Hela Gotland > Nyheter

Monday, 19 November, 06:49

Hela Gotland - 24 okt 18 kl. 07:26

Geab: "Vi tror ännu inte att det är över"Under natten till onsdagen har det varit avbrott på flera platser runt om på Gotland..
Läs mer på Hela Gotland
Läs mer om:
Gotland

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GeabVi , tror, ännuinte att det är över
YLE - 24 jan 14 kl. 09:16

Carola Lithén tror ännu på en framtid för hjärtkirurgin

Sfp:are i Vasaregionen hoppas och tror fortfarande att hjärtkirurgin kan bevaras vid Vasa centralsjukhus. Sfp samlades i går till ett stormöte i Vasa där hjärtkirurgin var en av många frågor som ventielerades. - De allra flesta inlägg som hölls var väldigt kraftigt för att vi måste samla våra krafter för att bevara hjärtkirurgin.

Hela Gotland - 10 jun 14 kl. 13:14

Han tror ännu på bryggeri i hamnen

Gotlands Bryggeris vd Johan Spendrup säger att de ännu jobbar på ett bryggeri i hamnen – trots bakslagen som projektet i hamnen fått."Oavsett vilken plats det blir, så skall det bli ett bryggeri på Gotland"..

Kristianstadsbladet - 30 jul 14 kl. 10:04

Nintendo tror ännu på vändning


Högre kostnader och lägre försäljning innebar nya förluster för japanska Nintendo under april-juni. Men tv-speljätten står fast vid sin prognos om en helårsvinst.Nettoförlusten för perioden, som är det första kvartalet i bolagets räkenskapsår, uppgick till 9,9 miljarder yen (cirka 670 miljoner kronor).

Trelleborgs Allehanda - 30 jul 14 kl. 10:04

Nintendo tror ännu på vändning


Högre kostnader och lägre försäljning innebar nya förluster för japanska Nintendo under april-juni. Men tv-speljätten står fast vid sin prognos om en helårsvinst.Nettoförlusten för perioden, som är det första kvartalet i bolagets räkenskapsår, uppgick till 9,9 miljarder yen (cirka 670 miljoner kronor).

BT - 30 jul 14 kl. 10:04

Nintendo tror ännu på vändning

Högre kostnader och lägre försäljning innebar nya förluster för japanska Nintendo under april-juni. Men tv-speljätten står fast vid sin prognos om en helårsvinst. Nettoförlusten för perioden, som är det första kvartalet i bolagets räkenskapsår, uppgick till 9,9 miljarder yen (cirka 670 miljoner kronor).

Hela Gotland - 16 nov 17 kl. 09:37

Geab vet inte vad strömavbrottet berodde på

Geab har ännu inte fått svar på varför onsdagens strömavbrott inträffade..

YLE - 14 aug 15 kl. 08:04

Räikkönen vill inte avsluta karriären – tror på sig själv ännu

På tidningen F1i:s webbplats säger Kimi Räikkönen att han inte ännu är redo att avsluta karriären i Formel 1. Oturen har präglat hans säsong, men han tror att slutet av säsongen blir bättre. Räikkönen har haft två tuffa säsonger med Ferrari och hans framtid i stallet är ännu oviss, eftersom Ferrari inte ännu meddelat ifall de vill ha finländaren i stallet även nästa säsong.

Helsingborgs Dagblad - 08 jan 15 kl. 01:34

Var fjärde tror ändå på extraval

Drygt en fjärdedel tror ännu att det kan bli extraval senare under mandatperioden, visar en ny undersökning som Schibstedt/Inizio låtit genomföra på uppdrag av Svenska Dagbladet. Enligt undersökningen tror 29 procent att det trots den så kallade decemberuppgörelsen mellan regeringen och oppositionen kan bli extraval. Och fler är positiva än negativa till uppgörelsen..

BT - 08 jan 15 kl. 01:32

Var fjärde tror ändå på extraval

Drygt en fjärdedel tror ännu att det kan bli extraval senare under mandatperioden, visar en ny undersökning som Schibstedt/Inizio låtit genomföra på uppdrag av Svenska Dagbladet. Enligt undersökningen tror 29 procent att det trots den så kallade decemberuppgörelsen mellan regeringen och oppositionen kan bli extraval. Och fler är positiva än negativa till uppgörelsen.

UNT - 08 jan 15 kl. 01:32

Var fjärde tror ändå på extraval

Drygt en fjärdedel tror ännu att det kan bli extraval senare under mandatperioden, visar en ny undersökning som Schibstedt/Inizio låtit genomföra på uppdrag av Svenska Dagbladet..

Fler nyheter från Hela Gotland

Hela Gotland - 45 minuter sedan

Ändrad dom i mål om våldtäkt

Svea hovrätt har ändrat Gotlands tingsrätts dom angående ett mål där två män stått till svars för flera våldtäkter i Visby i januari 2016..

Hela Gotland - 11 timmar sedan

Movember Rauken fick sätta lapp på luckan

Lördagskvällen gick i rockens tecken i Visby då välgörenhetskonserten Movember Rauken gick av stapeln på Donners event..

Hela Gotland - 11 timmar sedan

Man greps efter misshandel och skadegörelse

Klockan 13..

Hela Gotland - 13 timmar sedan

Fulla muggar i Fole

I lördags hölls årets sista kubbturnering i nya inomhusarenan i Fole..

Hela Gotland - 15 timmar sedan

Greps i hemmet av beväpnad polis – vill ha skadestånd

En man som var misstänkt för grov misshandel fick sitt hem omringat av beväpnade poliser och greps under dramatiska former och sattes i arrest..

Hela Gotland - Igår: 18:00

Politikerna vill ha sekreterare

Region Gotland föreslås inrätta tjänster för politiska sekreterare..

Hela Gotland - 18 timmar sedan

TIPSEN Så överlever du höstrusket

Hösten har verkligen tagit grepp om Gotland de senaste veckorna..

Hela Gotland - 17 timmar sedan

Saknaden av en mamma som är vid liv

ATT LÅNGSAMT MISTA EN NÄRA Kirsten Åkerman är mitt inne i ett smärtsamt farväl av sin älskade och numera dementa mamma..

Hela Gotland - 20 timmar sedan

Rekordmånga i Fältskyttehelgen

Det small rejält i Katthammarsvik när Fältskyttehelgen inleddes av rekordmånga skyttar..

Hela Gotland - 20 timmar sedan

Gotlandsbolaget förlorade miljoner i tvist

Gotlandsbolaget har åkt på en rejäl ekonomisk smäll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.