DI > Ekonomi

Friday, 16 November, 19:58

DI - 08 nov 18 kl. 22:23

Disney stiger i efterhandeln på stark kvartalsrapportWalt Disney Company slog analytikernas förväntningar med ett justerat resultat per aktie på 1,48 dollar för det fjärde kvartalet, drygt 10 procent över snittprognosen 1,34 dollar per aktie. Bolaget stiger i efterhandeln efter att ha tappat mark på torsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Disney Company

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Disney, stigeri , efterhandeln, stark, kvartalsrapport
Affärsvärlden - 09 aug 17 kl. 07:33

Surt för Walt Disney i efterhandeln

Walt Disney backade i efterhandeln, trots att bolaget rapporterat ett justerat resultat på 1:58 dollar per aktie vilket var högre än de 1:50 dollar som väntades enligt Bloombergs sammanställning..

DI - 05 aug 14 kl. 13:01

BMW stiger efter stark rapport

Den tyska premiumbilstillverkaren BMW stiger drygt 2 procent på Frankfurtbörsen, efter en rapport för det andra kvartalet som innehöll en starkare lönsamhet än väntat. Perioden hjälptes bland annat av stark försäljning av stadsjeepar och hög efterfrågan i Kina..

DI - 22 aug 13 kl. 11:48

Räntor och valutor: Stiger på stark statistik

De svenska räntorna stiger betydligt på torsdagen efter SCB:s AKU-undersökning. Även Europaräntorna noteras högre efter starkt PMI..

Affärsvärlden - 16 jul 14 kl. 09:09

Husqvarna stiger efter stark rapport

Husqvarna stiger med 5,2 procent i den inledande handeln på onsdagen efter att ha redovisat en omsättning och ett resultat som överträffade analytikernas förväntningar..

DI - 24 okt 13 kl. 11:42

Kesko stiger på stark rapport

Den finländska handelskoncernen Kesko, som bland annat äger butikskedjorna K-Rauta och Intersport samt driver dagligvarubutiker i Finland, steg på Helsingfors-börsen efter en stark rapport..

Affärsvärlden - 13 maj 16 kl. 17:10

Dollarn stiger på stark makrostatistik

Dollarn apprecierade på fredagen med stöd av oväntat stark amerikansk makroekonomisk statistik. Såväl detaljhandeln som ett konsumentförtroendeindex överraskade positivt..

DI - 13 jul 18 kl. 14:16

Addtech stiger efter stark rapport

Teknikhandelsföretaget Addtech steg i fredagens handel på Stockholmsbörsen sedan bolaget släppt en rapport för det gångna kvartalet som visar en stark organisk tillväxt och höga marginaler över hela linjen. Avgående vd Johan Sjö är dock inte förvånad över hur våren utvecklats..

Affärsvärlden - 19 apr 13 kl. 15:43

SCA stiger på stark Kimberly-Clark-rapport

Hygienbolaget SCA utökar dagens kursuppgång på Stockholmsbörsen sedan den amerikanska konkurrenten Kimberly-Clark rapporterat ett starkt första kvartal och höjt sin vinstprognos för helåret 2013. En rimlig reaktion, säger analytiker till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 01 apr 14 kl. 19:25

New York: Ford stiger efter stark försäljning

På Wall Street fortsätter handlarna att köpa mer än att sälja. Dagens statistik har gått igenom matsmältningen, och en rad månadssiffror för bilförsäljning har hunnit passera..

Affärsvärlden - 27 apr 17 kl. 10:16

SKF stiger på stark rapport

Kullagerbolaget SKF:s kvartalsrapport var starkare än väntat och aktien tillhörde kursvinnarna på torsdagsförmiddagens Stockholmsbörs..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Trump pratar upp börsen – optimistisk kring en lösning av handelskonflikten med Kina

USA:s president Donald Trump sa på torsdagen att han är optimistiskt inställd till att lösa handelskonflikten med Kina efter att ha fått ett svar från Kina på sina krav. Wall Street lyfte efter uttalandet. .

DI - 45 minuter sedan

Gaming Corps har tillsatt ny styrelse

Vid torsdagens extra bolagsstämma i Gaming Corps tillsattes en ny styrelse. Den nya styrelsen har påbörjat en genomlysning av verksamheten med syfte att identifiera och genomföra effektiviseringar och kostnadsbesparingar. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 1 timme sedan

Nordstrom rasar efter kreditkortssmäll

Den amerikanska varuhuskedjan Nordstrom rasar med 14 procent på fredagen efter en svag rapport. Enligt bolaget tyngdes kvartalet av kundåterbetalningar på 72 miljoner dollar efter att Nordströms debiterat kreditkortskunder för hög ränta. .

DI - 1 timme sedan

Här är Leif GW Perssons nya miljoninvestering

Leif GW Persson investerar två miljoner kronor i First North-kandidaten S2 Medical. Det uppger han för Di. I övrigt är professorn förtegen om sina senaste aktieaffärer.

DI - 1 timme sedan

Britterna förtjänar ett enkelt val

LEDARE. Theresa May vann striden men kommer att förlora kriget..

DI - 1 timme sedan

Brexitkaoset fortsätter – May fast i återvändsgränd

Storbritanniens premiärminister Theresa May har kört in i en återvändsgränd. Det verkar omöjligt att få igenom brexitavtalet i parlamentet. Samtidigt säger EU nej till att backa tillbaka till förhandlingsbordet.

DI - 1 timme sedan

Kraftiga röksignaler från ABB

Ingen rök utan eld och nu talar vi mängder av rök. Alla signaler tyder på att ABB är på väg att sälja hela eller delar av kraftdivisionen Power Grids. .

DI - 1 timme sedan

Domstol ger CNN-reporter rätt mot Vita huset

Mediebolaget CNN:s reporter Jim Acosta ska återfå sin pressackreditering till Vita huset, enligt ett domstolsbeslut. Beskedet kommer en vecka efter att USA:s president Donald Trump dragit in Acostas rätt att delta i presskonferenser i Vita huset, skriver flera amerikanska medier..

DI - 1 timme sedan

Teknik tynger Wall Street – Nvidia rasar 18 procent

Amerikanska börser öppnade lägre på fredagen men tog igen en del av den initiala nedgången på stigande oljepriser. .

DI - 2 timmar sedan

Mindre nedgång på Europabörserna – Zalando backade

Europabörserna backade något på fredagen efter fortsatt stök i brexitfrågan. Samlingsindexet Stoxx 600 minskade 0,1 procent. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.