas inte vinna

Sju matcher in på säsongen har Palmstaden ännu inte vunnit efter ordinarie tid. 5–5 hemma mot Munka Ljungby var femte krysset..

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

På Parken började färden mot ett tidigare liv

Intresset för andlighet är stabilt i Trelleborg. I varje fall om man får tro arrangörerna av Drömtida hälsomässa. Under lördagen fick besökarna titta på kristaller, blå spådda och gick bakåt i tiden..

Trelleborgs Allehanda - 20 timmar sedan

Simning: Trelleborgare tog sig till SM-final

Davilda Lareva tog sig till SM-final på 100 meter ryggsim och blev åtta på SM. Det var första A-finalen någonsin på SM för Trelleborg Sim..

Trelleborgs Allehanda - 20 timmar sedan

Badhuset i behov av omfattande renoveringar

Ventilation som behöver åtgärdas. Reningsutrustning som väcker frågetecken. Bassänger och tätskikt som måste ses över.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.