Sydsvenskan > IT

Sunday, 21 April, 00:13

Sydsvenskan - 08 nov 18 kl. 20:00

Låt nätläkarna stå på egna ekonomiska benTio distriktsläkare: Har du funderat på vart pengarna till megasatsningarna kommer ifrån?.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

4277 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låt, nätläkarna, stå, egna, ekonomiska, ben
DalaDemokraten - 18 apr 17 kl. 15:37

KD-motion: Låt läkarna arbeta som egna företagare

– Ge läkare möjligt att jobba som egen företagare vid landstingets vårdcentraler.
Det föreslår Birgitta Sacrédeus, Kristdemokratiskt oppositionsråd, i en motion till landstinget Dalarna..

SVT Debatt - 02 jan 14 kl. 06:00

Försäkringsläkarna vilseleder svenska domstolar

NACKSKADOR Svensk sjukvård har svårt att ställa rätt diagnos på nackskadade. Det utnyttjar försäkringsbolagen systematiskt. Deras försäkringsläkare, som aldrig träffar sina patienter, har till enda arbetsuppgift att vilseleda svenska domstolar som på grund av bristande kompetens inte kan göra korrekta bedömningar, skriver Carin Millfors, själv nackskadad.

UT - 25 mar 14 kl. 07:27

Hon ska leda konståkarna in i framtiden

Ines Berginc. Så heter den slovenska tränaren som ska leda Ulricehamns konståkningsklubb in i framtiden. I augusti börjar hon på sitt nya jobb.

ÖstersundsPosten - 19 jul 16 kl. 19:25

Se filmen på det läkarna inte trodde var möjligt – nu går fyraåriga Minea på egna ben

När Marielle Grääs fick se sin dotter Minea gå på egna ben trodde hon inte att det var sant. Enligt läkarna skulle det inte kunna ske..

HBL - 02 jul 13 kl. 06:27

Kopplingarna mellan läkarna och läkemedelsindustrin ska bli synliga

De ekonomiska kopplingarna mellan läkemedelsindustrin och läkarna kommer i framtiden att vara synliga på nätet.Efpias nya etiska anvisningar som kommer att träda i kraft i Finland 2016 och i dem ingår öppenhet om liknande bindningar.
Efpia är en centralorganisation inom den europeiska läkemedelsindustrin.

Hela Gotland - 03 jul 14 kl. 17:15

Besökarna får runda av Almedalsveckan

Besökarna i Almedalen började på torsdagen tunnas ut. Vi lät några av dem beskriva med egna ord vad de tycker har präglat veckan..

YLE - 22 mar 16 kl. 12:31

Mäkäräinen fick ledigt från skidskytte-FM: tävlar mot längdåkarna

Med FM i längdåkning och FM i skidskytte samma helg måste någon ge sig. Det blev den egna grenen. Kaisa Mäkäräinen deltar bara i stafett i skidskytte-FM.

YLE - 13 aug 16 kl. 19:38

Glutenfritt populärt - men läkarna skeptiska

I specialaffären för glutenfria produkter i Hagnäshallen i Helsingfors pekar försäljningssiffrorna uppåt. Ägaren för Keliapuoti, Leena Raitisto radar upp läckra rulltårtor, pizzabitar och örfilar i vitrinskåpet. Hon har drivit sin butik i 16 år.

Västerbottens Folkblad - 10 jan 19 kl. 16:05

Besökarna svek Navet i fjol

Målsättningen var 260 000 besökare under året, men nu visar kommunens egna siffror att utvecklingen vid badhuset Navet i centrala Umeå går åt fel håll. 2017 var antalet besökare 238 245. I fjol sjönk det till 229 620.

HBL - 03 jun 13 kl. 20:11

Egna pengar trumf i vården

Viveca Rabehl fick sin magcancer opererad i Uppsala. Rabbe Grönblom räddades till livet av en kirurg i Heidelberg. Det EU-patientdirektiv som träder i kraft 2014 ska göra det lättare att söka vård utomlands, men fortfarande är den som kan skrapa ihop pengar närmare räddning än en fattig finländare.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Rosenbergs konstgräskritik: ”Svensk fotboll på väg åt fel håll”

Kallade konstgräset för ett skämt och situationen i allsvenskan för absurd..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Färgad nummerplåt kan rädda liv

Brinnande gasfordon kan innebära livsfara för brandkårspersonal, då gastanken kan explodera. Även brinnande elbilar innebär en stor risk, på grund av gasutvecklingen. Nu vill Myndigheten för samhällsskydd och beredskap att registreringsskyltarna färgsät.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Åttonde raka ligatiteln för Juventus

Tidigare under lördagen firade Juventus damer ligatiteln i Serie A. Nu kan klubbens herrlag göra det samma – för åttonde säsongen i rad. Dagens 2–1-seger hemma mot Fiorentina innebär att "Den gamla damen" är ointagliga 20 poäng före tvåan Napoli som har.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Backlund tackar nej till VM

I fjol ledde han som lagkapten Tre Kronor till VM-guld i Danmark. I år däremot blir det inget deltagande i mästerskapet för Mikael Backlund. För SVT bekräftar 30-åringen att han har tackat nej eftersom han och hans fru ska bli föräldrar.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Livlig debatt om återuppbyggnaden väntas

Några vill använda stål och betong – andra vill att Notre-Dame ska återuppbyggas med gamla tekniker. Nu är det dags för de olika falangerna att drabba samman. – Just nu finns inga sanningar, det är nu alla ska debattera, säger slottsarkitekten Jacob Hid.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Över 700 gripna vid klimatprotester i London

Över 700 personer har gripits i samband med klimatprotester i London, Storbritannien. Protesterna har pågått i sex dagar och yttrat sig i olika former av civil olydnad. På lördagen blockerade demonstranter på nytt en av broarna över floden Themsen, samt.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Tripoliregeringens styrkor till motattack

Libyens internationellt erkända enhetsregering går till motattack för att försvara huvudstaden Tripoli. – Vi har inlett en ny anfallsfas. Order gavs tidigt i morse om att avancera och vinna mark, säger Mustafa al-Mejii, talesperson för Tripoliregeringen.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Frölunda favorit hos profilerna

Samtliga sju experter tror att SM-guldet hamnar i Göteborg..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Koreanskt band etta på brittiska topplistan

K-popbandet BTS har som första koreanska musikgrupp någonsin hamnat överst på listan..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Efter 40 år – Valborgsfirandet i Borgeby ställs in

Vill inte elda upp konstgräset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.