Testfakta > Nyheter

Thursday, 28 March, 11:37

Testfakta - 12 feb 10 kl. 11:47

Dyra blommor på hjärtedagen



På alla hjärtans dag är det stor efterfrågan på blommor vilket kan ge skenande priser. I år infaller dock dagen på en söndag, vilket väntas dämpa prisstegringen..
Läs mer på Testfakta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dyra, blommorpå , hjärtedagen

Fler nyheter från Testfakta

Testfakta - 10 jul 14 kl. 14:00

Mest energi från billigt batteri

Har du laddat semesterprylarna med rätt batteri? Testfakta har jämfört vilka märken som ger längst liv till digitalkameran eller barnens spelkonsol..

Testfakta - 04 jul 14 kl. 11:12

Slipp papperskaoset

Räkningar, reklam, papper från förskolan och teckningar. Har högarna börjat ta över ditt hem? Två dagars pappersrens på semestern kan ge sinnesro resten av året..

Testfakta - 27 jun 14 kl. 09:26

Ingen brikett är bra på allt

Vissa briketter går snabbt att tända men håller inte lika länge. Med andra är det tvärtom. Testfaktas test visar också att briketterna innehåller tungmetaller..

Testfakta - 18 jun 14 kl. 15:26

Så renoverar du miljövänligt

Ska du tillbringa semestern bland färgburkar och byggdamm? Börja redan nu med att hitta de minst giftiga och mest miljövänliga alternativen..

Testfakta - 17 jun 14 kl. 16:33

Testfaktas kvalitetsmärkning av sängar

Syftet med Testfaktas kvalitetsmärkning Verified Quality & Performance är att lyfta fram sängar med bra komfortegenskaper och hög kvalitet. Kraven för kvalitetsmärkningen är högt ställda. Sängarna genomgår en rad olika laboratorietester och får inte underprestera i något enskilt testmoment.

Testfakta - 13 jun 14 kl. 10:56

MÃ¥nga gifter i snuset

Att snusa är ingen hälsokur. Under läppen stoppar snusaren en rad farliga ämnen utöver det starkt beroendeframkallande nikotinet. Hur mycket tungmetaller, nitrosaminer och rester av bekämpningsmedel man får i sig beror på vilken prilla man väljer..

Testfakta - 09 jun 14 kl. 14:42

Se över försäkringsskyddet till sommarlovet

När sommarlovet kommer står många barn utan försäkringsskydd om olyckan är framme. Testfakta tipsar om hur du väljer en barnförsäkring som gäller året runt..

Testfakta - 30 maj 14 kl. 10:24

Ny testmetod avslöjar honungsfusket

Två av sju undersökta fabrikat av flytande honung är falska, visar Testfaktas analys. Såväl Coops som Eldorados honung är utspädd med socker..

Testfakta - 25 maj 14 kl. 09:46

Ökat sug efter fluorfri tandkräm

Orolig för innehållet i barntandkrämen? Nu dyker fluorfria alternativ med naturliga ingredienser upp i allt fler butikshyllor. Men tandläkare avråder bestämt.

Testfakta - 16 maj 14 kl. 09:37

Liten skillnad mellan glasen

Priset på glasögonglas skiljer mycket mellan olika kedjor. Men det är inte någon skillnad i kvalitet, visar Testfaktas test..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.