Hela Gotland > Nyheter

Monday, 21 January, 07:28

Hela Gotland - 24 okt 18 kl. 07:26

Geab: "Vi tror ännu inte att det är över"Under natten till onsdagen har det varit avbrott på flera platser runt om på Gotland..
Läs mer på Hela Gotland
Läs mer om:
Gotland

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GeabVi , tror, ännuinte att det är över
YLE - 24 jan 14 kl. 09:16

Carola Lithén tror ännu på en framtid för hjärtkirurgin

Sfp:are i Vasaregionen hoppas och tror fortfarande att hjärtkirurgin kan bevaras vid Vasa centralsjukhus. Sfp samlades i går till ett stormöte i Vasa där hjärtkirurgin var en av många frågor som ventielerades. - De allra flesta inlägg som hölls var väldigt kraftigt för att vi måste samla våra krafter för att bevara hjärtkirurgin.

Hela Gotland - 10 jun 14 kl. 13:14

Han tror ännu på bryggeri i hamnen

Gotlands Bryggeris vd Johan Spendrup säger att de ännu jobbar på ett bryggeri i hamnen – trots bakslagen som projektet i hamnen fått."Oavsett vilken plats det blir, så skall det bli ett bryggeri på Gotland"..

Kristianstadsbladet - 30 jul 14 kl. 10:04

Nintendo tror ännu på vändning


Högre kostnader och lägre försäljning innebar nya förluster för japanska Nintendo under april-juni. Men tv-speljätten står fast vid sin prognos om en helårsvinst.Nettoförlusten för perioden, som är det första kvartalet i bolagets räkenskapsår, uppgick till 9,9 miljarder yen (cirka 670 miljoner kronor).

Trelleborgs Allehanda - 30 jul 14 kl. 10:04

Nintendo tror ännu på vändning


Högre kostnader och lägre försäljning innebar nya förluster för japanska Nintendo under april-juni. Men tv-speljätten står fast vid sin prognos om en helårsvinst.Nettoförlusten för perioden, som är det första kvartalet i bolagets räkenskapsår, uppgick till 9,9 miljarder yen (cirka 670 miljoner kronor).

BT - 30 jul 14 kl. 10:04

Nintendo tror ännu på vändning

Högre kostnader och lägre försäljning innebar nya förluster för japanska Nintendo under april-juni. Men tv-speljätten står fast vid sin prognos om en helårsvinst. Nettoförlusten för perioden, som är det första kvartalet i bolagets räkenskapsår, uppgick till 9,9 miljarder yen (cirka 670 miljoner kronor).

UNT - 18 dec 18 kl. 12:32

Kristersson tror ännu han blir statsminister

Moderatledaren Ulf Kristersson prisar Centern och Liberalerna och tror fortfarande att han är den som får sätta ihop en regering..

GöteborgsPosten - 18 dec 18 kl. 12:33

Kristersson tror ännu han blir statsminister

Moderatledaren Ulf Kristersson prisar Centern och Liberalerna och tror fortfarande att han är den som får sätta ihop en regering. Och SD-ledaren Jimmie Åkesson kan glömma det där om ett nytt konservativt block med M, SD och Kristdemokraterna, enligt M-ledaren..

Hela Gotland - 16 nov 17 kl. 09:37

Geab vet inte vad strömavbrottet berodde på

Geab har ännu inte fått svar på varför onsdagens strömavbrott inträffade..

YLE - 14 aug 15 kl. 08:04

Räikkönen vill inte avsluta karriären – tror på sig själv ännu

På tidningen F1i:s webbplats säger Kimi Räikkönen att han inte ännu är redo att avsluta karriären i Formel 1. Oturen har präglat hans säsong, men han tror att slutet av säsongen blir bättre. Räikkönen har haft två tuffa säsonger med Ferrari och hans framtid i stallet är ännu oviss, eftersom Ferrari inte ännu meddelat ifall de vill ha finländaren i stallet även nästa säsong.

Helsingborgs Dagblad - 08 jan 15 kl. 01:34

Var fjärde tror ändå på extraval

Drygt en fjärdedel tror ännu att det kan bli extraval senare under mandatperioden, visar en ny undersökning som Schibstedt/Inizio låtit genomföra på uppdrag av Svenska Dagbladet. Enligt undersökningen tror 29 procent att det trots den så kallade decemberuppgörelsen mellan regeringen och oppositionen kan bli extraval. Och fler är positiva än negativa till uppgörelsen..

Fler nyheter från Hela Gotland

Hela Gotland - just nu

Så nöjda är vårdpersonalen med jobbet

Majoriteten av primärvårdens medarbetare ser fram emot att gå till jobbet och känner sig uppskattade av sin närmaste chef..

Hela Gotland - 1 timme sedan

"Inte på kartan att kaféet lägger ner"

Från och med april står Café Skolhuset i Katthammarsvik utan ägare, men någon risk att den viktiga träffpunkten försvinner finns inte..

Hela Gotland - 7 timmar sedan

Räddningshelikoptern undsatte fiskare i nöd

Fiskaren hade en allvarlig handskada och behövde komma till sjukhus..

Hela Gotland - 11 timmar sedan

Solig säsongspremiär för skridskosugna

Helgen bjöd på solsken och minusgrader..

Hela Gotland - 12 timmar sedan

Passa på att skaffa pass nu

Det svenska passystemet kommer stängas ner för uppgradering..

Hela Gotland - 14 timmar sedan

Man greps av polis efter stöld och utpressning

På söndagseftermiddagen greps en man av ett flertal poliser vid en större insats i Visby..

Hela Gotland - 15 timmar sedan

Christoffer har hittat sig själv till slut

ATT HITTA SIG SJÄLV Det svaga självförtroendet och mobbningen i skolan skapade oroskänslor och magproblem ända in i vuxen ålder..

Hela Gotland - 16 timmar sedan

Örnen attackerade lammen - nu får han ersättning

Länsstyrelsen beviljar ersättning till en person på Gotland, enligt den så kallade viltskadeförordningen..

Hela Gotland - 19 timmar sedan

Va mike vait däu? – Här testas dina gotlandskunskaper

Om det blir några rena gutamålsfrågor är ännu oklart..

Hela Gotland - 22 timmar sedan

Största scenbygget för Dubbepjäsen

Länsteaterns hittills största scenbygge, som visar Visbymiljö under 1700-talet, och ett taffelpiano som tilllhört välkände Gotlandsspelmannen Flors'n i Burs ingår i Länsteaterns storsatsning ”Anna & Jacob Dubbe”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.