Nyteknik > Teknik

Monday, 19 November, 15:19

Nyteknik - 08 nov 18 kl. 14:11

Här är Husqvarnas första elmotorcykelEE5 är en liten elektrifierad crossmotorcykel för de yngsta och ska klara upp till två timmars körning på en laddning..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Husqvarnas, EE5

Dela artikeln

368 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är Husqvarnasförsta , elmotorcykel
Nyteknik - 10 feb 18 kl. 06:18

Elmotorcykel på månen

TEKNIKHISTORIA. Nasa var oroliga för att månbilen inte skulle bli klar i tid. Då bestämde man sig för att testa ett mindre fordon – en elmotorcykel..

Hela Gotland - 12 sep 18 kl. 10:00

Gotländsk elmotorcykel marknadsför Sverige

I en serie av filmer om svensk design som Visit Sweden producerat för att marknadsföra Sverige, står det Gotlandsknutna företaget Cake för en av delarna med sin elmotorcykel..

DI - 19 jul 11 kl. 10:50

Husqvarnas Polenflytt försenas

Husqvarnas flytt av produktion till en fabrik i Polen försenas med ett år och bedöms nu vara helt genomförd mot slutet av 2012. Det säger Husqvarnas tillförordnade vd Hans Linnarson till Nyhetsbyrån Direkt..

Kristianstadsbladet - 18 sep 14 kl. 23:21

Husqvarnas miljardavdrag underkänt


Husqvarnas ansökan om ränteavdrag på över en miljard kronor underkänns också av förvaltningsrätten i Jönköping, skriver Dagens Industri.Utslaget kommer sedan trädgårdsutrustningsföretaget överklagat Skatteverkets beslut gällande avdrag under 2011 och 2012 för räntebetalningar från dotterbolaget Husqvarna International Holding AB till nederländska Husqvarna Nederland BV.Men förvaltningsrätten delar inte Husqvarnas uppfattning om att de svenska begränsningsreglerna står i vägen för den fria rörligheten inom EU..

BT - 18 sep 14 kl. 23:21

Husqvarnas miljardavdrag underkänt

Husqvarnas ansökan om ränteavdrag på över en miljard kronor underkänns också av förvaltningsrätten i Jönköping, skriver Dagens Industri. Utslaget kommer sedan trädgårdsutrustningsföretaget överklagat Skatteverkets beslut gällande avdrag under 2011 och 2012 för räntebetalningar från dotterbolaget Husqvarna International Holding AB till nederländska Husqvarna Nederland BV.Men förvaltningsrätten delar inte Husqvarnas uppfattning om att de svenska begränsningsreglerna står i vägen för den fria rörligheten inom EU..

Affärsvärlden - 23 feb 11 kl. 14:32

Husqvarnas rapportbesvikelse

Det som var positivt med Husqvarnas rapport var den organiska tillväxten och utdelningen..

DI - 19 apr 11 kl. 11:04

Husqvarnas rapport släppt

Husqvarnas resultat före skatt blev 589 miljoner kronor för det första kvartalet 2011.Analytikerna hade räknat med ett resultat före skatt på 557 miljoner kronor, enligt SME Direkt sammanställning inför rapporten..

E24 - 09 jun 11 kl. 08:42

Husqvarnas vd sjukskriven

Husqvarnas vd och koncernchef Magnus Yngen är sjukskriven från och med torsdagen, den 9 juni..

Affärsvärlden - 25 jul 11 kl. 11:28

Locket på om Husqvarnas vd

I juni sjukskrev sig Husqvarnas vd Magnus Yngen till i början av augusti. Men om, hur eller när han kommer tillbaka är fortfarande en gåta..

DI - 25 jul 11 kl. 11:44

Fortsatt oklart om Husqvarnas vd

Husqvarnas styrelseordförande Lars Westerberg är fåordig i frågan om vd Magnus Yngens sjukskrivning, som i dagsläget löper till början av augusti..

DI - 29 aug 11 kl. 14:05

Husqvarnas vd får gå

Trädgårdsutrustaren Husqvarnas sjukskrivne vd Magnus Yngen får lämna sin post..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 minuter sedan

Elon Musk, Jeff Bezos och Richard Branson – detta har de gemensamt

Rika som troll och alla med en ambition att ta sig ut i rymden. Dessa är tre av de största och rikaste personerna bakom rymdinitativen..

Nyteknik - 1 timme sedan

Därför gasar så många mot månen

Kina visade nyligen upp en modell av sin nya rymdstation, "Det himmelska palatset 2", en symbol för landets storslagna ambitioner bortom jorden. Och i den nya rymdkapplöpningen står månen i centrum – ett viktigt steg på vägen i drömmen om Mars, enligt en expert..

Nyteknik - 2 timmar sedan

MIT-upptäckt kan ge framtid för aluminiumluftbatterier

Ett oljelager som förbättrar batteriers standbytid. MIT-forskarnas upptäckt kan ge aluminiumluftbatterier en ljus framtid – och för evigt bota räckviddsångesten för elbilster..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Nu kan du utforska supermassivt svart hål i vr

Ett supermassivt svarta hål i mitten av Vintergatan har för första gången visualiserats i vr..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Renaults vd Carlos Ghosn har gripits – aktien rasar

Aktien i Renault faller kraftigt efter uppgifterna om att vd:n Carlos Ghosn har gripits enligt japanska tidningen Yomiuri..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Ubåt försvann för ett år sedan – funnen på havsbotten imploderad

Den argentinska ubåten Ara San Juan har hittats – nästan exakt ett år sedan den försvann. Farkosten som delvis har imploderat har lokaliserats på drygt 900 meters djup i Atlanten av amerikanska företaget Ocean Infinitys fartyg Seabed Constructor..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Svensk premiär för B2368 – Huaweis alternativ till fiberuppkoppling

5g-hastigheter i 4g-nätet. Det utlovar Huawei när de nu lanserar routern B2368 med wireless to the x-teknik (wttx) i Sverige..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Rutten fisk ska driva Hurtigrutens fartyg

Norge förknippas av många med fisk. Nu planerar det högprofilerade rederiet Hurtigruten att driva sina kryssningsfartyg på bränsle som delvis stammar från rutten fisk..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Så balanserar du digitaliseringen med befintlig affär

Den digitala teknikutvecklingen står inför ett exponentiellt genomslag, och företag, organisationer och samhället är på väg att drabbas av en digital tsunami..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Svenskar sämre på plaståtervinning

Svensken har blivit sämre på att kånka plastsopor till återvinningen. Andelen plastförpackningar som återvinns minskar, visar nya siffror från Naturvårdsverket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.