Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 26 April, 05:47

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 18 kl. 18:00

Delfin siktad i Landskrona hamnFilip Olsson lyckades filma den ovanliga varelsen i hamnen..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Landskrona, Olsson

Dela artikeln

514 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Delfin, siktadi , Landskrona, hamn
Helsingborgs Dagblad - 30 apr 14 kl. 01:30

Storbrand i Landskrona hamn

Flera räddningsstyrkor är på plats i Landskrona hamn där det brinner i två stora industribyggnader..

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 16 kl. 21:16

Specialubåt dök upp i Landskrona hamn

En minst sagt annorlunda farkost dök upp i Landskrona hamn på söndagseftermiddagen. Det är en ny svensk specialubåt – på väg att visa upp sig i Danmark för Natos specialförband..

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 18 kl. 17:55

Larm om båtolycka i Landskrona hamn

På söndagen kom ett larm om att en båt har börjat brinna i Landskrona hamn..

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 19 kl. 09:45

Fartyg på grund i Landskrona hamn

Under tisdagsmorgonen gick ett 88 meter långt fartyg på grund i Landskrona hamn..

GöteborgsPosten - 14 jan 17 kl. 22:46

Ensam delfin siktad på nytt i Göteborg

För en vecka sedan fick en skeppare syn på en delfin som simmade omkring mitt i Göteborgs hamn. Att en sadeldelfin letar sig så långt in i Göta älv var inget mindre än en sensation, menade en expert. Nu har nya bilder dykt upp, som tyder på att samma delfin fortfarande befinner sig i skärgården..

GöteborgsPosten - 07 jan 17 kl. 18:12

Delfin siktad mitt i Göteborg

John Lindskog trodde knappt sina ögon på lördagen när en tumlare, som är en liten typ av delfin, dök upp i Göta Älv. - Jag ringde min farsa som varit till sjöss i 70 år. Han hade inte heller hört talas om något liknande, säger John Lindskog.

DN - 07 nov 16 kl. 10:16

Fiskdöd och cyanidvatten i Landskrona hamn

Landskrona kommuns avloppsreningsverk har slagits ut vid upprepade tillfällen, stora mängder cyanid har hittats i grundvattnet i stadens hamn och det har skett en omfattande fiskdöd i den södra hamnbassängen..

Kristianstadsbladet - 30 apr 14 kl. 01:52

Storbrand i Landskrona hamn


En storbrand rasar i hamnen i Landskrona. Larmet om branden kom tjugo i ett. Branden tros ha startat i ett transportband.

ÖstersundsPosten - 30 apr 14 kl. 01:52

Storbrand i Landskrona hamn

En storbrand rasar i hamnen i Landskrona. Larmet om branden kom tjugo i ett. Branden tros ha startat i ett transportband.

SvD - 30 apr 14 kl. 01:52

Storbrand i Landskrona hamn

En storbrand rasar i hamnen i Landskrona. Larmet om branden kom tjugo i ett. Branden tros ha startat i ett transportband.

UNT - 30 apr 14 kl. 01:52

Storbrand i Landskrona hamn

En storbrand rasar i hamnen i Landskrona. Branden tros ha startat i ett transportband. Elden har sedan spritt sig till flera större byggnader, där det bland annat finns kalk- och pelletslager.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Regioner bryter mot upphandlingsregler

Sveriges regioner hyrde under förra året in läkare och sjuksköterskor för en miljard kronor, utan att göra ordentliga upphandlingar, visar en granskning av Sveriges Radio Ekot. För att få bästa möjliga pris och kvalitet på inhyrd personal ska regionerna.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

”En del städer har börjat stänga av vissa delar för turister.”

Bart van Poll, grundare av Spotted by locals.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Swift släpper ”Me”

Taylor Swift släpper singeln och musikvideon "Me". 29-åringen bekräftade efter en tid av spekulation att det var ny musik på gång, när hon dök upp under en tv-sändning kring NFL-draften hos ABC. Med på singeln är även Brendon Urie.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Liverpools långa väntan snart över?

Det räcker förmodligen inte att gå fullt och stanna på 97 poäng för att vinna Premier League. Någonstans under de kommande 270 minuterna måste Manchester City snubbla för att Liverpool ska kunna smita förbi, ta titeln till Anfield och lägga en lång läng.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Totalt 33 döda i jordskred i Colombia

Dödssiffran efter ett katastrofalt jordskred i Colombia blev till slut 33, sedan en sista kropp som saknats hittats. Fem av de omkomna var barn. Räddningsarbetare har sedan i söndags grävt bort flera ton av lera i jakten på saknade människor.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tips om du drabbas av flygstrejk

Inställd resa, hotell som inte går att boka om och extra utgifter – vilka krav kan du som konsument ställa på flygbolaget om du drabbas av flygstrejk? Ombokning eller avbokning Om ett flyg ställs in på grund av strejk har konsumenten alltid rätt till om.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Boston vann första kvartsfinalen

Boston ångar vidare i NHL-slutspelet. I första kvartsfinalen blev det övertidsseger mot Columbus. Marcus Johansson blev passningshjälte.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Nintendo lanserar Switch i Kina

Japanska spelföretaget Nintendo kommer att släppa tv-spelskonsolen Switch i Kina. Det görs möjligt genom ett samarbete med kinesiska Tencent, vilket bekräftar rykten som fått Nintendos aktie att stiga. Beskedet kommer dagen efter att Nintendo presentera.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

140 kvadratmeter stort kedjehus i Ängelholm sålt

Priset blev 3 980 000 kronor för Thulingatan 9A..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Prinsen besökte terroroffer

Brittiske prins William besökte tillsammans med Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern den femåriga Alen Alsati som skadades allvarligt i terrordåden i Christchurch, som nyligen vaknat ur koma. Flickan frågade prinsen om han hade någon dotter. – Ja.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.