Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 19 November, 12:14

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Åtalad IOK-ledamot lämnar uppdrag

IOK-ledamoten shejk Ahmad al-Fahad al-Sabah lämnar tillfälligt sina uppdrag i den olympiska rörelsen efter att ha åtalats för förfalskning i Schweiz. Shejk Ahmad, som leder IOK:s solidaritetskommission, säger att han stiger åt sidan under utredningen som IOK:s etiska kommission ska göra om honom.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Renaults vd har gripits - aktien rasar

Aktien i Renault faller kraftigt efter uppgifterna om att vd:n Carlos Ghosn har gripits enligt japanska tidningen Yomiuri. Aktien hade vid lunchtid rasat drygt 14 procent på Paris-börsen efter att under hela förmiddagen retirerat på uppgifter om att Ghosn var på väg att gripas.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Bill Burr till Stockholm Waterfront

Komikern Bill Burr kommer till Stockholm i vår. Burr ligger bland annat bakom "The Monday morning podcast" och är aktuell med Netflixkomedin "F is for family". Den 1 maj uppträder komikern med en 90 minuter lång show på Stockholm Waterfront.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Ministers stöd minskar risken för nyval

Israels utbildningsminister Naftali Bennett meddelar att hans parti drar tillbaka sina politiska krav tills vidare, bland annat kravet om posten som försvarsminister. Därmed tar premiärminister Netanyahus regering ett litet steg ifrån ett eventuellt nyval.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Elev döms för utnämning av "Årets fuckgirl"

Kvinnan utnämndes till "Årets fuckgirl" på en skolbal i Skåne i maj. Och i dag döms den 19-årige skolkamraten för grovt förtal - straffet blir villkorlig dom och dagsböter.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Brott: Stölder och ofredande under helgen i Bromölla

En åkgräsklippare försvann, personal på Ica Kvantum fångade en snattare och bråk uppstod på en camping..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Ljög om livstidsdömd - kan bli fall för HD

Kan man fällas för skyddande av brottsling om man ljuger om en brottsling som redan är dömd? Det vill Riksåklagaren (RÅ) att Högsta domstolen ska reda ut.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bäddat för bråk på kemvapenmöte i Haag

Det är upplagt för konflikt mellan stormakterna då Organisationen för förbud mot kemiska vapen (OPCW) inleder en tvåveckorskonferens i Haag. Sedan i juni har OPCW mandat att lägga skulden för kemvapenattacker på enskilda aktörer - något som fått Ryssland att hota dra sig ur.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bostadsrättsordförande döms för mutbrott

En tidigare bostadsrättsordförande i Malmö döms till fängelse i ett år och tre månader för att ha tagit emot mutor.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Frustration hos Apples leverantörer

Osäkerhet när det gäller efterfrågan på Apples produkter skapar irritation hos teknikjättens underleverantörer som har svårt att förutse behovet av komponenter.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.