Expressen > Nyheter

Monday, 18 February, 22:23

Expressen - 02 nov 18 kl. 12:56

Bodström: Talmannen har gjort ett misstagTalmannen borde ha en lägre profil och inte ge sken av att det är samtalen hos honom som kan få partierna att komma överens om en regering. Det menar den tidigare S-justitieministern och advokaten Thomas Bodström. – I själva verket har han inte så mycket att komma med, säger han om Norlén. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Thomas Bodström, Norlén

Dela artikeln

133 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bodström, Talmannenhar gjort ett , misstag
DN - 14 okt 17 kl. 17:49

Sjöstedt (V): Misstag att utse Bodström till landshövding

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt har tidigare kritiserat regeringen för att utse Thomas Bodström till ny landshövding i Stockholms län och gläds nu åt att den förre justitieministern får posten. – Det var ett misstag att utse honom från första början.      .

SvD - 09 sep 13 kl. 22:29

?Alla regeringar begår misstag?

Bodström om Sahlins kritik..

DN - 14 okt 17 kl. 17:53

”Bodström hade blivit en black om foten i valrörelsen”

Socialdemokraterna ska gå till val på hårda tag mot brott och trygg välfärd. Att då precis ha utsett en landshövding som suttit i styrelsen för ett bolag som anklagas för att ha lurat pensionssparare är ett misstag, som regeringen nu försöker rätta till, säger DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg..

DN - 14 okt 17 kl. 17:53

Ewa Stenberg: Bodström hade blivit en black om foten i valrörelsen

Socialdemokraterna ska gå till val på hårda tag mot brott och trygg välfärd. Att då precis ha utsett en landshövding som suttit i styrelsen för ett bolag som anklagas för att ha lurat pensionssparare är ett misstag, som regeringen nu försöker rätta till, säger DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg..

Sydsvenskan - 07 aug 13 kl. 06:30

Var det allt?

Den som har ett grundmurat förtroende för svensk politik lär bli omskakad av Thomas Bodströms nya spänningsroman, ?Populisten?. Här skildras ett Sverige där regeringen är helt i händerna på medierna och tillgriper vilka medel som helst för att blidka opinionen och mörka sina egna pinsamma misstag.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Emma, 34, advokat som jobbar ideellt och tror på rättvisa#EldsjälarMer om Emma

ELDSJÄLAR. Nyheter24 har ett flertalet gånger skrivit om, den då utvisningshotade, Abbas Ofoghikouhy, 56. I 2010 utvisades han av misstag till Irak där han fängslades så fort han landade i Bagdad.

Expressen - 11 sep 18 kl. 18:31

Ex-ministrarna överens: Sågar egna partiledarna

Ex-ministrarna Thomas Bodström (S) och Lars Leijonborg (L) sågar nu sina egna partiledare – Stefan Löfven och Jan Björklund. – Det var ett stort misstag att anamma den hårda retoriken mot flyktingar och invandrare, säger Bodström. – Är det något man ska göra i ett parlament är det väl att prata, menar Leijonborg, apropå den stängda dörren till SD..

Expressen - 22 okt 18 kl. 07:01

Så ska Löfven lyckas med att locka Lööf

Nu är det dags för Stefan Löfven att rapportera till talmannen om hur sonderingssamtalen har gått. Enligt flera S-profiler är det inte omöjligt att locka över C-ledaren Annie Lööf till en blocköverskridande regering – men det gäller att agera klokt. – Han ska ge henne så mycket politik att hon framstår som en förlorare om hon tackar nej, säger tidigare justitieministern Thomas Bodström..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Ambulans i krock med personbil

En ambulans har under utryckning krockat med en personbil i Tumba utanför Stockholm, uppger polisen på sin hemsida..

Expressen - 15 minuter sedan

Socialstyrelsen granskar PRO – igen

Socialstyrelsen har öppnat ett nytt ärende angående PRO:s medlemsrapportering, skriver Svenska Dagbladet..

Expressen - 15 minuter sedan

BETYG: De var bäst klädda på Kulturfesten

Sveriges coolaste kulturelit minglade på Expressens kulturfest.Bland gästerna syntes Amelia Adamo, Alexandra Pascalidou och Filip Hammar.Expressens modeexpert har satt getingbetyg på kvällens stiligaste gäster..

Expressen - 15 minuter sedan

Brand i fastighet på Södermalm

Räddningstjänsten har larmats till en brand i ett flerfamiljshus på Södermalm i Stockholm.Flera boende uppges ha flytt från fastigheten.– Det är ett soprum som brinner på 20 kvadratmeter.

Expressen - 15 minuter sedan

Camilla Kvartofts oro över föräldraledigheten från SVT

Camilla Kvartoft är programledare för SVT:s storprogram Agenda och Veckans Brott.Men från röda mattan på Expressens kulturfest berättar hon om sin gamla oro för karriären.– Som programledare är man ganska utbytbar, och då är det nervöst att bli föräldraledig..

Expressen - 1 timme sedan

Dömd för stöd till terror får ny chans i rättegång

36-årige Burlövsbon Ahmad Qadan har dömts i både tingsrätt och hovrätt för att ha uppmanat till terroristbrott. Nu har Högsta domstolen beslutat att ta upp fallet.– Klart att det är tillfredsställande för honom, säger Qadans advokat Thomas Olsson..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt knivman häktad – tidigare dömd för hot

Den 48-årige mannen har tidigare varit misstänkt för att ha hotat och använt kniv mot andra. Han fick nyligen en villkorlig dom.I dag häktades han som misstänkt för mordförsök.

Expressen - 1 timme sedan

Bilden på affärsmännen – innan kritiserade mötet med Angela Gui

John Meewella och Kevin Liu är affärsmännen som deltog på mötet med Sveriges Kinaambassadör och den fängslade förläggaren Gui Minhais dotter Angela Gui.Hon ska bland annat ha fått höra att hon måste lita på dem, annars skulle hon aldrig få se sin far igen.I samband med mötet ska både ambassadör Lindstedt och de två affärsmännen kontakt ha haft täta kontakter med den kinesiska ambassaden i Stockholm, enligt TV4..

Expressen - 1 timme sedan

Afrikavärmen på gång – då blir det vår i Sverige

Den gångna helgen gav en försmak av vår på flera håll.Och efter några kyligare dagar under veckan ser vårvädret ut att komma tillbaka redan på lördag.– Det är en luftström från västra Afrika och iberiska halvön.

Expressen - 1 timme sedan

Magdalena Andersson: Skatten kommer att höjas

En ny stor skattereform kommer att innehålla skattehöjningar, menar finansminister Magdalena Andersson.– Jag tror att alla skatter kommer att komma upp på bordet och att det kommer att handla om både höjningar och sänkningar, säger hon till Dagens Industri. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.