Sydöstran > Nyheter

Thursday, 25 April, 18:13

Sydöstran - 09 nov 18 kl. 11:29

Nattklubb och pub tvingas stängaStatts nattklubb och puben Fox & Anchor stänger ner. Detta sedan fastighetsägaren Tribe Hotels har sagt upp avtalet med ägarna..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Fox, Tribe Hotels

Dela artikeln

221 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nattklubboch , pub, tvingas, stänga
NT - 07 feb 16 kl. 21:09

Populär nattklubb kan tvingas stänga

För ett år sedan startade det första utestället för funktionshindrade, Brogrens nattklubb..

Helsingborgs Dagblad - 31 aug 15 kl. 09:06

Sjukhus kan tvingas stänga i Jemen

Ett stort sjukhus i Jemens rebellkontrollerade huvudstad Sanaa kan tvingas stänga, varnar Rädda Barnen. Orsaken uppges vara en blockad som den saudiledda koalitionen, som bombat Huthirebellerna från luften sedan i mars, infört mot områden som kontrolleras av rebellerna.Brist på bränsle och medicinsk utrustning gör att sjukhuset, som behandlar många barn och gravida kvinnor i området, kan tvingas stänga de kommande dagarna.

Sydsvenskan - 31 aug 15 kl. 09:06

Sjukhus kan tvingas stänga i Jemen

Ett stort sjukhus i Jemens rebellkontrollerade huvudstad Sanaa kan tvingas stänga, varnar Rädda Barnen. Orsaken uppges vara en blockad som den saudiledda koalitionen, som bombat Huthirebellerna från luften sedan i mars, infört mot områden som kontrolleras av rebellerna.Brist på bränsle och medicinsk utrustning gör att sjukhuset, som behandlar många barn och gravida kvinnor i området, kan tvingas stänga de kommande dagarna.

Skånskan - 11 jun 16 kl. 14:00

Bangolf kan tvingas stänga i sommar

STAFFANSTORP Staffanstorps bangolfklubb kan tvingas stänga banorna på kvällar och helger i sommar.
Klubben har tappat medlemmar och har svårt att bemanna kiosken och hålla öppet.– Vi ska ha ett styrelsemöte i nästa vecka där vi bestämmer hur vi ska göra i sommar, säger Börje Andersson i bangolfklubben.

YLE - 20 mar 13 kl. 14:09

Äldreboenden kan tvingas stänga

Privata äldreboenden i Österbotten kan tvingas stänga eftersom de inte fyller Regionförvaltningsverkets krav på anställda och utrymmen. Nu senast är det Svenska fruntimmersföreningen i Jakobstad r.f.

Kristianstadsbladet - 21 jul 14 kl. 07:15

"Konsekvensen blir att många små vattenkraftverk tvingas stänga."

Foto: Annica Jönsson

Ska Sverige som enda land i världen lägga ner koldioxidfri elproduktion?Vattenkraft har funnits i Sverige sedan medeltiden. Då var det oftast kvarnar.

YA - 04 jun 14 kl. 06:30

Kivik Art kan tvingas stänga

Foto: Albin Brönmark
Skulpturparken Kivik Art Centre kan tvingas att hålla stängt i sommar. Orsaken är att det saknas pengar. I ett brev till kommunen ber nu stiftelsen om ekonomiskt stöd.

NT - 18 jul 12 kl. 13:01

Museum kan tvingas stänga under OS

National Gallery i London kan tvingas stänga under OS, skriver The Guardian. Anledningen är att museivärdarna planerar att påbörja en omfattande strejk i samband med att OS inleds. Värdarna ska demonstrera mot den senaste tidens personalnedskärningar, som de menar medfört en ökad säkerhetsrisk för de värdefulla tavlorna.

Kristianstadsbladet - 04 jul 13 kl. 10:00

Mottagning kan tvingas stänga

Foto: Lasse Ottosson
Den ekonomiska krisen för sjukvården i Skåne är påtaglig. Om det ekonomiska tillskottet inte förbättras riskerar Östra Läkargruppen Kristianstad tvingas stänga sin verksamhet nästa år. Meningarna om hur framtiden ser ut går isär.

Nya Wermlands Tidningen - 12 jan 18 kl. 06:01

Många företag kommer att tvingas stänga

Med risk för att 80 procent av företagen inom välfärden kan tvingas stänga ned är förslaget om vinstbegränsning alltså synnerligen konkret och allvarligt. I Värmlands län riskerar så många som 869 äldre invånare att drabbas, skriver Håkan Tenelius och Eva Eriksson..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Barnens val: Rysare och superhjälte

En överlägsen rysare och en väldigt aktuell bok för superhjältar. Det blev resultatet när unga i Asarum fick välja vilka böcker de tycker är bäst. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Mässa i medvind

– Det ska inte vara för fint väder, lite lagom är bäst. Och helst ska det inte blåsa för mycket, då blir det jobbigt att få upp stånden, säger Lena Nilsson. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Han pekar på papperskorgen

Om en knapp vecka är det första maj. Det är arbetarrörelsens högtidsdag och ledig dag sedan 1935. Årets demonstrationer och tal kommer att domineras av arbetsrätten.

Sydöstran - 1 timme sedan

Klockan tickar – på lördag kan Paulsson vara klar

Marcus Paulsson är bara dagar och timmar bort från att skriva ett treårskontrakt med moderklubben Mörrums GoIS IK. Men klockan tickar. Senast lördag klockan 17.

Sydöstran - 1 timme sedan

Ny förening ska visa upp fler kulturformer

I februari bröt sig Fritt spelrum ur Visans vänner. På lördag invigs den nya föreningen på pub Tjyven och i sommar blir det Fritt spel på Spraglehall som vanligt. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Yamile gick in i väggen – Colombiaresan blev vändningen

Förra våren var Yamile Lindgren utbränd och sjukskriven. En resa till födelselandet Colombia för att hjälpa utsatta barn har också hjälpt henne att komma ut på andra sidan väggen. Därifrån har hon fått med sig känslosamma möten, minnen för livet – och en barnbok.

Sydöstran - 1 timme sedan

Val: Han blir ny ordförande för stort bolag

Rikard Jönsson (S) blir ny ordförande för det kommunala bolaget Affärsverken. Han ersätter Christer Sandström (S). .

Sydöstran - 1 timme sedan

”Visar att vi jobbar med rätt saker”

Att Ronneby placerar sig i toppen bland landets bästa miljökommuner är ett kvitto på ett långsiktigt strategiskt miljöarbete. – Vi ska bli Sveriges första hållbara kommun, säger Kenneth Michaelsson, ordförande i miljö- och energirådet..

Sydöstran - 1 timme sedan

Fortsatta protester mot ny förskola

Protesterna fortsätter mot den nya förskola som kan byggas i grönområdet Fårabacken i Kallinge. .

Sydöstran - 2 timmar sedan

Sarah Vadaszi Bergbrink och Mattias VadasziOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.