GT > Nyheter

Sunday, 20 January, 17:53

GT - 09 nov 18 kl. 12:05

Göteborgschef köps ut – för 1,7 miljonerEfter bara två år på sin tjänst köps den kritiserade chefen ut från Göteborgs kommun. Med sig får hon 18 månadslöner – utan att nu göra någonting.En kostnad för skattebetalarna i Västra Hisingen på 1,7 miljoner kronor.– Till slut blev det ofrånkomligt. Det här var enda sättet att lösa problemet, säger stadsdelsdirektören Sergio Garay..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Göteborgs, Västra Hisingen, Sergio Garay

Dela artikeln

531 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göteborgschef, köpsut för , 1,7miljoner
IDG - 03 feb 14 kl. 13:50

CG IT tar in Ateas Göteborgschef

Ateas tidigare platschef i Göteborg Mattias Bergkvist lämnar nu bolaget för en roll som vice vd på CG IT, där han återförenas med förre Nordnet-kollegan Leif Nord..

IT24 - 03 feb 14 kl. 13:50

CG IT rycker Ateas Göteborgschef


Ateas tidigare platschef i Göteborg Mattias Bergkvist lämnar nu bolaget för en roll som vice vd på CG IT, där han återförenas med förre Nordnet-kollegan Leif Nord..

IT24 - 01 okt 13 kl. 09:03

Caperio-chef till nysatsande Lanteam

Caperios tidigare Göteborgschef Magnus Pihl kliver nu in som en av huvudägarna till Lanteam, som nu utlovar en offensiv..

IDG - 01 okt 13 kl. 09:03

Caperio-chef till nysatsande Lanteam

Caperios tidigare Göteborgschef Magnus Pihl kliver in som en av huvudägarna till Lanteam, som nu ska gå på offensiven..

GöteborgsPosten - 03 mar 16 kl. 00:17

Efter storbråket: SVT stäms

Storbråket mellan SVT:s Göteborgschef Ylva M Andersson och samhällschefen Mette Friberg har skapat stor turbulens bland medarbetarna och slutat med att Friberg slutat. Nu förbereder Journalistförbundet att stämma arbetsgivaren, enligt GT..

GT - 08 apr 17 kl. 20:33

Ministerns ilska mot HA:s bidragsjobb

Arbetsförmedlingens Göteborgschef uppmanade kritikerna att vända sig till politikerna för svar om hur en Hells Angels-man kan få bidragsjobb på en strippklubb, nära mc-gänget.Nu kommenterar arbetsmarknadsminister Ylva Johansson för första gången GT:s avslöjande:– Jag blir jätteupprörd och tycker att det är så stötande..

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Hade chansen – men tog den inte

I praktiken är seriesegern klar.Men trots sex poängs försprång och 37 plusmål vill serieledande Villa inte plocka ut seriesegern ännu.– Vi får lösa det efter VM istället.

GT - 4 minuter sedan

Ladugård med 100 djur i lågor – stort räddningspådrag

En stor ladugård i Säffle med ett 100-tal djur står i lågor.– Det är bra fyr i ladugården. En del av djuren ska vara ute, säger Tobias Erlandsson, räddningsdhef i beredskap vid räddningstjänsten i Arvika Säffle..

GT - 30 minuter sedan

Mariestads kommun: ”Spara på vattnet”

Invånarna i Mariestad uppmanas att spara på vattnet.Kommunen går ut på sin hemsida och larmar om att produktionen av dricksvatten är begränsad:”Använd bara det vatten som är absolut nödvändigt”.

GT - 4 timmar sedan

Skridskoåkare gick genom isen – vittnen räddade hans liv

En man i 60-årsåldern som åkte långfärdsskridskor gick genom isen på en sjö i Nässjö.Vittnen såg händelsen och ryckte ut för att rädda mannen.De fick upp honom ur vattnet med gemensamma krafter.

GT - 5 timmar sedan

Rött ljus för urspårat GSAB

Göteborgs Spårvägar har länge misskötts. Stadsrevisionens kritik är skoningslös och måste leda till förändringar..

GT - 7 timmar sedan

Mauritz drunknade – fanns platser kvar i livbåten

Snickaren Mauritz Ådahl, 31, var en dem som omkom när Titanic kraschade in i ett isberg och sjönk till havsbotten.Trots att det fanns platser kvar, klev han aldrig ombord i livbåten.– Min mormor gick nog aldrig vidare efter att morfar Mauritz dog.

GT - 10 timmar sedan

Kerstins färdtjänstresa tog en omväg på 35 mil

Kerstin Backström, 90, skulle åka färdtjänst sex mil från hemmet i Borås till sin son i Göteborg.Men chauffören körde via både Alafors och Strömstad – en rejäl omväg på cirka 35 mil.Resan tog fem timmar.

GT - 20 timmar sedan

”Vi blir för passiva – måste kolla på det där”

Frölunda tog en tung seger efter stor dramatik borta mot Växjö.Men man var illa ute och en ny mardrömslik genomklappning var nära till hands.– Vi blir för passiva, vi måste kolla på det där, säger Max Friberg..

GT - 21 timmar sedan

SD-politikern: ”Christer Pettersson, var är du?”

I samband med att Stefan Löfven valdes till statsminister valde Sverigedemokraten Erik Wennerström att reagera på Twitter.Politikern lade ut en bild på Christer Petterson, som länge misstänktes för mordet på Olof Palme, och skrev:"Christer Pettersson, var är du nu när Sverige behöver dig?”..

GT - 21 timmar sedan

Tillbaka efter det tunga fjolåret

GÖTEBORG. Amin Affane, 24, var tänkt som offensiv spelmotor i Blåvitt redan förra året.Efter en tung fjolårssäsong har han jobbat hårt för att få mer speltid i år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.