Skånskan > Opinion

Thursday, 27 February, 12:26

Skånskan - 07 nov 18 kl. 14:46

Bestulen på bil – hemmaLÖBERÖD En bilägare blev bestulen på sin bil när den stod parkerad hemma vid bostaden i Löberödstrakten. Ägaren hade en annons ute på Blocket och ett tiotal spekulanter hörde av sig och kom och tittade på den, men det ledde inte till någon affär.
Vid ett tillfälle upptäckte ägaren plötsligt att bilen var borta. Han misstänker att någon stulit nycklarna i huset när det tillfälligt stått olåst.
Senare blev han uppringd av en vägkrog som noterat registreringsnumret sedan någon tankat bilen med diesel och kört iväg utan att betala.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
LÖBERÖD En, Löberödstrakten, Blocket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bestulen, bil, hemma
BT - 21 feb 18 kl. 08:10

Borås: Så laddas elbilen säkert hemma

Elbilarna och hybriderna blir allt fler. Många laddar sin bil hemma över natten, men det finns risker. Nu varnar försäkringsbolaget för brandrisken.

Skånskan - 11 jul 16 kl. 12:07

Hemma igen efter tre år på luffen Jorden runt

HEMMA. Felix Asking började sin jordenruntresa med att cykla till Spanien. Tre år senare kom han hem efter att ha gått sista biten från Riga till Lund.

Kristianstadsbladet - 02 feb 14 kl. 11:17

Barmhärtig samarit bestulen på bil


En man som stannade för att hjälpa till vid en trafikolycka på Essingeleden i Stockholm blev bestulen på sin bil på söndagsförmiddagen. Den fräcke tjuven tros vara mannen som var med om olyckan. - Han tog den barmhärtige samaritens bil, säger Albin Näverberg, informatör vid Stockholmspolisen.

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 14 kl. 11:24

Barmhärtig samarit bestulen på bil

En man som stannade för att hjälpa till vid en trafikolycka på Essingeleden i Stockholm blev bestulen på sin bil på söndagsförmiddagen. Den fräcke tjuven tros vara mannen som var med om olyckan. — Han tog den barmhärtige samaritens bil, säger Albin Näverberg, informatör vid Stockholmspolisen.

BT - 02 feb 14 kl. 11:19

Barmhärtig samarit bestulen på bil

En man som stannade för att hjälpa till vid en trafikolycka på Essingeleden i Stockholm blev bestulen på sin bil på söndagsförmiddagen. Den fräcke tjuven tros vara mannen som var med om olyckan. - Han tog den barmhärtige samaritens bil, säger Albin Näverberg, informatör vid Stockholmspolisen.

BT - 24 mar 12 kl. 08:36

Bestulen efter sin död

90-åriga Anna blev bestulen på sina käraste smycken efter sin död. Någon inom äldreomsorgen har varit inne i hennes lägenhet. Trots det finns ingen Lex Sarah-anmälan.

Expressen - 14 nov 13 kl. 22:29

Taxiföraren nedslagen och bestulen på sin bil

Taxichauffören Pason Hassani, 36 blev slagen och bestulen på sin bil. Nu sitter fyra tonåringar anhållna misstänkta för rånet i Spjutsbygd utanför Karlskrona. – Jag vet inte när jag vågar sätta mig bakom ratten igen, säger Pason Hassani..

UNT - 02 feb 14 kl. 11:17

Barmhärtig samarit bestulen på bil

En man som stannade för att hjälpa till vid en trafikolycka på Essingeleden i Stockholm blev bestulen på sin bil i dag. Tjuven tros vara mannen som var med om olyckan. Bilen kunde dock spåras och tjuven gripas.

NT - 02 feb 14 kl. 11:17

Barmhärtig samarit bestulen på bil

En man som stannade för att hjälpa till vid en trafikolycka på Essingeleden i Stockholm blev bestulen på sin bil på söndagsförmiddagen. Den fräcke tjuven tros vara mannen som var med om olyckan..

SvD - 02 feb 14 kl. 11:17

Barmhärtig samarit bestulen på bil

En man som stannade för att hjälpa till vid en trafikolycka på Essingeleden i Stockholm blev bestulen på sin bil i dag..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Oavgjort träningsderby

FOTBOLL Lunds BK och Trelleborgs FF spelade oavgjort, 2-2 efter 1-1 i paus, i onsdagskvällens träningsmatch på Klostergården i Lund.Jesper Rindmo stod för hemmalagets båda mål. Det betyder att han nu är uppe i fem nätkänningar på fem träningsmatcher i vår.

Skånskan - 5 timmar sedan

Första danska coronafallet

Danmark Smittades på skidresa i norra Italien.En tv-reporter på danska Tv2 har blivit det första bekräftade fallet av coronaviruset covid-19..

Skånskan - 14 timmar sedan

Ett steg närmare kval

HANDBOLL Eslövs HF utklassade Åhus i onsdagskvällens division 2 södra-match.Hem från Sånnahallen i Åhus åkte EHF med en 42-22-seger. Flest mål för EHF gjorde Albin Sandell och Eric Palmqvist, nio respektive åtta stycken.

Skånskan - 15 timmar sedan

Körde rakt över rondell – en person till sjukhus

Eslöv En ensam förare körde rakt över en rondell på väg 17 utanför Marieholm på onsdagskvällen.
Personen har förts till sjukhus.Larmet om olyckan inkom till SOS Alarms ledningscentral vid klockan kvart i åtta.

Skånskan - 18 timmar sedan

Sekularisering ett skäl till förbud

SKURUP/LUND Professor emeritus doktor Reinhold Fahlbeck har skrivit ett rättsutlåtande till förvaltningsrätten i Malmö där han hävdar att det går att förbjuda slöja i sekulariserade skolor.Skurups ledning skickar med flera bilagor i sitt svar till förvaltningsrätten rörande kommunens beslut om att införa slöjförbud i skolan. Ett är en rättsstudie rörande rättspraxis i Europadomstolen, en annan bilaga innehåller utdrag från domar från Europadomstolen och en tredje bilaga är ett rättsutlåtande från professor emeritus doktor Reihhold Fahlbeck.

Skånskan - 18 timmar sedan

Hasse ska locka fler medlemmar

SJÖBO Ska Hasse ”Kvinnaböske” Andersson Marianne Mörcks siffra från förra året?
Kanske, om han sjunger raden om Sjöbo i sin senaste hit ”Guld och gröna skogar.”Det var det enda kravet som Anders Ruud, ordförande i Färs riksteaterförening, hade när han bjöd in Hasse Andersson för att underhålla på föreningens årsmöte.

Skånskan - 19 timmar sedan

God och dålig beredskap

Beredskapen för coronaviruset är antingen god eller helt otillräcklig, beroende på vem man frågar. Socialstyrelsen förnyade sitt löfte om god beredskap på en presskonferens med folkhälsomyndigheten i tisdags. Folkhälsomyndigheten har uppdaterat risken för att corona ska sprida sig i Sverige efter att viruset drabbat Iran, Korea och Italien under den gångna helgen.

Skånskan - 19 timmar sedan

Konstgjord andning

SVT rapporterade under måndagen att en tredjedel av landets kommuner räknar med att dra ner på välfärden jämfört med 2019. Kommunernas ekonomiska utmaningar har varit i fokus sedan Kommunutredningen presenterades 19 feb. Syftet har varit att undersöka hur kommunerna kan ha kapacitet att erbjuda likvärdig kommunal service utan att statens utgifter ökar.

Skånskan - 20 timmar sedan

Föreslår skattesänkning

Höör Kommunstyrelsen gör ett överskott på 11 miljoner kronor för 2019. För första gången sedan den stora skattehöjningen 2018 flaggar Höörs kommunalråd Johan Svahnberg (M) för att det kan bli tal om en skattesänkning redan nästa år.
– Med så stora överskott måste vi diskutera frågan, säger han.

Skånskan - 20 timmar sedan

35-åring ny ägare till mindre hus i Höör

Höör Försäljningen av huset på adressen Ringsjöhöjden Storvägen 25 i Höör är nu klar. Ny ägare blir Lou Folkesson, 35 år, från Malmö som köper fastigheten av Folke Filip Gärdebring. Husets byggår är 1966 och det har en boyta på 50 kvadratmeter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.