DI > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 08:36

DI - 08 nov 18 kl. 22:17

Fem tips: Så tar du in riskkapital – ”det är win win”Ta in externa ägare och riskkapital i bolaget? Investerarna Lennart Ohlsson och Jean Kallmyr från Stockholms affärsänglar, Stoaf, guidar dig till en finansieringsstrategi som inkluderar riskkapital..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lennart Ohlsson, Jean Kallmyr, Stockholms

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fem, tips, , tardu in , riskkapitaldet är , win win
Dagens PS - 22 nov 16 kl. 10:34

Fem tips när drevet går

I alla större organisationer pågår ett politiskt spel. Det handlar om makt och om högre positioner, om att få vara med i gänget och om att bli omtyckt. Spelar du dina kort väl kan du bli befordrad.

YLE - 22 jul 16 kl. 12:33

Fem tips för att köra bensinsnålt med båten

Enligt Jussi Lehti, servicechef på båtförsäljningsföretaget Waltic, är båtfolkets körstil en betydligt större bränsletjuv än en stor motor. Här är fem tips för hur du sparar flera liter bränsle per körtimme med en vanlig motorbåt. Läs mera: Stora båtmotorer blir vanligare – ekonomisk körstil sparar flera liter bränsle i timmen Motoreffekten för nyregistrerade båtar har ökat sedan början av förra året och större motorer betyder större bränsleförbrukning.

Dagens Media - 17 okt 17 kl. 11:07

"Fem tips om att be om ursäkt"

TIPS OCH INSPIRATION. En bra och ärligt menad ursäkt kan sätta punkt för ett mediedrev. Pär Daléus, kriskonsult på pr-byrån Westander, delar med sig av fem tips om hur man tar ansvar, erkänner ett misstag och ber om ursäkt..

Magazin24 - 27 jan 13 kl. 08:31

Martins fem tips till nybörjaren

Här ger den personliga tränaren Martin Ek fem tips till den som ska börja träna. 1. Du måste ha viljan Det kan kännas segt i starten men alla måste börja någonstans.

Dagensanalys.se - 16 feb 16 kl. 13:30

Från Dagens industri till Kraftresor – fem tips som får dig att älska att gå till jobbet varje dag

Hej Ylva, kul att få en stund med dig. Du kommer senaste från Dagens industri där du var ansvarig för nyförsäljning av prenumeranter, till att jobba med själen och välbefinnandet, Berätta varför du slutade på Di och vad du vill åstadkomma med Kraftresor?
Anledningen att jag slutade på Di var att det var dags för mig att ta steget och våga leva ut min dröm.

Dagensanalys.se - 05 mar 16 kl. 13:30

Från Dagens industri till Kraftresor – fem tips som får dig att älska att gå till jobbet varje dag

Hej Ylva, kul att få en stund med dig. Du kommer senaste från Dagens industri där du var ansvarig för nyförsäljning av prenumeranter, till att jobba med själen och välbefinnandet, Berätta varför du slutade på Di och vad du vill åstadkomma med Kraftresor?
Anledningen att jag slutade på Di var att det var dags för mig att ta steget och våga leva ut min dröm.

Dagensanalys.se - 04 maj 17 kl. 15:28

Fem tips för dig som har affärer online (och inte vill gå offline)

De senaste dagarna har tjänster som Instagram, WhatsApp och Spotify drabbats av avbrott. Det senaste året har vi också mötts av avbrott i bland annat tjänster som internetbanker och biljettförsäljning online. Även större företag drabbas, enligt en nyligen publicerad undersökning från ESG, gjord på uppdrag av Veeam, så uppgår kostnaden för avbrott hos globala företag till i genomsnitt 21,8 miljoner dollar per år.

Sydsvenskan - 28 jan 14 kl. 14:02

Lyssna: Pete Seegers fem bästa låtar

Pete Seeger avled på måndagen i New York, 94 år gammal. Har du dålig koll på folksångslegendaren? Oroa dig inte.

GöteborgsPosten - 20 jun 18 kl. 10:08

Santanas fem bästa låtar

Ikväll spelar salsarockens överstepräst, Carlos Santana, på Trädgårdsföreningen i Göteborg. Vi har listat gitarrvirtuosens fem bästa låtar lagom till konserten..

Opinionen.se - 25 jul 16 kl. 15:56

Fem tips: Så får du jobb efter sommarjobbet


När man har sommarjobb och vill fortsätta efter att sommaren är över är det viktigt att man håller sig framme och synliggör sitt resultat på olika vis. Ibland är det inte så lätt eftersom det tyvärr är vanligt att man inte ens har så mycket handledning kring vad det är man ska utföra. Här listar jag några viktiga strategier som kan vara bra för att ta sig fram ändå.

Dagensanalys.se - 09 jun 16 kl. 09:31

Fem tips om hur du behåller kärleken mellan dig och kunderna

Julie Fosselius som är Solutions manager på Zendesk delar med sig av sina tips om hur du kan bygga varaktig kärlek från den inledande förälskelsen mellan dig och dina kunder. 1. Icke-dömande support.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Lägre omsättning för Prostalund

Prostalund, som handlas på Spotlight, redovisar en omsättning på 3,8 miljoner kronor för det tredje kvartalet (4,2)..

DI - 5 minuter sedan

Delårsrapport januari-september 2018

Juli – september i sammandrag Rörelseintäkterna uppgick till 199,2 MSEK (216,8). EBITDA-resultatet uppgick till 15,1 MSEK (20,5). Rörelseresultatet (EBIT) uppgick 1,7 MSEK (6,9).

DI - 15 minuter sedan

Arcoma levererade positivt resultat för tredje kvartalet

Det First North-listade röntgenbolaget Arcomas nettoomsättningen steg till 29,3 miljoner kronor i det tredje kvartalet, upp från 16,9 Mkr. Samtidigt vände bolaget till vinst..

DI - 15 minuter sedan

Storägare i Episurf avvecklar verksamheten

Episurf Medicals största ägare Serendipity Ixora avser att avveckla sin verksamhet och i samband med det skifta ut sitt innehav av Episurf-aktier till sina aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Sydkoreanska exporten bromsade i början av november

Den sydkoreanska exporten , en pulsmätare för världshandeln, steg under de första 20 dagarna i november. Men jämfört med föregående månad bromsade Sydkoreas handel..

DI - 15 minuter sedan

Nexam tar sin största order någonsin

Nexam Chemical har erhållit en order på cirka 10 miljoner kronor från en av världens största tillverkare av PET-skum. Detta är den största enskilda ordern i Nexam Chemicals historia. .

DI - 30 minuter sedan

Boozt sänker helårsprognosen för den justerade rörelsemarginalen

E-handelsbolaget Boozt sänker sin prognos vad gäller den justerade rörelsemarginalen till 1,5-2 procent för helåret 2018. Den tidigare prognosen låg på en något förbättrad justerad rörelsemarginal från 2,4 procent. Det framgår av onsdagens kvartalsrapport.

DI - 30 minuter sedan

Nexam Chemical erhåller ytterligare order om 10 MSEK för tillverkning av PET-skum

Nexam Chemical har erhållit en order på cirka 10 MSEK från en av världens största tillverkare av PET-skum. Detta är den största enskilda ordern i Nexam Chemicals historia. Produkten, en förblandad masterbatch, ska användas för kundens tillverkning av högpresterande PET-skum.

DI - 30 minuter sedan

Clavister Q3 2018: 26% tillväxt

Örnsköldsvik, Sverige, den 21 november 2018. Clavister, en ledande leverantör av högpresterande cybersäkerhetslösningar, har idag publicerat sin senaste delårsrapport. Tredje kvartalet 2018 Orderingången för kvartalet uppgick till 30,1 (23,9) MSEK, en ökning med 26% jämfört motsvarande kvartal föregående år Kvartalets omsättning uppgick till 30,8 (23,9) MSEK Bruttovinsten uppgick till 26,5 (17,3) MSEK Bruttomarginalen uppgick till 86 (73) % Rörelseresultatet före av- och nedskrivningar uppgick till -5,7 (-10,4) MSEK Rörelseresultatet uppgick till -13,3 (-16,4) MSEK Resultat efter finansnetto uppgick till -17,1 (-18,6) MSEK Resultat per aktie uppgick till -0,73 (-0,63) SEK Likvida medel vid kvartalets slut uppgick till 47,5 (31,3) MSEK..

DI - 45 minuter sedan

Små rörelser bland råvarorna, oljan fortfarande klart lägre

Oljepriserna handlas på onsdagsmorgonen fortfarande klart lägre. Tisdagens nedgång på som mest i storleksordningen 7 procent har bara delvis återhämtat sig. Strax innan klockan 8 är Brentoljan upp knappt 1,5 procent till 63,33 dollar per fat medan amerikanska WTI är upp lika mycket till 54,19 dollar per fat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.