Expressen > Nyheter

Sunday, 18 November, 11:50

Expressen - 09 nov 18 kl. 12:54

Hyresgästerna kapade Valentins lägenhet – vägrar flyttaValentin Ponce, 31, hyrde ut sin bostadsrätt i andra hand. När han ville komma tillbaka – och hyrestiden gått ut – vägrade hyresgästerna att släppa in honom. Processen att få ut dem kan ta upp till två år.– De här människorna vet exakt vad de gör, säger han. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Valentins, Ponce

Dela artikeln

2630 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hyresgästerna, kapade, Valentins, lägenhet, vägrar, flytta
YLE - 17 nov 15 kl. 04:00

Hyresgästerna är kungar - stiftelserna tvingas annonsera

Hyresbostäder på över 60 kvadratmeter i Helsingfors innerstad är allt svårare att hyra ut, säger vd Peter Estlander vid Estlander et Co. Ännu för två år sedan köade folk till bostäderna, i dag är läget ett annat. Därför har Estlander et co gått ut med annons i bland annat Hbl för att hitta hyresgäster.

Skånskan - 12 jul 16 kl. 06:00

Ebo ville inte ”oroa i onödan” – informerar hyresgästerna först sedan tidningen ringt

ESLÖV I nästan en månad dröjde Ebo med att informera andra hyresgäster i området om att problemspacklet upptäckts i en lägenhet. Först efter att Skånskan ställt Ebos vd till svars för informationsbristen fick man plötsligt bråttom och trummade ihop ett informationsblad.
– Det är lumpet att man gör så, menar Monica Ottosson som bor i problemlägenheten.

Skånskan - 22 jul 16 kl. 06:00

Tidigare Ebo-anställd: Man skyllde på hyresgästerna

ESLÖV Hyresgäster på Nya Sallerup har upprepade gånger påtalat bekymmer med fukt och luktproblem i lägenheterna. Men ingen på Ebo tog ansvar för att ta tag i problemen. Istället skyllde man ofta på hyresgästerna.

NSD - 15 okt 13 kl. 05:33

Hyresgästerna är helt oskyddade

Hyresgästerna står helt oskyddade när de tvingas flytta på grund av gruvans expansion. ? Man funderar ju på hur det ska gå och hur man ska kunna klara sig, säger Gerd Johansson som bor i en hyreslägenhet som i framtiden kommer rivas..

YA - 05 nov 13 kl. 06:30

Första hyresgästerna på plats

Foto: Sprisse Nilsson
I slutet på förra veckan fick hyresföreningens medlemmar nycklarna till sina radhuslägenheter. Och under helgen har flyttlassen avlöst varandra.
I två dygn har Louise och Bengt Ekberg sovit i sitt nya hem.

Helsingborgs Dagblad - 25 sep 15 kl. 16:11

Styrelsens ordförande skriver till hyresgästerna

Kenneth Håkansson, styrelseordföranden i Landskronahem, har skickar brev till hyresgästerna om bolagets planer och ekonomi.
Samtidigt som den som vill köpa sin lägenhet uppmanas höra av sig, framhåller Håkansson att inget ska "pressas igenom"..

Nerikes Allehanda - 02 okt 17 kl. 05:02

Lisa fick 1400 i p-böter på en vecka – och nu börjar hyresgästerna tröttna

På en vecka har Lisa Classon och hennes sambo Dick Ahlström fått 1400 kronor i parkeringsböter på parkeringsplatsen utanför sin nya lägenhet.
Hyresgästerna i de dryga hundra nybyggda lägenheterna vid Coop Ladugårdsägen har kommit i kläm mellan kommunpolitikernas ambition att minska örebroarnas bilåkande, fastighetsägarnas önskan om att bygga så billigt som möjligt – och det egna behovet av att ha en bil..

GöteborgsPosten - 08 apr 14 kl. 05:00

Hyresgästerna förlorare när avkastningskrav styr

Miljonprogramslägenheterna är på många håll i stort behov av upprustning. Men att höja hyran med 40 procent för en nyrenoverad lägenhet, som Willhem AB i Biskopsgården gör, är orimligt, skriver bland andra Patrik Helgeson (V)..

BT - 04 mar 17 kl. 04:28

Låt hyresgästerna få del av skattelättnader

Den som i dag bor i en flera decennier gammal lägenhet utan standardförbättring betalar i dag cirka tre gånger så hög hyra som vid inflyttningen, påpekar skribenten..

SmålandsPosten - 15 aug 18 kl. 06:33

Vidingehems besked till hyresgästerna efter branden: ”Leta nya permanenta bostäder”

Kennert Lundgren fick bara med sig bilderna på barnen ut ur sin hyreslägenhet på Skolgatan i Braås när huset totalförstördes i en brand i maj. Hyresvärden Vidingehem ska bygga upp huset igen. Men har uppmanat de tidigare lägenhetsinnehavarna att leta nya bostäder.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Saudikvinnornas dolda protest – här bryter de mot klädregeln

Tusentals muslimska kvinnor i Saudiarabien protesterar.Under hashtaggen "inside-out abaya" har de på Twitter postat bilder där de bär den långa svarta rocken abaya ut och in – ett plagg många känner sig tvingade att ha på sig.– Ingen förtjänar att bli tvingad att bära ett visst klädesplagg, säger Waid, 21..

Expressen - 1 timme sedan

Perssons utspel: Nu blir Kristersson statsminister

Tidigare statsministern Göran Persson befarar en än djupare politisk kris innan en regering kan bildas.Till Nerikes Allehanda säger han även att en regering ledd av Moderaterna och Kristdemokraterna, med Ulf Kristersson som statsminister är det mest troliga alternativet.– Jag har trott det hela tiden, säger han till tidningen.

Expressen - 1 timme sedan

Ingemar och Vivi firar 70 år som gifta: ”Vi bråkar aldrig”

En dag i november 1948 gifte sig Vivi och Ingemar med varandra. Nu firar de järnbröllop – 70 år senare.Men för paret från Gislaved är å andra sidan varje dag ett firande av kärleken.

Expressen - 1 timme sedan

Göran Persson: "Dracks alldeles för mycket"

En slapp, sorglös tid med farlig attityd till alkohol.I en intervju med NA tänker förre statsministern Göran Persson tillbaka på sin studietid.– Det dracks alldeles för mycket och många blev skadade av det där, säger Persson..

Expressen - 1 timme sedan

Sällskap spydde i taxi och slog chaufför med spritflaska

En taxiresa urartade under lördagskvällen i Kalmar.En person ur sällskapet kräktes i taxin. Sedan blev chauffören slagen med en spritflaska, skriver Barometern..

Expressen - 2 timmar sedan

Brand i idrottshall i Stockholm – inte under kontroll

Det brinner i golvet på Nybodahallen i södra Stockholm.Branden är inte under kontroll, rapporterar DN.– Vi har en pågående brand i golven i idrottshallen, säger Jarmo Carlsten, ledningsbefäl på Storstockholms räddningstjänst, till tidningen..

Expressen - 3 timmar sedan

Kvinna misstänkt våldtagen i svarttaxi – hittad på vägen

En ung kvinna har uppgett att hon våldtagits när hon åkte svarttaxi utanför Surahammar. Hon hittades med trasiga kläder av privatpersoner längs riksväg 66, uppger polisen..

Expressen - 3 timmar sedan

Sverige kan ha förlorat miljarder i skatteplundring

Sverige kan ha förlorat miljardbelopp till följd av kontroversiella skatteupplägg.Under en elvaårsperiod betalade svenska staten ut 14,3 miljarder kronor i så kallad kupongskatt.Sannolikt grundar sig en stor del av utbetalningarna i skentransaktioner, rapporterar SVT Nyheter..

Expressen - 3 timmar sedan

Daphne, 1, fick brännskador –  av vanliga hushållsprodukten

Plötsligt började ettåriga Daphne skrika av smärta.Föräldrarna Towe Lindblad Andersson och Niclas Andersson förstod inte varför – tills de såg brännmärkena.Nu varnar de för den farliga produkten.

Expressen - 3 timmar sedan

Skjutning mot lägenhet – pensionärspar var hemma

Vid en skjutning i Gottsunda i Uppsala gick en kula genom ett fönster till en lägenhet.I lägenheten var ett pensionärspar hemma, uppger polisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.