Nyteknik > Teknik

Monday, 22 April, 22:46

Nyteknik - 08 nov 18 kl. 14:11

Här är Husqvarnas första elmotorcykelEE5 är en liten elektrifierad crossmotorcykel för de yngsta och ska klara upp till två timmars körning på en laddning..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Husqvarnas, EE5

Dela artikeln

379 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är Husqvarnasförsta , elmotorcykel
Nyteknik - 10 feb 18 kl. 06:18

Elmotorcykel på månen

TEKNIKHISTORIA. Nasa var oroliga för att månbilen inte skulle bli klar i tid. Då bestämde man sig för att testa ett mindre fordon – en elmotorcykel..

Hela Gotland - 12 sep 18 kl. 10:00

Gotländsk elmotorcykel marknadsför Sverige

I en serie av filmer om svensk design som Visit Sweden producerat för att marknadsföra Sverige, står det Gotlandsknutna företaget Cake för en av delarna med sin elmotorcykel..

DI - 19 jul 11 kl. 10:50

Husqvarnas Polenflytt försenas

Husqvarnas flytt av produktion till en fabrik i Polen försenas med ett år och bedöms nu vara helt genomförd mot slutet av 2012. Det säger Husqvarnas tillförordnade vd Hans Linnarson till Nyhetsbyrån Direkt..

Kristianstadsbladet - 18 sep 14 kl. 23:21

Husqvarnas miljardavdrag underkänt


Husqvarnas ansökan om ränteavdrag på över en miljard kronor underkänns också av förvaltningsrätten i Jönköping, skriver Dagens Industri.Utslaget kommer sedan trädgårdsutrustningsföretaget överklagat Skatteverkets beslut gällande avdrag under 2011 och 2012 för räntebetalningar från dotterbolaget Husqvarna International Holding AB till nederländska Husqvarna Nederland BV.Men förvaltningsrätten delar inte Husqvarnas uppfattning om att de svenska begränsningsreglerna står i vägen för den fria rörligheten inom EU..

BT - 18 sep 14 kl. 23:21

Husqvarnas miljardavdrag underkänt

Husqvarnas ansökan om ränteavdrag på över en miljard kronor underkänns också av förvaltningsrätten i Jönköping, skriver Dagens Industri. Utslaget kommer sedan trädgårdsutrustningsföretaget överklagat Skatteverkets beslut gällande avdrag under 2011 och 2012 för räntebetalningar från dotterbolaget Husqvarna International Holding AB till nederländska Husqvarna Nederland BV.Men förvaltningsrätten delar inte Husqvarnas uppfattning om att de svenska begränsningsreglerna står i vägen för den fria rörligheten inom EU..

Affärsvärlden - 23 feb 11 kl. 14:32

Husqvarnas rapportbesvikelse

Det som var positivt med Husqvarnas rapport var den organiska tillväxten och utdelningen..

DI - 19 apr 11 kl. 11:04

Husqvarnas rapport släppt

Husqvarnas resultat före skatt blev 589 miljoner kronor för det första kvartalet 2011.Analytikerna hade räknat med ett resultat före skatt på 557 miljoner kronor, enligt SME Direkt sammanställning inför rapporten..

E24 - 09 jun 11 kl. 08:42

Husqvarnas vd sjukskriven

Husqvarnas vd och koncernchef Magnus Yngen är sjukskriven från och med torsdagen, den 9 juni..

Affärsvärlden - 25 jul 11 kl. 11:28

Locket på om Husqvarnas vd

I juni sjukskrev sig Husqvarnas vd Magnus Yngen till i början av augusti. Men om, hur eller när han kommer tillbaka är fortfarande en gåta..

DI - 25 jul 11 kl. 11:44

Fortsatt oklart om Husqvarnas vd

Husqvarnas styrelseordförande Lars Westerberg är fåordig i frågan om vd Magnus Yngens sjukskrivning, som i dagsläget löper till början av augusti..

DI - 29 aug 11 kl. 14:05

Husqvarnas vd får gå

Trädgårdsutrustaren Husqvarnas sjukskrivne vd Magnus Yngen får lämna sin post..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 12 timmar sedan

Kapacitetsbrist – en risk för både miljö och samhälle

Energiområdet genomgår stora förändringar just nu. Vår strävan efter att leva miljösmart samtidigt som allt fler vill bo i storstadsregionerna pressar elnäten till bristningsgränsen. Resultatet blir kapacitetsbrist i våra storstäder.

Nyteknik - Igår: 06:00

Kanalbygget tog sig igenom djungeln – ”Landet bokstavligt talat förgiftat”

Centralamerikas djungler förlät varken hybrisfyllda drömmare eller dåligt genomtänkta beslut. Kampen för att förena Atlanten med Stilla havet krävde ett högt pris – i både pengar och människoliv..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Jämställdhetsarbete tog kvinnor till företagets topp

Svensk kärnbränslehantering, SKB, har sedan årsskiftet en ny ledningsgrupp där kvinnor för första gången är i majoritet. Det är resultatet av många års förändringsarbete för att få ett mer jämställt företag..

Nyteknik - Igår: 06:45

Lista: Brutala byggnader lyfte fram betongen

Fantastisk, framåtblickande eller förskräcklig. Här tio byggnader som satte brutalismen på kartan..

Nyteknik - 18 apr 19 kl. 14:00

Det här är Sono Motors – som ska bygga solcellsbilar i Trollhättan

Det ska återigen produceras bilar i Trollhättan. Men vilka är egentligen Sono Motors, vars solcellsförsedda bil Nevs ska tillverka?.

Nyteknik - I förrgår: 07:12

FCA åker snålskjuts – mot avgrunden?

Tesla, som presenterar sig som en klimatets riddare, borde givetvis inte ha ingått den oheliga alliansen med bilkoncernen FCA, skriver Ny Tekniks Johan Kristensson..

Nyteknik - I förrgår: 06:00

VW: Laddinfrastrukturen är ett ansvar för staten

När tillverkarna sätter full fart – hänger då samhället med? Den frågan ställer sig Sten Forsberg, vd för Volkswagen Sverige..

Nyteknik - 19 apr 19 kl. 11:35

Eterniten – det dödliga drömmaterialet TEST

Eternit skulle vara för evigt, men de mikroskopiska fibrerna som gjorde det till en hård beklädnad för hus förstörde människors lungor. Men det tåliga byggmaterialet är inte helt uträknat..

Nyteknik - 19 apr 19 kl. 06:00

De tar luftskeppet till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - 19 apr 19 kl. 06:00

De tar luftskepp till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.