Barometern > Nyheter

Thursday, 24 January, 06:07

Barometern - 09 nov 18 kl. 12:23

Polisen förstärker i Mönsterås: ”Det ska märkas”Marcus Jägerbrink är ny kommunpolis i Mönsterås och han har goda nyheter till invånarna. – Efter årsskiftet sker en rejäl förstärkning av antalet poliser och det ska märkas på många sätt..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Mönsterås, Jägerbrink

Dela artikeln

330 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, förstärkeri , MönsteråsDet ska , märkas

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 5 minuter sedan

Lönen är personalens uppskattning

Personalpolitik.

Barometern - 5 minuter sedan

Migrationsverket: ”Anknytning till familjen starkare”

Barnen i familjen Park är så unga att deras privatliv främst utgörs av familjelivet. Därför kan de utvisas till Sydkorea från Sverige..

Barometern - 5 minuter sedan

Frånvaro och skolk i skolan ska kartläggas

Torsås kommun ska börja systematiskt kartlägga frånvaro från skolan. Nya rutiner har tagits fram för att få enhetlig rapportering..

Barometern - 5 minuter sedan

Männen styr Smålands börsbolag

Jämställdheten bland Smålands börsbolag är dålig. Bara två av 18 börsnoterade bolag har en kvinna som operativ chef. ”Det är inte så många kvinnor som vill bli högsta chefer”, säger Electra Gruppens vd Anneli Sjöstedt..

Barometern - 5 minuter sedan

Åsa Nilsonne: ”Det är inte mycket som skrämmer mig”

Psykiatern Åsa Nilsonne är inte rädd för döden. Tvärtom är hon expert på att leva i nuet och dessutom en stor hundvän..

Barometern - 5 minuter sedan

Hockeyallsvenskan vill öka möjligheten att nå SHL: ”Vill ha större rörlighet mellan ligorna”

I slutet av 2018 presenterades ett förslag på hur seriesystemet bör se ut från säsongen 2020/2021. Tidigare i veckan lämnade Hockeyallsvenskan in sitt remissvar till Svenska ishockeyförbundet..

Barometern - 5 minuter sedan

Lärares roller avslöjas i omdömen: ”Måste balansera mellan rollerna”

Rapportören, processaren, coachen och fostraren. Det är de fyra roller som lärare ikläder sig i elevers omdömestexter. Annelie Johansson, doktorand vid Linnéuniversitetet, har skriv avhandlingen som bland annat syftar till att undersöka lärares bedömningsspråk i texterna..

Barometern - 45 minuter sedan

Kött stoppades på Öresundsbron

En bil stoppades med ett ton kalvkött på Öresundsbron förra veckan. Polisen vinkade in den vita skåpbilen för kontroll vid Öresundsbrons fäste, och när lastutrymmet öppnades hittade polisen ett ton kalvkött till kebab, oplastat och omärkt i plastbackar, skriver Sydsvenskan.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Pressat Huawei visar upp 5G-modem

Kinesiska teknikjätten Huawei har visat upp ett nytt 5G-modem. Modemet kallas Balong 5000 och beskrivs som världens kraftfullaste, med stöd för de så kallade NSA- och SA-arkitekturerna. Huawei är pressat.

Barometern - 1 timme sedan

Thunberg kritiserar äldre generationer

Det tog den svenska klimataktivisten Greta Thunberg 32 timmar att komma till Världsekonomiskt forum i schweiziska Davos. Nu tycker hon att det är dags att unga blir arga - och agerar. Till skillnad från de flesta deltagarna, som tagit flyget, tycker hon att det är självklart att välja tåget.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.