Expressen > Nyheter

Thursday, 25 April, 18:38

Expressen - 09 nov 18 kl. 12:54

Hyresgästerna kapade Valentins lägenhet – vägrar flyttaValentin Ponce, 31, hyrde ut sin bostadsrätt i andra hand. När han ville komma tillbaka – och hyrestiden gått ut – vägrade hyresgästerna att släppa in honom. Processen att få ut dem kan ta upp till två år.– De här människorna vet exakt vad de gör, säger han. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Valentins, Ponce

Dela artikeln

2962 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hyresgästerna, kapade, Valentins, lägenhet, vägrar, flytta
YLE - 17 nov 15 kl. 04:00

Hyresgästerna är kungar - stiftelserna tvingas annonsera

Hyresbostäder på över 60 kvadratmeter i Helsingfors innerstad är allt svårare att hyra ut, säger vd Peter Estlander vid Estlander et Co. Ännu för två år sedan köade folk till bostäderna, i dag är läget ett annat. Därför har Estlander et co gått ut med annons i bland annat Hbl för att hitta hyresgäster.

Skånskan - 12 jul 16 kl. 06:00

Ebo ville inte ”oroa i onödan” – informerar hyresgästerna först sedan tidningen ringt

ESLÖV I nästan en månad dröjde Ebo med att informera andra hyresgäster i området om att problemspacklet upptäckts i en lägenhet. Först efter att Skånskan ställt Ebos vd till svars för informationsbristen fick man plötsligt bråttom och trummade ihop ett informationsblad.
– Det är lumpet att man gör så, menar Monica Ottosson som bor i problemlägenheten.

Skånskan - 22 jul 16 kl. 06:00

Tidigare Ebo-anställd: Man skyllde på hyresgästerna

ESLÖV Hyresgäster på Nya Sallerup har upprepade gånger påtalat bekymmer med fukt och luktproblem i lägenheterna. Men ingen på Ebo tog ansvar för att ta tag i problemen. Istället skyllde man ofta på hyresgästerna.

NSD - 15 okt 13 kl. 05:33

Hyresgästerna är helt oskyddade

Hyresgästerna står helt oskyddade när de tvingas flytta på grund av gruvans expansion. ? Man funderar ju på hur det ska gå och hur man ska kunna klara sig, säger Gerd Johansson som bor i en hyreslägenhet som i framtiden kommer rivas..

YA - 05 nov 13 kl. 06:30

Första hyresgästerna på plats

Foto: Sprisse Nilsson
I slutet på förra veckan fick hyresföreningens medlemmar nycklarna till sina radhuslägenheter. Och under helgen har flyttlassen avlöst varandra.
I två dygn har Louise och Bengt Ekberg sovit i sitt nya hem.

Helsingborgs Dagblad - 25 sep 15 kl. 16:11

Styrelsens ordförande skriver till hyresgästerna

Kenneth Håkansson, styrelseordföranden i Landskronahem, har skickar brev till hyresgästerna om bolagets planer och ekonomi.
Samtidigt som den som vill köpa sin lägenhet uppmanas höra av sig, framhåller Håkansson att inget ska "pressas igenom"..

Nerikes Allehanda - 02 okt 17 kl. 05:02

Lisa fick 1400 i p-böter på en vecka – och nu börjar hyresgästerna tröttna

På en vecka har Lisa Classon och hennes sambo Dick Ahlström fått 1400 kronor i parkeringsböter på parkeringsplatsen utanför sin nya lägenhet.
Hyresgästerna i de dryga hundra nybyggda lägenheterna vid Coop Ladugårdsägen har kommit i kläm mellan kommunpolitikernas ambition att minska örebroarnas bilåkande, fastighetsägarnas önskan om att bygga så billigt som möjligt – och det egna behovet av att ha en bil..

GöteborgsPosten - 08 apr 14 kl. 05:00

Hyresgästerna förlorare när avkastningskrav styr

Miljonprogramslägenheterna är på många håll i stort behov av upprustning. Men att höja hyran med 40 procent för en nyrenoverad lägenhet, som Willhem AB i Biskopsgården gör, är orimligt, skriver bland andra Patrik Helgeson (V)..

BT - 04 mar 17 kl. 04:28

Låt hyresgästerna få del av skattelättnader

Den som i dag bor i en flera decennier gammal lägenhet utan standardförbättring betalar i dag cirka tre gånger så hög hyra som vid inflyttningen, påpekar skribenten..

SmålandsPosten - 15 aug 18 kl. 06:33

Vidingehems besked till hyresgästerna efter branden: ”Leta nya permanenta bostäder”

Kennert Lundgren fick bara med sig bilderna på barnen ut ur sin hyreslägenhet på Skolgatan i Braås när huset totalförstördes i en brand i maj. Hyresvärden Vidingehem ska bygga upp huset igen. Men har uppmanat de tidigare lägenhetsinnehavarna att leta nya bostäder.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Stor brand på sågverk – VMA utfärdat

Det brinner på ett sågverk i Sävar, strax utanför Umeå. Enligt SVT är branden fullt utvecklad och räddningstjänst arbetar med att bekända branden. Ett Viktigt meddelande till allmänheten, VMA, är utfärdat.

Expressen - 15 minuter sedan

Polisen jagade maskerad man

Vid 17-tiden på torsdagen jagade Malmöpolisen en maskerad och beväpnad man i bostadsområdet Hermodsdal. – Han ska ha riktat vapnet mot en person. Vi rubricerar händelsen som försök till rån.

Expressen - 45 minuter sedan

E6 avstängd efter olycka med fem bilar

E6 mot Trelleborg är helt avstängd i riktning in mot staden efter en olycka på den västra infarten. Fem bilar ska vara inblandade och en person uppges vara fastklämd.Texten uppdateras.

Expressen - 1 timme sedan

Kundernas ilska mot SAS inför strejkhotet

Monica Lindén, 58, och hennes sambo ska på semester till Italien.Men den hotande flygstrejken gör det osäkert om de kommer i väg – och nu växer kundernas ilska mot SAS.– Det går inte att få någon information om sin resa, säger Monica Lindén..

Expressen - 1 timme sedan

Comhem nere – 100 000 kunder drabbas

Samtliga tjänster från Comhem ligger nere i norra Sverige.100 000 kunder är drabbade från Sundsvall och uppåt, bekräftar operatören..

Expressen - 1 timme sedan

Prästen Annesophie hade sjal i SVT – hatas på nätet

Prästen Annesophie Färdigh höll predikan i gudstjänsten som sändes i SVT på påskdagen.På huvudet bar hon en sjal – vilket skapade en hatstorm mot henne efteråt. – De säger att jag provocerar genom att bära slöja efter det hemska som hände kristna i Sri Lanka, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

20-årig IS-svensk dömd till fängelse för terrorplan

BEIRUT. Han fick direktiv av IS att kidnappa utländska diplomatbarn i Sverige och utföra terrordåd. Den 20-årige Brommabon Hamam al-Weli dömdes i går av en militärdomstol i Libanon till fem års straffarbete.

Expressen - 2 timmar sedan

Två personbilar har kolliderat – väg helt avstängd

Två personbilar har kolliderat på en ort söder om Kungsbacka.Skadeläget är ännu oklart men en person sitter kvar i en av bilarna.Vägen är helt avstängd.

Expressen - 2 timmar sedan

Fritidshusen under miljonen – här får du mest för pengarna

Fritidshus är hett. Klimatångest och odlingslust gör att många semestrar på hemmaplan.Ny statistik visar att svenskarna har prima läge för att göra kap: i södra delarna av landet finns nämligen Sveriges billigaste fritidshus.

Expressen - 2 timmar sedan

Första nypotatisen: 2 000 kronor kilot

Få saker kittlar den svenska sommarnerven såsom den första nyskördade potatisen.Att det sker i Sydsverige är lika säkert som amen i kyrkan.I år var det Victor Eriksson i Torekov som plockade upp de första knölarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.