DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 01:13

DI - 08 nov 18 kl. 22:23

Disney stiger i efterhandeln på stark kvartalsrapportWalt Disney Company slog analytikernas förväntningar med ett justerat resultat per aktie på 1,48 dollar för det fjärde kvartalet, drygt 10 procent över snittprognosen 1,34 dollar per aktie. Bolaget stiger i efterhandeln efter att ha tappat mark på torsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Disney Company

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Disney, stigeri , efterhandeln, stark, kvartalsrapport
Affärsvärlden - 09 aug 17 kl. 07:33

Surt för Walt Disney i efterhandeln

Walt Disney backade i efterhandeln, trots att bolaget rapporterat ett justerat resultat på 1:58 dollar per aktie vilket var högre än de 1:50 dollar som väntades enligt Bloombergs sammanställning..

DI - 05 aug 14 kl. 13:01

BMW stiger efter stark rapport

Den tyska premiumbilstillverkaren BMW stiger drygt 2 procent på Frankfurtbörsen, efter en rapport för det andra kvartalet som innehöll en starkare lönsamhet än väntat. Perioden hjälptes bland annat av stark försäljning av stadsjeepar och hög efterfrågan i Kina..

GöteborgsPosten - 13 feb 19 kl. 09:06

Tele2 stiger på stark rapport

Mobiljätten Tele2 levererade en stark rapport för det fjärde kvartalet 2018. Investerarna gör tummen upp och aktien stiger 1,5 procent i öppningshandeln..

DI - 22 aug 13 kl. 11:48

Räntor och valutor: Stiger på stark statistik

De svenska räntorna stiger betydligt på torsdagen efter SCB:s AKU-undersökning. Även Europaräntorna noteras högre efter starkt PMI..

Affärsvärlden - 16 jul 14 kl. 09:09

Husqvarna stiger efter stark rapport

Husqvarna stiger med 5,2 procent i den inledande handeln på onsdagen efter att ha redovisat en omsättning och ett resultat som överträffade analytikernas förväntningar..

DI - 24 okt 13 kl. 11:42

Kesko stiger på stark rapport

Den finländska handelskoncernen Kesko, som bland annat äger butikskedjorna K-Rauta och Intersport samt driver dagligvarubutiker i Finland, steg på Helsingfors-börsen efter en stark rapport..

Affärsvärlden - 13 maj 16 kl. 17:10

Dollarn stiger på stark makrostatistik

Dollarn apprecierade på fredagen med stöd av oväntat stark amerikansk makroekonomisk statistik. Såväl detaljhandeln som ett konsumentförtroendeindex överraskade positivt..

DI - 13 jul 18 kl. 14:16

Addtech stiger efter stark rapport

Teknikhandelsföretaget Addtech steg i fredagens handel på Stockholmsbörsen sedan bolaget släppt en rapport för det gångna kvartalet som visar en stark organisk tillväxt och höga marginaler över hela linjen. Avgående vd Johan Sjö är dock inte förvånad över hur våren utvecklats..

Affärsvärlden - 19 apr 13 kl. 15:43

SCA stiger på stark Kimberly-Clark-rapport

Hygienbolaget SCA utökar dagens kursuppgång på Stockholmsbörsen sedan den amerikanska konkurrenten Kimberly-Clark rapporterat ett starkt första kvartal och höjt sin vinstprognos för helåret 2013. En rimlig reaktion, säger analytiker till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 01 apr 14 kl. 19:25

New York: Ford stiger efter stark försäljning

På Wall Street fortsätter handlarna att köpa mer än att sälja. Dagens statistik har gått igenom matsmältningen, och en rad månadssiffror för bilförsäljning har hunnit passera..

Fler nyheter från DI

DI - 9 timmar sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 10 timmar sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 10 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 11 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 12 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 12 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 13 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 13 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 14 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 14 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.