Expressen > Nyheter

Thursday, 27 June, 02:42

Expressen - 07 nov 18 kl. 16:31

Donald Trump håller pressträff om resultatetDemokraterna tog tillbaka makten över representanthuset – men republikanerna stärker sin makt i senaten. På twitter kallar Donald Trump valet för en ”enorm succé”. Klockan 17.30, svensk tid, håller presidenten en presskonferens där han väntas kommentera valresultatet. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Trump, Donald Trump

Dela artikeln

251 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Donald, Trump, håller, pressträffom , resultatet
Expressen - 29 nov 18 kl. 17:38

Donald Trump ställer in sitt möte med Putin

Donald Trump ställer in sitt planerade möte med Rysslands president Vladimir Putin vid G20-mötet i Argentina.Detta på grund av den nuvarande krisen i Ukraina, skriver Trump på Twitter. .

Expressen - 13 feb 19 kl. 21:21

Donald Trump håller tal under poliskonferens

President Donald Trump håller under onsdagen tal på en konferens för rättsvårdande myndigheter i Washington. Tidigare under dagen har CNN rapporterat att Trump planerar att skriva under en uppgörelse om Mexikomuren – som täcker långt från de 5,7 miljarder dollar som presidenten efterfrågat. .

Expressen - 10 jan 19 kl. 19:42

Donald Trump ställer in sin resa till Davos

Donald Trump ställer in sin resa till Världsekonomiskt forum i schweiziska Davos. Anledningen är den pågående budgettvisten och stängningen av delar av den amerikanska statsapparaten. ”Jag ställer in min väldigt viktiga resa till Davos”, skriver presidenten själv på twitter.

SVT - 25 jan 17 kl. 20:37

Donald Trump håller presskonferens

USA:s president Donald Trump håller presskonferens med anledning av dagens beslut gällande inrikes säkerhet..

Expressen - 21 maj 17 kl. 15:55

Donald Trump håller tal i Saudiarabien

Donald Trump håller tal till ledarna för 50 av världens i huvudsak muslimska länder under sitt besök i Saudiarabien..

Expressen - 26 sep 18 kl. 22:59

Donald Trump håller presskonferens

Donald Trump håller just nu presskonferens i New York. Det är hans andra sedan han tillträdde presidentposten. .

DN - 06 mar 18 kl. 21:15

Live: Löfven och Trump håller pressträff i Vita huset

Statsminister Stefan Löfven är på besök hos USA:s president Donald Trump. Följ deras gemensamma pressträff direkt från Vita huset..

DN - 01 dec 18 kl. 16:50

Donald Trump ställer in presskonferens på G20

Det blir ingen pressträff med USA:s president när G20-mötet i Buenos Aires är avslutat. Donald Trump hänvisar till respekt för den just avlidna tidigare presidenten George HW Bushs familj..

SVT - 07 nov 18 kl. 17:17

Trump håller pressträff om valresultatet

Klockan 17.30, svensk tid, gör USA:s president Donald Trump sitt första officiella framträdande sedan valresultatet till kongressen presenterades..

SVT - 06 mar 18 kl. 21:18

Stefan Löfven och Donald Trump håller presskonferens

Statsminister Stefan Löfven är på besök hos USA:s president Donald Trump i Vita huset. Klockan 21:30, svensk tid, håller de presskonferens. SVT Nyheter sänder direkt från klockan 21:20..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Tolv personer i slagsmål – man förd till sjukhus

Polis larmades under natten till en adress i Gävle, där 10-12 personer ska ha slagits.En man i 25-årsåldern fick en flaska i huvudet och fördes till akuten med ambulans..

Expressen - 45 minuter sedan

Polis sköt varningsskott – stoppade beväpnad man

En beväpnad våldsman gjorde utfall – då avfyrade polisen ett varningsskott.Mannen sprang från platsen men kunde sedan gripas..

Expressen - 1 timme sedan

Donald Trumps rådgivare vägrar ge svar om Israel

Donald Trumps svärson Jared Kushner vägrar svara på hur USA ställer sig i Israel/Palestina-konflikten.Kushner, som också är presidentens rådgivare, hävdar i stället att det kommer visa sig var USA står i frågan.– Jag tror att vi kommer se vad som händer under de närmaste månaderna, säger han i en intervju med CNN..

Expressen - 2 timmar sedan

Ryssland drar tillbaka militära tekniker från Venezuela

Ryssland ska under onsdag ha dragit tillbaka sina militära tekniker från det krisdrabbade Venezuela. Det i samband med att Vladimir Putin växlar upp inför samtal med Donald Trump, rapporterar AFP. .

Expressen - 2 timmar sedan

L-veteranen träder fram: Betalade Sabuni-mätning

Nyamko Sabuni har varit omgiven av tunga rådgivare när hon kandiderat för att bli partiledare för Liberalerna.Bland Erik Ullenhags anhängare och på sociala medier ställs nu kritiska frågor om kampanjen – och vem som betalade den opinionsmätning som beställdes redan i april och då visade ett stort övertag för Sabuni.Nu träder förre riksdagsledamoten Carl B Hamilton fram i en intervju med sajten Dagens opinion:– Det var jag och några andra privatpersoner, som inte vill bli uppringda av journalister..

Expressen - 3 timmar sedan

Ännu en möjlig risk med olycksdrabbade planen

Efter olyckorna – nu har USA:s flygmyndighet identifierat ytterligare en möjlig risk med Boeing Max 737-planen skriver CNN. .

Expressen - 4 timmar sedan

Kampen hårdnar inför de första debatterna

MIAMI. Totalt 20 kandidater möts i de första debatterna inför primärvalen.Inför drabbningen har Elizabeth Warren klättrat i opinionsmätningarna – och knappat in på Bernie Sanders.

Expressen - 4 timmar sedan

Åttaårig pojke föll överbord från Scandlines-färja

Stor dramatik utspelade sig ombord på en Scandlines-färja i danska Gedser på onsdagen.En åttaårig pojke föll överbord – men räddades av färjepersonal, skriver danska TV2..

Expressen - 4 timmar sedan

Demokraterna som vill utmana Donald Trump om Vita huset

WASHINGTON DC. Totalt 20 kandidater ställs mot varandra i den första av totalt 12 debatter inför primärvalen 2020. Debatterna är uppdelade på två dagar.

Expressen - 4 timmar sedan

Bil flög in i trädgård efter krock

En skåpbil och en personbil kolliderade i en korsning i Lönsboda utanför Osby på onsdagskvällen.Olyckan skedde nära flera villahus – och kom nära.– Personbilen hamnade en bra bit in i trädgården, säger Oscar Karlsson, yttre befäl vid räddningstjänsten i Osby..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.