DN > Nyheter

Sunday, 21 April, 12:35

DN - 08 nov 18 kl. 19:20

SD-kopplade Facebooksidors aktivitet minskade radikalt efter valetEtt nätverk av anonyma sidor med högerpopulistiska och antisemitiska budskap dominerade det politiska samtalet på Facebook inför riksdagsvalet. DN kunde avslöja att Facebooksidorna har kopplingar till Sverigedemokraternas kommunikationsavdelning.  Nu, två månader efter valet, har aktiviteten på de granskade sidorna störtdykt – precis som hos Sverigedemokraterna själva. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Facebooksidors, Facebook, Facebooksidorna, Sverigedemokraternas, Sverigedemokraterna

Dela artikeln

266 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD-kopplade, Facebooksidors, aktivitetminskade , radikaltefter , valet
Dagens PS - 12 jan 18 kl. 09:19

Facebook ändrar ‘radikalt’ – så blir ditt nya flöde

Grundaren Mark Zuckerberg avslöjade precis vad som beskrivs som Facebooks största förändring någonsin. Sociala mediejätten Facebook gör ständigt förändringar i dess utseende, funktioner och algoritmer. På fredagen meddelar man exempelvis att Silicon Valley-bolaget gör sen satsning på lokala nyheter i en ny sektion i bolagets app.

YLE - 11 dec 12 kl. 04:01

Bottendjurens aktivitet kan hjälpa rena Östersjön

Visa större bilder Bottendjuren i Östersjön är naturens eget sätt att syresätta havsbottnen genom att luckra upp bottnen. Samtidigt binder bottnen näringsämnen och vattnet blir renare. Genom att studera t.

Barometern - 04 dec 13 kl. 08:00

Inför daglig fysisk aktivitet

”Forskning visar att hälsosamma levnadsvanor grundläggs tidigt liksom att sociala faktorer som ­föräldrars och kompisars vanor har stor betydelse för hur en ung människas levnadsvanor utvecklas.”
Människors levnadsvanor har stor betydelse i utvecklingen av hjärt- kärlsjukdom.
Hjärt-kärlsjukdomar som till exempel hjärtinfarkt och stroke orsakar stort lidande och står sammantaget för knappt 40 procent av dödligheten i Sverige.

BT - 01 jan 15 kl. 05:32

Lägre aktivitet i Kinas fabriker

Kinas officiella inköpschefsindex (PMI) föll i december till 50,1, den lägsta nivån under fjolåret. Indexet, som mäter aktiviteten i fabriker och verkstäder, ses som en ledande indikator på tillståndet i Kinas ekonomi. En nivå över 50 tyder på expansion medan allt under 50 är en signal om avmattning.

YLE - 01 nov 16 kl. 15:51

Förbundspennan: Rekommendationer för fysisk aktivitet för de små

Barn är inte skapta för att sitta stilla. Barn under åtta år skall vara fysiskt aktiva tre timmar varje dag. Det förverkligas genom lätt rörelse, fartfylld fysisk aktivitet.

SmålandsPosten - 24 jun 13 kl. 08:01

Mer fysisk aktivitet i skolan

?Nya moderaternas arbetsgrupp Världens bästa skola föreslår att fysisk aktivitet­ bör finnas på skolschemat varje dag. Många barn och ungdomar i skolåldern rör inte på sig tillräckligt mycket för att uppnå en god hälsa.

SmålandsPosten - 29 okt 14 kl. 06:47

Vi behöver en radikalt kristen biskop

Vi behöver en radikalt kristen biskop, som tolkar tillvaron inifrån. En person som tydligt ställer sig på de svagas sida, det vill säga en tyngdpunkt på diakoni, som är kristen tro i praktik. Hur hittar vi en sådan biskop?

BT - 20 aug 13 kl. 14:42

Aktivitet kan hjälpa KOL-sjuka

Västra Götalandsregionen bör satsa mer på fysisk aktivitet i behandlingen av KOL, kroniskt obstruktiv lungsjukdom. En viktig insats är att se till att personer med KOL får komma till en sjukgymnast så tidigt som möjligt.
Över en halv miljon svenskar lider av KOL, vilket motsvarar fler än 83 000 personer bara i Västra Götaland.

YLE - 17 jun 15 kl. 18:40

Motståndsrörelsens aktivitet ökar i Norden

Den nynazistiska organisationen Finska motståndsrörelsen har systerorganisationer i de andra nordiska länderna. Organisationerna samarbetar sinsemellan och ordnar gemensamma aktioner. Vid Skyddspolisen vill informationschefen Jyri Rantala inte uttala sig specifikt om Finska motståndsrörelsen, varken om själva organisationen eller om enskilda händelser som organisationen har deltagit i.

SVT - 01 jun 11 kl. 09:50

Radikalt nytänkande på Nya Karolinska

Det är fem år kvar innan storsjukhuset Nya Karolinska är färdigbyggt. Men redan nu planerar man för hur patienterna ska tas emot. Och det blir ett radikalt nytänkande jämfört med dagens sjukvård..

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Bengtzboe (M) lämnar uppdrag

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DN - 30 minuter sedan

Löfven fördömer attackerna i Sri Lanka

Runt om i världen har terrordåden i Sri Lanka väckt fasa och fördömanden. Sveriges statsminister Stefan Löfven sänder sina kondoleanser till Sri Lankas invånare..

DN - 5 timmar sedan

Lurade miljoner tittare – ångrade sig hela sitt liv

Charles van Doren blev känd som en av 1900-talets stora bedragare i amerikansk tv..

DN - 4 timmar sedan

Klimatförändringen kan göra världens klaraste sjö till ett kärr

Det tog tjugofem miljoner år att skapa världens djupaste, klaraste sjö.  Det tar inte ens femtio år att förstöra den.  Sibiriens pärla Bajkal med sitt iskalla vatten håller på att värmas upp.

DN - 5 timmar sedan

Bajentränaren: ”Ser oss inte som titelaspiranter”

Under söndagen ställs Hammarby mot AFC Eskilstuna på Tele2 Arena. Stockholmarna jagar sin första seger i allsvenskan 2019 efter två kryss och en förlust. Många ser Hammarby som titelaspiranter, men tränaren Stefan Billborn håller inte med.

DN - 5 timmar sedan

Djurgården i jakt på revansch mot Häcken

Djurgården toppade den allsvenska tabellen efter tre omgångar. Två vinster och en oavgjord match. På samma poäng ligger BK Häcken och under söndagens möts lagen i Göteborg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.