Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 25 April, 12:29

Trelleborgs Allehanda - 09 nov 18 kl. 13:06

Tomten med gamla McDonaldshuset har såltsAbitares konkursförvaltare Ola Sellert berättar att den tomt där Abitare planerade för ett 16-våningshus, Herkules 29, nu har sålts. ”Det är en seriös och stor aktör i branschen”, säger Ola Sellert till TA..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
McDonaldshuset, Ola Sellert, Abitare, TA

Dela artikeln

50 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tomtenmed , gamla, McDonaldshusethar , sålts
YLE - 14 jan 16 kl. 06:41

Rettigs fabriksutrymmen i Jakobstad har sålts

Rettigs radiatorfabriks utrymmen inklusive kontorsbyggnad i Jakobstad har sålts till Jan-Anders Hagnäs Fastighets Ab Bottenviksvägen i Jakobstad. Rettig lade ner sin radiatortillverkning i Jakobstad för ett år sedan och flyttade produktionen till Polen. Kvar i Jakobstad blev endast Rettigs logistik- och kontorsfunktioner och radiatorlager.

YLE - 29 nov 15 kl. 13:27

Han ropade in Koverhars gamla lok

Stort som smått såldes bort i dag på det gamla stålindustriområdet i Lappvik i Hangö. Jari Häkkinen från Lojo gjorde dagens största köp när han ropade in FN-steels gamla lok. Mängder med människor tog tillfället i akt och besökte industriområdet i Koverhar på söndagen.

Sydsvenskan - 27 jul 15 kl. 15:55

Därför satsas 25 miljoner på Dahlmanska tomten

Exploateringen av Dahlmanska tomten har sålts in som ett sätt att rädda kvar tennismuseet i Båstad. Men för det satsande hotellbolaget finns det andra drivkrafter..

Västerbottens Folkblad - 03 jan 18 kl. 10:46

Just nu: Köpmannen har sålts

Köpmannen 3 och 4 har sålts. Tekniska nämnden i Lycksele kommun valde att acceptera Cityfastigheters bud. Byggnation i kvarteret måste nu påbörjas inom 24 månader.

Kristianstadsbladet - 13 jun 12 kl. 14:45

Scans gamla kött såldes som nytt

Foto: Miljöförvaltningen i Stockholms stad
Fram till 1993 Scan tillverkade köttkonserver som skulle användas om det blev krig. Nu har Svenska Dagbladet avslöjat att ett företag i Hägersten märkt om konserverna och sålt dem i svenska butiker.
Kan man äta köttkonserver från 1993?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Skoterföraren har polisanmälts

Snöskoterföraren Daniel Bodin från Dalarna har polisanmälts efter vansinnesfärden i Gamla stan, natten till torsdag. Fallet utreds nu av Citypolisen i Stockholm.- Det har upprättats en trafikmålsanteckning om vårdslöshet i trafik och brott mot trafikförordningen, säger utredaren Kenneth Adolfsson vid Citypolisen till Expressen.

Expressen - 19 feb 17 kl. 16:03

Sydows gamla lyxgård på Gotland har sålts

Max von Sydows gamla lyxhus i Fole på Gotland har nu sålts. Prislappen: Tolv miljoner kronor. Intresset var stort – och Gotlandsgården såldes två månader innan visningarna ens drog i gång.

Västerbottens Folkblad - 19 apr 17 kl. 21:00

[PLUS] Gamla gymnastiken har sålts till Fort Knox

Den gamla gymnastiken vid Vasaplan har sålts. Ny ägare är Fort Knox. – Det stämmer, säger Markus....

DalaDemokraten - 31 maj 17 kl. 16:30

Elgigantens gamla lokaler har sålts internt: "Får se vad som är på gång"

Elgigantens tidigare lokaler i Avesta centrum har sålts. Stefan Nyström, som äger både Elgiganten vid Dalahästen och den gamla fastigheten, är både säljare och köpare..

Dalarnas tidningar - 31 maj 17 kl. 16:30

Elgigantens gamla lokaler har sålts internt: "Får se vad som är på gång"

Elgigantens tidigare lokaler i Avesta centrum har sålts. Stefan Nyström, som äger både Elgiganten vid Dalahästen och den gamla fastigheten, är både säljare och köpare..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 15 minuter sedan

Dom: Böter för misshandel utanför Tre Lyktor

En man döms nu för misshandel, efter att han i december förra året slog en annan man i ansiktet utanför Tre Lyktor i Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Erosionen i Beddingestrand: ”Det måste till lite verkstad nu”

Erosionen i Beddingestrand har ännu inte åtgärdats trots beslut från kommunfullmäktige 2017. Mikael Rubin (M) menar att det skulle ha gjorts för många år sedan och han har nu inlett arbetet för att Trelleborgs kommun ska få en Kustplan..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser i Skåne

Natten i Trelleborg med omnejd har varit lugn, utan några större nyhetshändelser. Skogsbranden i Hässleholms kommun har avtagit..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Tullen om närvaron i Trelleborg – ”Flera som går i pension”

På torsdagsmorgonen bjöd Trelleborgs kommun in till ett seminarium om trygghet och säkerhet. Bland annat pratade representanter från polisen och tullen om deras lokala arbete..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Nyförvärv på väg in i Vikings

Tif Vikings ska spetsa truppen inför säsongen i division två. Tre nyförvärv från Lund har redan tagit plats i den preliminära truppen..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Han är ny vd för Kockska stiftelserna

2019 har fått en intensiv inledning för Kurt Dahlman. Sedan han tog över uppdraget som vd för Kockska stiftelserna har han lagt ner många timmar på att stätta sig in i verksamheten – bland annat genom att läsa gamla protokoll. – Jag kände till stiftelsen, men hade inte en aning om att man donerar pengar i den här omfattningen.

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Flera av punkterna på styrets ”att göra”-lista är klara

Det nya styret med M och KD satte i januari samman 20 målsättningar som skulle vara färdiga innan 28 juni 2019. De flesta är avklarade eller kommer att vara det innan årets slut..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Kommunalt projekt ska korta vägen till ett fast jobb

De som står längst bort från arbetsmarknaden kommer att erbjudas sysselsättning med möjlighet till fast anställning i ett nytt kommunalt projekt. För många kan det vara vägen till efterlängtad självförsörjning..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Dagens ros…

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Insändare: Flytta busshållplatserna vid resecentrum

Angående vissa bullhållplatser vid Resecentrum Trelleborg C (I).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.