DN > Nyheter

Wednesday, 21 November, 08:36

DN - 08 nov 18 kl. 19:04

”De ringde och sa att jag inte förtjänade att leva”TYSTBERGA. På en tiondels sekund förändrades allt. När fälttävlansryttaren Anna Freskgård gick i mål efter terrängritten i VM förstod hon att något allvarligt hade hänt med hennes häst Box Qutie. Några dagar senare kom beskedet att stoet hade avlivats. Knappt två månader senare försöker Anna blicka framåt.
Läs mer på DN
Läs mer om:
Tystberga, Anna Freskgård, VM, Box Qutie, Anna, Quties

Dela artikeln

296 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De ringdeoch sa att jag inte , förtjänade, att leva
SVT Debatt - 01 apr 14 kl. 19:42

Jag försökte ta mitt liv efter näthatarnas drev

INTERNET De kallade mig för äcklig slampa, hora och lögnare. Nättrollens ord präntades in i mitt huvud och spelades upp varje gång jag blundade. Jag söker upprättelse och rättvisa, och nu kan jag faktiskt få det.

YLE - 17 jul 15 kl. 06:00

Sandra Eriksson: Man blir van att att kissa i burk när andra ser på

- Det är vidrigt att det finns idrottare som kan ställa sig på prispallen och ta emot ära och berömmelse och känna sig lyckliga, trots att de innerst inne vet att de inte förtjänar sin medalj. Det säger hinderlöpare Sandra Eriksson som själv är med i den så kallade antidopningspoolen. I sitt sommarprat tar Sandra upp sin stora passion, det vill säga idrotten.

YLE - 17 jul 15 kl. 06:00

Sandra Eriksson: Man blir van att kissa i burk när andra ser på

- Det är vidrigt att det finns idrottare som kan ställa sig på prispallen och ta emot ära och berömmelse och känna sig lyckliga, trots att de innerst inne vet att de inte förtjänar sin medalj. Det säger hinderlöpare Sandra Eriksson som själv är med i den så kallade antidopningspoolen. I sitt sommarprat tar Sandra upp sin stora passion, det vill säga idrotten.

Skånskan - 13 jul 16 kl. 22:54

Man förföljde och hotade fel person

Malmö Mannen trodde han ringde upp en syster till den han dejtade.
Men det visade sig vara en avlägsen släkting som hon aldrig träffat.Det var i december förra året som samtalen började komma till en kvinna i Tygelsjö.

YLE - 15 maj 16 kl. 06:00

Nazistledaren som slutade tro

Nazistledaren som slutade tro
Esa Henrik Holappa har vigt nästan halva sitt liv åt nationalsocialismen. I dag har han lämnat nazismen och ångrar åren när han predikade hat och våld. Nu vill Esa Holappa tala ut och göra offentlig avbön, trots de faror det kommer att medföra.

Sydsvenskan - 28 jul 13 kl. 06:30

Rossi tog ett djupt andetag och klappade sin rumskamrat Dino på ena axeln.?Nu börjar det?, sa han. ?Det stora äventyret.?Dino log nervöst och nickade.

Kapitel 29Tåget var försenat en dryg halvtimme. Jonnervik svor åt hettan som fick den svettfuktiga skjortan att klibba fast vid huden. Den hade kommit lika oväntat som en snöstorm i april.

YLE - 02 maj 16 kl. 20:34

Lejonlotsen Jalonen: Jag litar på Mikko Koskinen

Ishockeylejonens chefstränare Kari Jalonen bekräftade under måndagens pressträff att Mikko Koskinen just nu är Finlands första målvakt. Vi tar en match i taget och ser sedan vem som står i vilken match. St.

YLE - 26 aug 15 kl. 18:59

Närståendevårdaren Erland Mattsson: När vi föll i tamburen var det dags

För fyra år sedan fick hon diagnosen Alzheimers men symtomen märktes redan tidigare, enligt de vuxna barnen. I somras gav pargasbördige Erland Mattsson upp. Det var omöjligt att vårda hustrun Pirkko hemma och hon togs in på vårdhem.

Nyheter 24 - 20 nov 13 kl. 10:41

"Olsson är ingen mysgubbe som Högmo"Jens Lindqvist

What happens in Gefle, stays in Gefle. Men inte längre. Lars Lagerbäcks favorit Per Olsson flyttar från Kungsbäck i Gävle till Kaknäs i Stockholm.

Fler nyheter från DN

DN - 10 minuter sedan

Jamaica: Gör reggae till världsarv

Låt reggaen vara med på FN-organet Unescos världsarvslista. På ett möte kring nya inval på listan över kulturella företeelser värda att bevara var det vad jamaicanska myndigheter önskade – att musikstilen ska komma med bland de nya invalen..

DN - 15 minuter sedan

Tågstrejk i Danmark – inställda avgångar i Sverige

En överraskande strejk inom danska tågbolaget DSB påverkar tågtrafiken i Skåne. Flera avgångar över sundet med Öresundståg har ställts in på onsdagsmorgonen. .

DN - 30 minuter sedan

Långa köer på E4 vid Arlanda efter olycka

Det råder i det närmaste stopp på E4 i norrgående riktning söder om Arlanda efter en trafikolycka. En person har förts till sjukhus. Det är oklart när bärgningsarbetet kan vara klart..

DN - 30 minuter sedan

”Jag var som tjurfäktaren i Tjuren Ferdinand: Stånga mig”

Efter 25 år i föreningen blev tre månader på tränarbänken slutet för Henrik Rydström i Kalmar FF. För DN berättar han om hur han börjat självcensurera sina politiska åsikter, och hur han stångats med klubbledningen. – När de här 15 matcherna kom så insåg jag att ”it's a trap”.

DN - 30 minuter sedan

Stockholm vill förbjuda app-tjänsten som får grönt ljus i London

Stockholms stad vill förbjuda sophämtningstjänsten. Men i London har den fått grönt ljus. Flera andra svenska kommuner är också intresserade av samarbete med företaget.

DN - 30 minuter sedan

Stockholmstestet vecka 47

Eva-Karin Gyllenberg ställer fem frågor om Stockholm..

DN - 45 minuter sedan

Edmonton vann med nye tränaren

Efter att bara ha vunnit en match av sex i NHL-ishockeyn sparkade Edmonton tränaren Todd McLellan..

DN - 1 timme sedan

Italiensk volontär kidnappad i Kenya

En italiensk volontär har kidnappats av beväpnade män vid en attack mot ett barnhem i Kenyas kustprovins Kilifi..

DN - 2 timmar sedan

Malin Ullgren: Alla som känt svartsjuka borde läsa Johanna Frids roman

Johanna Frids roman ”Nora eller Brinn Oslo brinn” ska ni inte missa. Frid injicerar briljant nog ett ohämmat och storsvenskt raseri i prosan. Det handlar förstås om svartsjuka – och då gäller inga normala regler.

DN - 2 timmar sedan

Ingen blåscancerpatient opererades i tid

Ingen patient med blåscancer opererades inom det uppsatta målet 37 dagar förra året, rapporterar Dagens Medicin. I stället låg medianväntetiden på 100 dagar, bland de 170 svenskar som tvingades få sin urinblåsa borttagen (cystektomi)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.