DI > Ekonomi

Monday, 19 November, 05:59

DI - 24 okt 18 kl. 07:16

Aker Solutions upprepar årets vinstprognosDet norska oljeservicebolaget Aker Solutions upprepar sina prognoser för helåret 2018. Bolaget räknar fortfarande med att intäkterna 2018 ökar med nära 10 procent 2018 jämfört med 2017..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Solutions, Aker Solutions

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aker, Solutions, uppreparårets , vinstprognos
VA - 06 apr 11 kl. 10:30

Aker Solutions siktar på notering

6 april Aker Solutions ska knoppa av EPC-verksamheten till ett nytt bolag som får namnet Kvaerner. Kvaerner siktar på en separat notering på Oslobörsen i juli. Det framgår av ett pressmeddelande.

BT - 07 nov 14 kl. 10:19

Aker Solutions drar ner i Egersund

Den norska industrikoncernen Aker Solutions varv i Egersund minskar bemanningen med 1 500 säsongsanställda från nyår. Följdverkningarna blir stora för resten av näringslivet i regionen. Då nuvarande två stora uppdrag är avslutade denna vinter återstår bara mindre uppdrag.

E24 - 06 apr 11 kl. 10:44

Aker Solutions knoppar av Kvaerner

Aker Solutions ska knoppa av EPC-verksamheten till ett nytt bolag som får namnet Kvaerner. Kvaerner siktar på en separat notering på Oslobörsen i juli..

DI - 06 maj 11 kl. 09:24

Vinstskräll från Aker Solutions

Norska Aker Solutions redovisar ett resultat före skatt på 1.534 miljoner norska kronor för det första kvartalet 2011 (866).Väntat var enligt SME Direkts prognossammanställning ett resultat före skatt om 1.

DI - 03 nov 11 kl. 07:14

Förlust för Aker Solutions

Norska Aker Solutions redovisar ett resultat före skatt på minus 214 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet 2011. Väntat var enligt SME Direkts prognossammanställning ett resultat före skatt om 26,5 miljoner.  .

Affärsvärlden - 17 feb 12 kl. 07:20

Aker Solutions övertygar

Norska industrikoncernen Aker Solutions gör ett kraftigt förbättrat resultat som vida överträffar marknadens förväntningar..

E24 - 17 feb 12 kl. 07:16

Aker solutions 4 kv: resultat fÖre skatt blev 823 mln nok

Norska Aker Solutions redovisar ett resultat före skatt på 823 miljoner norska kronor för det fjärde kvartalet 2011 (396). Väntat var enligt SME Direkts prognossammanställning ett resultat före skatt om 512 miljoner..

DI - 09 maj 12 kl. 07:17

Aker Solutions bättre än väntat

Norska Aker Solutions redovisar ett resultat före skatt på 709 miljoner norska kronor för det första kvartalet 2012 (1.152)..

Affärsvärlden - 08 maj 13 kl. 07:46

Under förväntan för Aker Solutions

Norska Aker Solutions redovisar en vinst före skatt som är lägre än vad analytikerna räknat med..

Affärsvärlden - 24 jun 13 kl. 09:23

Aker Solutions avbryter avtal med Statoil

Det norska oljeservicebolaget Aker Solutions och Statoil har kommit överens om att avbryta ett 2012 ingånget avtal om en utveckling av en så kallad Kategori B-oljerigg..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Auktionskampen: Christie's tog miljardseger mot ärkerivalen

Christie's avgick med segern under den gångna veckans kamp mellan auktionsjättarna. .

DI - 15 minuter sedan

Japans export ökade mindre än väntat i oktober

Den japanska exporten ökade med 8,2 procent i oktober jämfört med samma månad året före..

DI - 15 minuter sedan

Huspriserna i Storbritannien sjunker

Brittiska huspriser sjönk 1,7 procent i november jämfört med föregående månad, enligt en rapport från webbtjänsten Rightmove..

DI - 45 minuter sedan

Asienbörser: Glada miner i öst

Japanska börsen stiger på bland annat fyndköp i tekniksektorn efter förra veckans nedgångar. Även i Kina är det glada miner..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndag 19 november

Måndagen bjuder på en förhållandevis tunn agenda där vi bland annat kan se fram emot statistik över bostadsbyggandet under de tredje kvartalet från SCB. .

DI - 7 timmar sedan

Nordkoreafond lockar sparare att investera i återförening

SEOUL. Kan Nordkorea bli en ny tillväxtraket likt Kina eller Vietnam?  Lee Gun-min, som nyligen lanserat en Nordkoreafond, tror att tajmningen för att investera i norr är perfekt..

DI - 8 timmar sedan

Uppgifter: Amazon bygger en hemmarobot i smyg

Omfattande anställningar av teknisk personal har återigen väckt liv i spekulationerna om att Amazon planerar att utveckla en robot för hemmabruk. .

DI - 8 timmar sedan

Republikanen Scott vann Floridas senatsval

Floridas avgående guvernör, republikanen Rick Scott, har utropats som segrare i delstatens senatsval. Efter den elektroniska omräkningen skiljer bara 12.600 röster, eller 0,15 procent, mellan Scott och den sittande demokratiske senatorn Bill Nelson..

DI - 9 timmar sedan

Gallerigrundaren: ”Ett bra fotografi ska ge energi”

6 frågor till... Nette Johansson, grundare av The Photo Gallery som firar 5-årsjubileum med en pop-up-utställning i Göteborg..

DI - 9 timmar sedan

Spänn fast dig – nu väntar tvära börskast

Ökade kurssvängningar, brexitfrossa, oljeprisras och bleka kapitalmarknadsdagar. Börsveckan som gick bjöd på mestadels dåliga nyheter och det är upplagt för fortsatt stora kast den närmaste tiden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.