DN > Nyheter

Sunday, 18 November, 03:36

DN - 08 nov 18 kl. 15:03

SD: Minskad invandring i budgeten är ett ultimatumDen regering som vill få Sverigedemokraternas stöd vid en budgetomröstning måste kunna visa på åtgärder för att minska antalet asyl- och anhöriginvandrare. ”Det är ett ultimativt krav från vår sida som inte är förhandlingsbart eller utbytbart”,  skriver Mattias Karlsson (SD) till DN..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sverigedemokraternas, Mattias Karlsson, DN

Dela artikeln

1520 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD Minskad, invandringi , budgetenär ett , ultimatum
Expressen - 08 nov 18 kl. 15:11

SD: Minskad invandring är ett ultimatum

SD ger bara sitt stöd till ett budgetförslag som innehåller förslag som leder till minskad invandring, rapporterar DN. ”Det är ett ultimativt krav från vår sida som inte är förhandlingsbart eller utbytbart”,  skriver gruppledaren Mattias Karlsson till tidningen. .

Newsmill - 09 okt 12 kl. 15:04

Minskad invandring krävs för att få bukt med hederskultur

http://www.newsmill.se/trackback/47193SD-kvinnor: Minskad invandring i kombination med omställning från integrations ?

SvD - 21 aug 14 kl. 17:09

SD vill hämta miljarder från minskad invandring

Sverigedemokraterna beräknar att Sverige kan spara 151 miljarder kronor nästa mandatperiod på minskad invandring. Det är den enskilt största posten i partiets finansiering av sina reformer, som presenterades på fredagen..

Supermiljöbloggen - 30 nov 14 kl. 22:30

Schweizarna röstade nej till minskad invandring av miljöskäl

Det blev nej. Tidigare idag rapporterade vi om att Schweiz idag folkomröstade om att minska invandringen av miljöskäl, med mycket märklig logik. Nu har rösterna räknats och initiativet har röstats ned med kraft.

DI - 02 nov 18 kl. 05:38

Fedchefen: Minskad invandring kan dämpa tillväxten

En minskad invandring kan dämpa ekonomin på längre sikt genom att begränsa arbetskraftstillväxten..

Expressen - 02 okt 12 kl. 16:43

SD finansiera förslag med minskad invandring

Sverigedemokraterna vill underlätta för småföretagen och införa ett femte jobbskatteavdrag redan nästa år. Regeringens förslag om ett femte jobbskatteavdrag fick inte plats i budgeten för nästa år. Regeringen anser inte att det finns pengar just nu, utan prioriterar till exempel sänkt bolagsskatt och forskning..

Expressen - 02 okt 12 kl. 16:43

SD vill finansiera förslag med minskad invandring

Sverigedemokraterna vill underlätta för småföretagen och införa ett femte jobbskatteavdrag redan nästa år. Regeringens förslag om ett femte jobbskatteavdrag fick inte plats i budgeten för nästa år. Regeringen anser inte att det finns pengar just nu, utan prioriterar till exempel sänkt bolagsskatt och forskning..

Newsmill - 15 jun 11 kl. 10:32

Som invandrare är jag självklart för minskad invandring

Som en invandrare som har bott i Sverige i elva år så finner man tabun kring kritisering av invandringspolitiken vara väldigt märklig. Trots att vi bevittnar de enorma problemen som har skapats i våra förorter efter de senaste årens invandring så fortsätter man att bevilja uppehållstillstånd till människor utan att ta någon som helst hänsyn till den nuvarande situationen runt om i Sverige. Det verkar som att regeringen inte kan under några som helst omständigheter se den generösa invandringen som något negativt..

DN - 18 apr 18 kl. 16:13

Ewa Stenberg: S krav på minskad invandring ska få M att verka generöst

Socialdemokraterna vill stoppa all invandring till yrken där det inte råder arbetskraftsbrist. Det kommer inte att revolutionera arbetsmarknaden. Men det kan ändra valrörelsen..

FriaTider - 08 nov 18 kl. 17:51

SD:s ultimatum till M: Minskad invandring

Fler nyheter från DN

DN - I förrgår: 19:38

Här är knäckfrågorna för Annie Lööf

Såväl Socialdemokraterna som allianspartierna pekade inför valet ut en rad områden där det skulle behövas långsiktiga reformer med stöd över blockgränsen. DN listar åtta områden som sannolikt kommer upp under Annie Lööfs sondering..

DN - I förrgår: 19:38

Ewa Stenberg: Ska Lööf lösa knuten får hon gå en match mot sig själv

Det finns ingen person som det är hårdare press på i svensk politik än Annie Lööf (C). Hon kritiseras från både höger och vänster för att omöjliggöra en ny regering. Nu har hon själv fått talmannens uppdrag att sondera.

DN - I förrgår: 15:12

Annie Lööf får talmannens uppdrag

Centerledaren Annie Lööf får talmannens uppdrag att sondera möjligheterna att bilda en ny regering. – Det finns en bred acceptans bland partiledarna att ge henne uppdraget, säger Andreas Norlén..

DN - I förrgår: 07:01

Jakten på en regering går vidare

Talmannen Andreas Norlén ger sig på torsdagen in i en ny runda med alla partiledarna efter det att riksdagen på onsdagen röstat nej till Ulf Kristersson (M) som statsminister..

DN - 14 nov 18 kl. 21:06

Inget tillskott till kommunerna i övergångsbudgeten

Tillskottet på fem miljarder kronor till kommunerna uteblir i övergångsregeringens budgetproposition. Det skriver Magdalena Andersson (S) och Per Bolund (MP) på DN Debatt i en presentation av propositionen. Ministrarna nämner inget om sänkt pensionärsskatt eller höjda anslag till försvaret..

DN - 14 nov 18 kl. 11:14

Flera kommuner dröjer med att enas om styren

I 18 kommuner från Skåne till Jämtland är det fortfarande oklart hur styret ska se ut efter valet. ”Läget är komplicerat i många kommuner”, säger statsvetaren David Karlsson, som samtidigt konstaterar att det ligger mindre prestige i att bryta blockpolitiken i kommunerna än i riksdagen..

DN - 14 nov 18 kl. 09:40

Riksdagen röstar nej till Kristersson

I en historisk omröstning på tisdagsmorgonen röstade riksdagen nej till Moderaternas partiledare Ulf Kristersson som statsminister.  Detta efter att de rödgröna, Centerpartiet och Liberalerna röstade emot honom. Sverigedemokraterna, Moderaterna och Kristdemokraterna röstade för honom.

DN - 14 nov 18 kl. 07:03

Detta händer efter onsdagens omröstning i riksdagen

På onsdagen röstar riksdagen om Ulf Kristersson (M) som statsminister. DN förklarar i fem frågor vad som är att vänta i rikspolitiken den närmsta tiden..

DN - 13 nov 18 kl. 19:42

L-toppen Maria Arnholm: ”Andra alternativ måste nu prövas”

Om L-ledaren Jan Björklund vill gå fram med en annan lösning än Alliansen måste han söka mandat hos partirådet. Nu kontaktar partiledningen partirådsombuden en och en.  ”Andra alternativ måste nu prövas, i första hand en samverkan mellan hela Alliansen och Miljöpartiet”, skriver partisekreteraren Maria Arnholm i ett internt brev som DN tagit del av.

DN - 13 nov 18 kl. 17:07

SD röstar ja till Kristersson

Sverigedemokraterna beslutade på tisdagskvällen att rösta ja till Ulf Kristersson som statsminister..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.