Skånskan > Nyheter

Friday, 28 February, 14:12

Skånskan - 08 nov 18 kl. 14:24

Nya ägare till stuga i HörbyHörby Försäljningen av huset på Osbyholm Strandvägen 58 i Hörby är nu klar. Nya ägare blir Anneli Holmberg, 45, och Henrik Ivansson, 46, från Eslöv, som köper fastigheten av Ove Rasmussen Bovedt och Anita Bovedt. Det 48 kvadratmeter stora huset är byggt 1952. Ägarbytet gjordes i oktober 2018 och priset blev 400 000 kronor. Tidigare under året såldes ett annat hus alldeles i närheten, på Osbyholm Strandvägen 56.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Hörby, Försäljningen, Osbyholm Strandvägen, Anneli Holmberg, Henrik Ivansson, Eslöv, Ove Rasmussen Bovedt, Anita Bovedt, Strandvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ägaretill , stugai , Hörby
Skånskan - 15 maj 18 kl. 05:00

Mårtenssons Bil stänger i Hörby

HÖRBY Mårtenssons Bil i Hörby AB har stora skulder och tvingas till en företagsrekonstruktion. Bolaget har totalt 92 anställda i Skåne. Anläggningen i Hörby, där huvudkontoret har funnits, stängs.

Sydöstran - 01 feb 16 kl. 16:28

Lastbil nära ramma villa i Lörby

Tredje gången gillt blev det för den fastighetsägare i Lörby som åter igen fick ovälkommet besök i sin trädgård..

Nerikes Allehanda - 14 sep 17 kl. 11:48

Smycken stals vid villainbrott i Sörby – tjuvar tog sig in genom källarfönster

En villaägare i Sörby har anmält ett inbrott till polisen. Polisens tekniker ska åka ut till platsen, men redan nu vet man att smycken har tagits från bostaden..

Corren - 07 dec 16 kl. 08:23

Räv överraskade villaägare i Sörby

Det är inte bara i Ljungsbro som det finns närgångna rävar..

Skånskan - 15 jan 20 kl. 11:00

Nya ägare till stuga i Hörby

Hörby Försäljningen av fastigheten på Korsholm 7205 i Hörby är nu klar. Nya ägare är Marianne och Dan Lif, 59 och 62 år, tidigare boende på Västerstad i Hörby och säljare är Roland Kinnanders dödsbo. Huset har en boyta på 40 kvadratmeter.

Skånskan - 03 jan 19 kl. 10:00

Ny ägare till stuga i Hörby

Hörby Försäljningen av fastigheten på Osby Strandvägen 96 i Hörby är nu klar. Ny ägare är Eva Mattsson, 54 år, från Höllviken, och säljare är Emma Jenny Ångström och Mathias Ekman. Husets byggår är 1935 och det har en boyta på 43 kvadratmeter.

Skånskan - 16 jan 19 kl. 12:22

44 kvadratmeter stor stuga i Hörby såld till ny ägare

Hörby Försäljningen av huset på adressen Trulstorp Vråkvägen 5 i Hörby är nu klar. Ny ägare blir Mikael Lundvall, 50 år, från Trelleborg, som köper fastigheten av Mats Lindberg. Huset byggdes 1971 och har en boyta på 44 kvadratmeter.

Skånskan - 11 sep 19 kl. 03:02

Stuga på 33 kvadratmeter i Hörby har fått nya ägare

Hörby Fastigheten på Benarp 5417 i Hörby har fått nya ägare. Köpare är Raul Andrés Iribarren Cortes, 35, och Hans Börje Magnus Brom, 40, och säljare är Kerstin Märta Gunilla Aldosson och Tore Georg Aldosson. Köpet blev klart i augusti 2019 och priset blev 350 000 kronor.

Skånskan - 11 okt 19 kl. 13:05

42 kvadratmeter stor stuga i Hörby såld till nya ägare

Hörby Ilijas och Azemina Ibrahimovic, 37 och 34 år, från Malmö är nya ägare till fastigheten på adressen Osbyholm Brovägen 10 i Hörby. Huset är byggt 1992 och har en boyta på 42 kvadratmeter. Säljare är Jan Yngve Nilsson.

Skånskan - 05 nov 19 kl. 12:00

Stuga i Hörby får ny ägare

Hörby Fastigheten på Ekastorp 4414 i Hörby har fått en ny ägare. Det är Petra Anne-Lie Mattsson, 48 år, som tar över huset efter Tage Britzelli. Ägarbytet blev klart i september 2019.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Falsk bankman lade benen på ryggen

Malmö
Metoderna att lura åldringar på pengar och värdesaker tycks inte ha någon ände.
En 90-årig kvinna på Annebergsgatan blev mitt på dagen uppringd av en ”banktjänsteman” som kunde meddelade att de av en händelse hade en person från Swedbank i området som hjälper till att spärra kort som blivit skimmade. Den falske banktjänstemannen påstod att hennes bankkort blivit skimmat och att man genast kunde åtgärda problemet eftersom ”banken” hade skickat ut anställda som kunde spärra kortet omedelbart.

Skånskan - 1 timme sedan

Detta är coronaviruset covid-19

Fakta Allt du velat veta om covid-19 men varit rädd att fråga.Det finns ett stort antal coronavirus, varav de flesta bara drabbar djur. Det finns idag sju typer som kan smitta människor och resultera i sjukdom.

Skånskan - 2 timmar sedan

Central fastighet blir tom efter mackstängning

SKURUP I dag stänger St1-macken på Södergatan i Skurups tätort.
För dyra investeringar krävs i förhållande till den volym som säljs, uppger bolaget.Det var rusning till St1:s bensinstation på Prästgatan/Södergatan i Skurup i veckan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Rutinerad rektor tar över högstadieskola

sjöbo Det är nu klart och avtalet undertecknat.
Mikael Wahlberg är ny rektor för Färsingaskolan, och han börjar i Sjöbo den 1 april.I höst kommer Färsingaskolan att bli kommunens enda högstadieskola.

Skånskan - 4 timmar sedan

Körde på cyklist i korsning

Höör Föraren kom körande med sin bil på Södergatan den 27 februari klockan 06.05 på morgonen. Bilisten körde i riktning mot mackarna och paralellt kom en cyklist farande på cykelbanan i samma riktning.

Skånskan - 6 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken Trelleborg – Västra Ingelstad

Det är stopp i tågtrafiken mellan Trelleborg och Västra Ingelstad.Detta påverkar tågtrafiken mellan Helsingborg och Trelleborg. Bussar ersätter inställda tåg.

Skånskan - 7 timmar sedan

Från Mellon till dansgolvet

1959 vann Siw Malmkvist Melodifestivalen första gången. På lördag är hon tillbaka, som gästartist, och några fler starter i tävlingen blir det inte.
– Aldrig!

Skånskan - 8 timmar sedan

Ny väntan på kameror

SJÖBO Efter mer än ett års väntan kommer nu ett brev från Datainspektionen.
Men det innehåller inget besked om kommunen får sätta upp övervakningskameror vid bussterminalen utan en begäran om kompletteringar – bland annat vilken adress platsen som ska bevakas har.Strax innan jul härsknade kommunalrådet Magnus Weberg (M) till och skickade iväg ett argt brev till Datainspektionen.

Skånskan - 9 timmar sedan

”Rear ut mark utan garanti om bostäder”

Skurup Halva kommunstyrelsen är emot den planerade uppgörelsen med Bösarps grus och torrbruk.
Centern och femklövern yrkade på återremiss och ifrågasätter den juridiska bärigheten i avtalet samt den låga prislappen på marken.– Vi vet inte hur mycket grus det finns och det är viktigt att veta innan vi säljer marken.

Skånskan - 9 timmar sedan

Bättre dränering ska torka fukt i klassrum

LÖVESTAD
Fukt har orsakat problem i ett par klassrum i Lövestads skola.
Inom kort ska problemen åtgärdas.Det var vid en ordinarie inspektion från kommunens miljöenhet sent i höstas som skolans ledning berättade om fuktproblemen i ett par av klassrummen i skolans suterrängdel.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.