Expressen > Nyheter

Sunday, 18 November, 21:30

Expressen - 08 nov 18 kl. 07:00

Polisens insats vid å – i sökandet efter Dante, 12Polisen jobbar mot klockan i sökandet efter Dante, 12, som nu har varit försvunnen i över 36 timmar. Under natten har polisens dykare sökt genom en del av ån Ätran i Falkenberg. Samtidigt har folk i hela Sverige engagerat sig för att hitta Dante.– Vi får massa tips från hela landet. De ser killar som ser ut liknande i Borlänge och i Växjö, säger vakthavande befäl Per Sahlgren.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Dante, Ätran, Falkenberg, Sverige, Borlänge, Växjö, Per Sahlgren

Dela artikeln

10741 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisens, insatsvid å i , sökandetefter , Dante12
Barometern - 05 jan 14 kl. 15:45

Stor uppslutning kring sökandet av försvunnen 80-åring

Över hundra personer deltar i sökandet efter den 80-årige mannen från Ruda som har varit försvunnen sedan 13-tiden i går. Vid 13-tiden på söndagen, alltså 24 timmar efter att mannen försvunnit från sitt hem i Ruda för att gå en promenad, samlades över hundra personer för att hjälpa till i sökandet efter mannen. Missing people organiserade sökandet med grupper om tio personer och patrulledare och en timme efter samlingen var den långa kedjan i gång.

SmålandsPosten - 01 okt 13 kl. 07:00

Många deltog i sökandet efter försvunnen 79-åring

Närmare två dygn efter senaste iakttagelsen är den 79-årige Hovmantorpsbon fortfarande försvunnen. Då, vid lunchtid i går, ville många delta när Missing people bad om hjälp i sökandet.
Vid 23-tiden i går kväll hade mannen ännu inte hittats.

Kristianstadsbladet - 30 apr 14 kl. 14:00

Nubbes första insats blev succé

Foto: Tommy Svensson
De hade sökt i en och en halv timme. Plötsligt visade Nubbe intresse. När de fick vinden mot sig var det ingen tvekan.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen om sökandet efter Lisa Holm: "Vi letar efter ett misstag"

Polisens sökande efter 17-åriga Lisa Holm, försvunnen sedan i söndags, fortsätter och man har som tidigare rapporterat gjort ett gäng fynd som tros kunna leda mot flickan. Samtidigt är tidsaspekten kritisk, och polisen bedriver en intensiv spaning – utan att ha någon misstänkt.– Vi har hört ett antal personer i den här utredningen, men ingen har delgivits någon misstanke om brott, säger Lars Johansson, chef för Skövdepolisens grova brottsavdelning, till Expressen.

Expressen - 12 maj 17 kl. 10:09

Dante Boko inbjuden till Elitloppet: "Roligt"

Dante Boko får en rosa biljett efter sin fina insats i Gulddivisionen på Örebro-travet.– Det var helt klart en av de bästa prestationerna på svensk mark i år, säger Solvallas sportchef Markus Myron i ett pressmeddelande.  .

GT - 08 nov 18 kl. 13:29

Sista spåren efter försvunna Dante, 12

FALKENBERG. Stadsdelen Tröingeberg i de nordöstra delarna av Falkenberg.Det är här spåren efter försvunna Dante, 12, slutar.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya fynd i sökandet efter Lisa Holm, 17 – här letar polisen

Lisa Holm, 17, har varit försvunnen i fyra dagar. Under natten och morgonen har sökandet fortsatt, och enligt Aftonbladet ska polisen ha gjort nya fynd. – Vi har hittat saker mellan olika avstånd.

Skånskan - 06 feb 16 kl. 14:00

Kan prisas för insats vid tragisk badolycka

SYDOST De frivilliga sjöräddarna i Skillinge och Yngsjö har nominerats till årets sjöräddare. Detta efter sin insats i somras vid Haväng där en far och dotter tragiskt drunknade.– Det är dubbelt.

Sydsvenskan - 11 jun 15 kl. 06:17

Sökandet går vidare efter 17-åringen

I dag fortsätter sökandet efter 17-åriga Lisa Holm, som försvann vid Kinnekulle utanför Lidköping i söndags.Sökandet i går fortsatte till långt in på kvällen, bland annat med hjälp av hundratals frivilliga från Missing People. Under sökandet hittades ytterligare personliga tillhörigheter, att lägga till den handske och de delar av hennes mobiltelefon som tidigare hittats.

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 15 kl. 06:17

Sökandet går vidare efter 17-åringen

I dag fortsätter sökandet efter 17-åriga Lisa Holm, som försvann vid Kinnekulle utanför Lidköping i söndags.Sökandet i går fortsatte till långt in på kvällen, bland annat med hjälp av hundratals frivilliga från Missing People. Under sökandet hittades ytterligare personliga tillhörigheter, att lägga till den handske och de delar av hennes mobiltelefon som tidigare hittats.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Marys tal till hela världen: "Är vår tids största hot"

Kronprinsessan Mary är ambassadör för WHO. Nu sätter hon ner foten – och kräver en uppryckning när det gäller kampen mot antibiotikaresistens. – Jag är övertygad om att det här är ett av vår tids största hot mot människor och djur, säger hon.

Expressen - 30 minuter sedan

Politisk kris i Israel – men inget nyval

Försvarsminister Avigdor Liebermans avgång har försatt Israel i en politisk kris. Söndagens förhandlingar mellan premiärministern och finansministern har inte gett några konkreta resultat – men något nyval är inte aktuellt. – Det vore oansvarigt att i nuläget utlysa nyval i Israel, säger premiärministern Benjamin Netanyahu i ett tv-sänt tal till nationen på söndagen.

Expressen - 30 minuter sedan

Sophia, 29, ryter ifrån mot gravidråden: ”Blir irriterad”

Bloggaren och kroppspositivisten Sophia Anderberg har varit gravid i tre veckor.Men redan har hon överösts med oönskade råd, tips och ifrågasättanden – och vissa kommentarer är skadliga, menar hon.– Jag blir irriterad på att folk ska lägga sig i det jag gör, säger Sophia..

Expressen - 1 timme sedan

Malins lycka i morse – vann 100 000 kronor

Malin Raab Obermayr, 50, från Växjö gjorde som många andra. Hon köpte en Trisslott samtidigt som hon köpte något annat, i det här fallet mjölk.I morse skrapade Malin fram 100 000 kronor och fick på köpet en stor grattiskram av Tilde de Paula..

Expressen - 1 timme sedan

Lagar som kan försenas under regeringskrisen

Sverige väntar fortfarande på en ny regering. Till dess förhåller sig regeringen passiv till nya lagar – men riksdagen kan fortfarande ta initiativ till lagförslag genom utskotten. – Det finns ingenting i detta läge som hindrar dem från att göra det, säger grundlagsexperten Joakim Nergelius.

Expressen - 1 timme sedan

Tjuvar härjar på Emporia – stör ut låsen på bilar

På kort tid har fem bilar på köpcentrat Emporias parkering tömts på värdesaker. I flera fall saknas spår som tyder på att tjuvarna använt verktyg för att bryta sin in.Polisen misstänker att tjuvarna i stället använt olagliga sändare som stör ut billåsen..

Expressen - 1 timme sedan

USA:s fredsplan för Mellanöstern snart klar

Inom kort kommer Donald Trump och hans administration lägga fram den fredsplan för Mellanöstern som man har jobbat med de två senaste åren, rapporterar Axios..

Expressen - 2 timmar sedan

Deras söner sköts ihjäl – berättar om sorgen

Eva Färjsjö och Carolina Sinisalo har både förlorat sina söner i dödsskjutningar. Under söndagen samlades de tillsammans med en stor skara människor på Sergels torg i Stockholm i en manifestation mot det dödiga våldet.Både Eva Färjsjö och Carolina Sinisalo berättar nu i Expressen TV om sorgen och saknaden efter sina bortgångna söner.

Expressen - 2 timmar sedan

Prinsessan Madeleines hjälp – barnflicka från England

Bopålarna är numera placerade i Miami, Florida för prinsessan Madeleine, hennes make och deras tre barn.Där har Madde anställt en barnflicka – som kommer från England – skriver Svensk Damtidning.– Vi har en fast regel när det gäller barnflickorna, och det är att aldrig nämna dem vid namn.

Expressen - 2 timmar sedan

May: Om ni gör er av med mig riskerar brexit att fördröja

Theresa May slår nu tillbaka mot upprorsmakarna som vill peta henne på grund av missnöjet med det omstridda brexitavtalet.–  Det här handlar inte om mig. Det handlar om nationens bästa, säger premiärministern till Sky News..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.