DN > Nyheter

Thursday, 25 April, 01:31

DN - 08 nov 18 kl. 15:03

SD: Minskad invandring i budgeten är ett ultimatumDen regering som vill få Sverigedemokraternas stöd vid en budgetomröstning måste kunna visa på åtgärder för att minska antalet asyl- och anhöriginvandrare. ”Det är ett ultimativt krav från vår sida som inte är förhandlingsbart eller utbytbart”,  skriver Mattias Karlsson (SD) till DN..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sverigedemokraternas, Mattias Karlsson, DN

Dela artikeln

1652 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD Minskad, invandringi , budgetenär ett , ultimatum
Expressen - 08 nov 18 kl. 15:11

SD: Minskad invandring är ett ultimatum

SD ger bara sitt stöd till ett budgetförslag som innehåller förslag som leder till minskad invandring, rapporterar DN. ”Det är ett ultimativt krav från vår sida som inte är förhandlingsbart eller utbytbart”,  skriver gruppledaren Mattias Karlsson till tidningen. .

Newsmill - 09 okt 12 kl. 15:04

Minskad invandring krävs för att få bukt med hederskultur

http://www.newsmill.se/trackback/47193SD-kvinnor: Minskad invandring i kombination med omställning från integrations ?

SvD - 21 aug 14 kl. 17:09

SD vill hämta miljarder från minskad invandring

Sverigedemokraterna beräknar att Sverige kan spara 151 miljarder kronor nästa mandatperiod på minskad invandring. Det är den enskilt största posten i partiets finansiering av sina reformer, som presenterades på fredagen..

Supermiljöbloggen - 30 nov 14 kl. 22:30

Schweizarna röstade nej till minskad invandring av miljöskäl

Det blev nej. Tidigare idag rapporterade vi om att Schweiz idag folkomröstade om att minska invandringen av miljöskäl, med mycket märklig logik. Nu har rösterna räknats och initiativet har röstats ned med kraft.

DI - 02 nov 18 kl. 05:38

Fedchefen: Minskad invandring kan dämpa tillväxten

En minskad invandring kan dämpa ekonomin på längre sikt genom att begränsa arbetskraftstillväxten..

Expressen - 02 okt 12 kl. 16:43

SD finansiera förslag med minskad invandring

Sverigedemokraterna vill underlätta för småföretagen och införa ett femte jobbskatteavdrag redan nästa år. Regeringens förslag om ett femte jobbskatteavdrag fick inte plats i budgeten för nästa år. Regeringen anser inte att det finns pengar just nu, utan prioriterar till exempel sänkt bolagsskatt och forskning..

Expressen - 02 okt 12 kl. 16:43

SD vill finansiera förslag med minskad invandring

Sverigedemokraterna vill underlätta för småföretagen och införa ett femte jobbskatteavdrag redan nästa år. Regeringens förslag om ett femte jobbskatteavdrag fick inte plats i budgeten för nästa år. Regeringen anser inte att det finns pengar just nu, utan prioriterar till exempel sänkt bolagsskatt och forskning..

Newsmill - 15 jun 11 kl. 10:32

Som invandrare är jag självklart för minskad invandring

Som en invandrare som har bott i Sverige i elva år så finner man tabun kring kritisering av invandringspolitiken vara väldigt märklig. Trots att vi bevittnar de enorma problemen som har skapats i våra förorter efter de senaste årens invandring så fortsätter man att bevilja uppehållstillstånd till människor utan att ta någon som helst hänsyn till den nuvarande situationen runt om i Sverige. Det verkar som att regeringen inte kan under några som helst omständigheter se den generösa invandringen som något negativt..

DN - 18 apr 18 kl. 16:13

Ewa Stenberg: S krav på minskad invandring ska få M att verka generöst

Socialdemokraterna vill stoppa all invandring till yrken där det inte råder arbetskraftsbrist. Det kommer inte att revolutionera arbetsmarknaden. Men det kan ändra valrörelsen..

FriaTider - 08 nov 18 kl. 17:51

SD:s ultimatum till M: Minskad invandring

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

City vann Manchesterderby – nya serieledare

Manchester City vann derbyt mot lokalrivalerna Manchester United med 2–0. Pep Guardiolas lag tar därmed över serieledningen i Premier League med tre omgångar kvar att spela. Arsenal hade däremot en tyngre kväll när de föll mot Wolverhampton..

DN - 2 timmar sedan

Polisen utreder grovt brott i Kalix

Under onsdagskvällen har polisen i region Nord utrett ett ”grovt brott” i Kalix kommun. En man är frihetsberövad i ärendet..

DN - 3 timmar sedan

Han jobbar dygnet runt med sin gödselspridare för att släcka branden

HÄSTVEDA. Hela bygden engagerar sig i arbetet med att få stopp på branden utanför Hästveda. Robin Persson har arbetat oavbrutet i över ett dygn med att sprida vatten med sin gödselspridare.

DN - 7 timmar sedan

M hoppar inte av energiuppgörelsen nu

Moderaterna gör inte allvar av sitt nya hot att hoppa av energiöverenskommelsen. Åtminstone inte nu. – Vi vill ha en öppen diskussion om hur vi kan skapa långsiktiga förutsättningar för kärnkraften.

DN - 9 timmar sedan

Ovanligt med skogsbränder på våren

Värmen och torkan ligger kvar över södra Sverige de kommande dagarna.  Risken för både gräs- och skogsbränder kommer fortsatt att vara hög, något som är ovanligt för säsongen.  – Det beror ju på att det har varit så himla torrt, säger Anna-Lena Axelsson, miljöanalytiker och forskare vid Sveriges lantbruksuniversitet.

DN - 9 timmar sedan

Christian Falks liv blir snart bok

Den 5 maj kommer en biografi om artisten och musikproducenten Christian Falk. Den heter "Quel bordel" och är skriven av journalisten Håkan Lahger..

DN - 9 timmar sedan

Presenningar sätts upp över Notre-Dame för att skydda katedralen från regn

Åtta dagar efter att delar av Notre-Dame brann ner arbetar nu byggarbetare i Paris med att sätta upp stora presenningar över katedralen. Det för att skydda interiören från regn rapporterar New York Times.  .

DN - 9 timmar sedan

Person hittad död – misstänkt mord i Ulvsunda

En person har hittats död inomhus i Ulvsunda i västra Stockholm. Polisen har inlett en förundersökning om mord..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.