Expressen > Nyheter

Thursday, 25 April, 17:47

Expressen - 08 nov 18 kl. 19:36

Tovas mördare stoppas från att brevväxla med kvinnorHan är dömd för mord på sin ex-flickvän Tova Moberg.Nu klagar Billy Fagerström, 23, på att han inte får ta emot brev från kvinnliga vänner i fängelset."Har fått mina mänskliga rättigheter kränkt i och med att jag blivit förbjuden att brevväxla med kvinnliga bekanta", skriver han i en anmälan till JO..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Tova Moberg, Billy Fagerström, JO

Dela artikeln

2857 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tovas, mördare, stoppasfrån att , brevväxlamed , kvinnor
Expressen - 27 nov 18 kl. 18:07

Tovas expojkvän blir inlåst med andra kvinnomördare

Billy Fagerström, 23, mördade brutalt sin ex-flickvän Tova Moberg.Nu står det klart att han får avtjäna sitt livstidsstraff på anstalten Hall – tillsammans med andra kvinnomördare.Sedan några veckor tillbaka är Fagerström i fejd med Kriminalvården – eftersom han inte tillåts brevväxla med kvinnor..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Kundernas ilska mot SAS inför strejkhotet

Monica Lindén, 58, och hennes sambo ska på semester till Italien.Men den hotande flygstrejken gör det osäkert om de kommer i väg – och nu växer kundernas ilska mot SAS.– Det går inte att få någon information om sin resa, säger Monica Lindén..

Expressen - 4 minuter sedan

Comhem nere – 100 000 kunder drabbas

Samtliga tjänster från Comhem ligger nere i norra Sverige.100 000 kunder är drabbade från Sundsvall och uppåt, bekräftar operatören..

Expressen - 3 minuter sedan

Prästen Annesophie hade sjal i SVT – hatas på nätet

Prästen Annesophie Färdigh höll predikan i gudstjänsten som sändes i SVT på påskdagen.På huvudet bar hon en sjal – vilket skapade en hatstorm mot henne efteråt. – De säger att jag provocerar genom att bära slöja efter det hemska som hände kristna i Sri Lanka, säger hon.

Expressen - 45 minuter sedan

20-årig IS-svensk dömd till fängelse för terrorplan

BEIRUT. Han fick direktiv av IS att kidnappa utländska diplomatbarn i Sverige och utföra terrordåd. Den 20-årige Brommabon Hamam al-Weli dömdes i går av en militärdomstol i Libanon till fem års straffarbete.

Expressen - 1 timme sedan

Två personbilar har kolliderat – väg helt avstängd

Två personbilar har kolliderat på en ort söder om Kungsbacka.Skadeläget är ännu oklart men en person sitter kvar i en av bilarna.Vägen är helt avstängd.

Expressen - 1 timme sedan

Fritidshusen under miljonen – här får du mest för pengarna

Fritidshus är hett. Klimatångest och odlingslust gör att många semestrar på hemmaplan.Ny statistik visar att svenskarna har prima läge för att göra kap: i södra delarna av landet finns nämligen Sveriges billigaste fritidshus.

Expressen - 1 timme sedan

Första nypotatisen: 2 000 kronor kilot

Få saker kittlar den svenska sommarnerven såsom den första nyskördade potatisen.Att det sker i Sydsverige är lika säkert som amen i kyrkan.I år var det Victor Eriksson i Torekov som plockade upp de första knölarna..

Expressen - 1 timme sedan

Sjöstedt vill visa sina väljare att han kan agera

V-ledaren Jonas Sjöstedt är beredd att fälla regeringen över arbetsrätten – och han har fört samtal med M och KD om saken. Enligt Expressens statsvetare Jenny Madestams bedömning vill Sjöstedt nu visa att han kan agera. – Han vill visa för sina väljare att han inte bara sitter still i båten.

Expressen - 1 timme sedan

Mc-förare körde ner i dike – vägen avstängd

En motorcyklist har kört av vägen i Vallåkra och hamnat i diket.Räddningsarbete pågår – och vägen är helt avstängd..

Expressen - 2 timmar sedan

V i samtal med M och KD – om att fälla regeringen

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt är överens med Ulf Kristersson (M) och Ebba Busch Thor (KD) om att fälla regeringen över arbetsrätten.Det säger V-ledaren till Expressen efter att regeringen i dag tillsatt en utredning för bland annat uppluckring av turordningsreglerna.– Ja, de har bekräftat det för mig, att de är redo i sådant fall, säger Jonas Sjöstedt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.