DN > Nyheter

Thursday, 25 April, 12:31

DN - 09 nov 18 kl. 12:12

Finländarna bjuder under när de köper lägenhetNär man köper lägenhet i Finland bjuder man inte över det begärda priset – man bjuder under. Finländare föredrar att sälja med ett högre utgångspris, säger mäklaren Berit Segercrantz..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Finland, Berit Segercrantz

Dela artikeln

123 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finländarna, bjuderunder när de , köper, lägenhet
YLE - 27 okt 16 kl. 04:11

Enkät: Finländarna vet inte vem som bestämmer i kommunerna

En majoritet av finländarna vet inte vem som har den högsta beslutsfattande makten i kommunerna. Enligt en undersökning som Yle låtit göra vet endast fyra av tio finländare att kommunfullmäktige är det högsta beslutsfattande organet. Sämst är kunskaperna bland ungdomar och unga vuxna.

YLE - 01 feb 15 kl. 12:36

Finländarna älskar sitt gamla Arabiaporslin

I tio år har Tiina Westerlund drivit en liten affär i Helsingfors där man får köpa gammalt Arabiaporslin. Efterfrågan är konstant. De flesta kunderna kommer för att komplettera en servis som de har ärvt eller hittat på loppis.

YLE - 26 apr 17 kl. 06:04

Regeringen sackar efter sina mål - här är åtgärderna som ska få finländarna på jobb

Regeringen presenterade sent på tisdag kväll sin lösning på den allra kvistigaste frågan i halvtidsgranskningen. Hur ska sysselsättningen bli bättre? Regeringens medicin är att lösa upp flitfällor och på det sättet ge 5 000-6 000 arbetstagare jobb.

YLE - 28 nov 15 kl. 09:45

Vissa förköper sig - andra sparar

Finländarna konsumerar allt mera. Detta trots att de ekonomiska trenderna i övrigt pekar neråt. Men vad är hållbar konsumtion och vad är ändamålsenligt för national- och privatekonomin?

YLE - 29 jan 17 kl. 08:30

Snuset - en miljonbusiness i Finland

Ny bil, sommarstuga och lyxlägenhet. Det kan den seriösa snussmugglaren skaffa sig efter några månader i branschen. Vår granskning visar att stora delar av snuset i södra Finland säljs av en estnisk liga där åtminstone tre av nyckelpersonerna har kriminell bakgrund och att många av dem som handlar med snus också handlar med tunga droger.

YLE - 15 maj 16 kl. 06:00

Sådan är Finska Motståndsrörelsen - verkligheten bakom fasaden

Sådan är Finska Motståndsrörelsen -
verkligheten bakom fasaden
Spotlight kan i dag erbjuda en unik inblick i hur vårt lands hårdföraste nazistorganisation fungerar och hur den utvecklats sedan starten 2008. Esa Holappa var med om att starta Finska Motståndsrörelsen, blev dess ansikte utåt och satt i åratal med i organisationens innersta kärna. När han nu bryter tystnaden så gör han det väl medveten om att han blir motståndsrörelsens dödsfiende i hela Norden.

YLE - 14 maj 15 kl. 07:54

Ensam blir oftare sjuk - och sjuk kan bli ensam

Vid Furumo begravningsplats i Vanda jordfästs varje vecka i snitt en avliden som inte har en enda levande själ på plats för att ta farväl. Samma sak förekommer också på andra håll i landet.

________________________________________________________________________
"Nog har ju umgänget minskat.

YLE - 15 nov 14 kl. 06:00

Du är som du inreder - livsprojekt bostad

Matlagningsprogram jämsides med dietprogram, kocktävlingar, bröllopsplanering och reseguidningar fyller tv-programtablåerna och visar oss hur vi ska förverkliga våra drömmar. Men temat boende - husprojekt, renovering och inredning - träder fram som ny vinnare om man ser till sändningstiden totalt. Tittarna behandlas jämlikt och varsamt - det talas varken om människors nuvarande eller förväntade inkomster, förmögenhet eller utgifter.

YLE - 15 okt 13 kl. 04:25

Lamt intresse för radontester orsakar hälsofara

Höga radonhalter kan mångdubbla risken för att få lungcancer. Ändå testar många finländare inte sina hem. Myndigheterna borde informera mer aktivt, tycker folk.

YLE - 24 jun 15 kl. 17:00

Flyktingarnas första år i Finland

De flydde undan krig, våldsamheter och en mörk framtid i sitt hemland. Nu har flyktingbröderna bott ett år i Finland och står inför helt nya utmaningar och drömmar. Vi hör också familjearbetare Maria Cedergren som tycker att Finland gott kunde välkomna fler flyktingar.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Runt 70 döda i ovädren i Sydafrika

Runt 70 personer har dödats i de förödande översvämningarna som har drabbat Sydafrika..

DN - 15 minuter sedan

Joe Biden ger sig in i kampen – vill bli USA:s president

Före vice-president Joe Biden har nu officiellt tillkännagett att han kandiderar till posten som demokraternas kandidat i nästa års val i USA. .

DN - 15 minuter sedan

Misstänkt föremål i industriområde i Göteborg

Nationella bombskyddet har larmats till Kungstens industriområde i västra Göteborg sedan man hittat ett misstänkt farligt föremål. .

DN - 2 timmar sedan

”Häng med i ölsnacket – detta måste du kunna”

DN:s Sanna Lindberg om 14 trendiga begrepp i ölvärlden..

DN - 1 timme sedan

al-Azhars tidigare styrelse åtalas för grova ekobrott

Sju personer i den tidigare styrelsen för den religiösa friskolekoncernen al-Azhar åtalas nu för grova ekobrott. Det uppger Ekobrottsmyndigheten. Totalt ska 11 miljoner kronor ha förskingrats från stiftelsen.

DN - 1 timme sedan

Man åtalas för mord i Vänersborg

En man åtalas vid Vänersborgs tingsrätt för mord i Vänersborgs i början på juli förra året. Han åtalas också för brott mot griftefrid..

DN - 2 timmar sedan

”Att få Skelleftesjukan är som att dö bit för bit”

Drabbade av sällsynt sjukdom hoppas på ny bromsmedicin..

DN - 2 timmar sedan

Konsertrecension: Rita Ora låter som svenska Melodifestivalen

Hon har stora ekonomiska muskler bakom sig och räds inte att visa dem. Men mitt i all flärd glömmer Rita Ora bort att faktiskt bry sig om musiken..

DN - 2 timmar sedan

Riksbanken behåller minusräntan

Reporäntan kvar på minus 0,25 procent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.