Nyteknik > Teknik

Saturday, 19 January, 22:24

Nyteknik - 08 nov 18 kl. 14:11

Här är Husqvarnas första elmotorcykelEE5 är en liten elektrifierad crossmotorcykel för de yngsta och ska klara upp till två timmars körning på en laddning..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Husqvarnas, EE5

Dela artikeln

378 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är Husqvarnasförsta , elmotorcykel
Nyteknik - 10 feb 18 kl. 06:18

Elmotorcykel på månen

TEKNIKHISTORIA. Nasa var oroliga för att månbilen inte skulle bli klar i tid. Då bestämde man sig för att testa ett mindre fordon – en elmotorcykel..

Hela Gotland - 12 sep 18 kl. 10:00

Gotländsk elmotorcykel marknadsför Sverige

I en serie av filmer om svensk design som Visit Sweden producerat för att marknadsföra Sverige, står det Gotlandsknutna företaget Cake för en av delarna med sin elmotorcykel..

DI - 19 jul 11 kl. 10:50

Husqvarnas Polenflytt försenas

Husqvarnas flytt av produktion till en fabrik i Polen försenas med ett år och bedöms nu vara helt genomförd mot slutet av 2012. Det säger Husqvarnas tillförordnade vd Hans Linnarson till Nyhetsbyrån Direkt..

Kristianstadsbladet - 18 sep 14 kl. 23:21

Husqvarnas miljardavdrag underkänt


Husqvarnas ansökan om ränteavdrag på över en miljard kronor underkänns också av förvaltningsrätten i Jönköping, skriver Dagens Industri.Utslaget kommer sedan trädgårdsutrustningsföretaget överklagat Skatteverkets beslut gällande avdrag under 2011 och 2012 för räntebetalningar från dotterbolaget Husqvarna International Holding AB till nederländska Husqvarna Nederland BV.Men förvaltningsrätten delar inte Husqvarnas uppfattning om att de svenska begränsningsreglerna står i vägen för den fria rörligheten inom EU..

BT - 18 sep 14 kl. 23:21

Husqvarnas miljardavdrag underkänt

Husqvarnas ansökan om ränteavdrag på över en miljard kronor underkänns också av förvaltningsrätten i Jönköping, skriver Dagens Industri. Utslaget kommer sedan trädgårdsutrustningsföretaget överklagat Skatteverkets beslut gällande avdrag under 2011 och 2012 för räntebetalningar från dotterbolaget Husqvarna International Holding AB till nederländska Husqvarna Nederland BV.Men förvaltningsrätten delar inte Husqvarnas uppfattning om att de svenska begränsningsreglerna står i vägen för den fria rörligheten inom EU..

Affärsvärlden - 23 feb 11 kl. 14:32

Husqvarnas rapportbesvikelse

Det som var positivt med Husqvarnas rapport var den organiska tillväxten och utdelningen..

DI - 19 apr 11 kl. 11:04

Husqvarnas rapport släppt

Husqvarnas resultat före skatt blev 589 miljoner kronor för det första kvartalet 2011.Analytikerna hade räknat med ett resultat före skatt på 557 miljoner kronor, enligt SME Direkt sammanställning inför rapporten..

E24 - 09 jun 11 kl. 08:42

Husqvarnas vd sjukskriven

Husqvarnas vd och koncernchef Magnus Yngen är sjukskriven från och med torsdagen, den 9 juni..

Affärsvärlden - 25 jul 11 kl. 11:28

Locket på om Husqvarnas vd

I juni sjukskrev sig Husqvarnas vd Magnus Yngen till i början av augusti. Men om, hur eller när han kommer tillbaka är fortfarande en gåta..

DI - 25 jul 11 kl. 11:44

Fortsatt oklart om Husqvarnas vd

Husqvarnas styrelseordförande Lars Westerberg är fåordig i frågan om vd Magnus Yngens sjukskrivning, som i dagsläget löper till början av augusti..

DI - 29 aug 11 kl. 14:05

Husqvarnas vd får gå

Trädgårdsutrustaren Husqvarnas sjukskrivne vd Magnus Yngen får lämna sin post..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 timmar sedan

Min plastfria månad avslöjade beroendet

KRÖNIKA. Livet som plastbantare gjorde det tydligt hur mycket plast vi köper och använder – varje dag, skriver Ny Tekniks reporter Ania Obminska..

Nyteknik - Igår: 17:30

Seabased lägger ner verksamheten i Lysekil

Företaget Seabased, som utvecklar teknik för att utvinna el ur vågkraft, lämnar verksamheten i Lysekil..

Nyteknik - Igår: 15:24

Optimister gräsrotsfinansierar asteroidresa

Flera svenska initiativ koordineras nu med målet att genomföra världens första privata resa till en asteroid..

Nyteknik - Igår: 14:28

Sverige avråds från kärnvapenförbud

Sverige avråds från att ratificera ett förbud mot kärnvapen. Det skulle försvåra Sveriges säkerhetspolitiska samarbeten, enligt en utredning..

Nyteknik - Igår: 12:55

De flesta amerikaner kan inte namnge en enda elbil

I USA har elbilarna ökat explosionsartat, men 2018 var hälften av de som såldes en Tesla. Det är fortfarande de rika miljövännerna som väljer bort fossila bränslen – undersökningar visar att de flesta amerikaner inte kan namnge en enda elbilsmodell..

Nyteknik - Igår: 11:34

Tesla minskar personalstyrkan med sju procent

Elbilstillverkaren Tesla ska minska antalet heltidsanställda med sju procent. Enligt bolaget är åtgärden nödvändig samtidigt som produktionstakten av bilar av Model 3 behöver ökas..

Nyteknik - Igår: 10:45

Cern kan få en 100 km lång partikelaccelerator

I en rapport föreslås att Cern ska få en ny partikelaccelerator. Den blir i så fall fyra gånger större än LHC – och tio gånger så kraftfull..

Nyteknik - Igår: 09:42

Japansk satellit ger konstgjorda stjärnfall

En satellit som ska bjuda på världens första konstgjorda meteoritregn har skjutits upp från rymdcentret i Uchinoura i Japan. Syftet är att framöver lansera spektakulära himlaspel över hela världen, meddelar företaget som står bakom projektet..

Nyteknik - Igår: 09:29

Miljögrupper tvivlar på industrins plastplan

En rad miljöorganisationer sätter stora frågetecken för ett initiativ från jättar inom olje- och plastindustrin att minska plastavfallet i världen..

Nyteknik - Igår: 08:55

Kai Johan Jiang: Nu är Nevs ur krisen

Kinesiska koncernen Evergrande Group har köpt 51 procent av aktierna i Nevs. Nu ger storägaren Kai Johan Jiang sin syn på saken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.