DI > Ekonomi

Monday, 21 January, 06:26

DI - 24 okt 18 kl. 07:16

Aker Solutions upprepar årets vinstprognosDet norska oljeservicebolaget Aker Solutions upprepar sina prognoser för helåret 2018. Bolaget räknar fortfarande med att intäkterna 2018 ökar med nära 10 procent 2018 jämfört med 2017..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Solutions, Aker Solutions

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aker, Solutions, uppreparårets , vinstprognos
VA - 06 apr 11 kl. 10:30

Aker Solutions siktar på notering

6 april Aker Solutions ska knoppa av EPC-verksamheten till ett nytt bolag som får namnet Kvaerner. Kvaerner siktar på en separat notering på Oslobörsen i juli. Det framgår av ett pressmeddelande.

BT - 07 nov 14 kl. 10:19

Aker Solutions drar ner i Egersund

Den norska industrikoncernen Aker Solutions varv i Egersund minskar bemanningen med 1 500 säsongsanställda från nyår. Följdverkningarna blir stora för resten av näringslivet i regionen. Då nuvarande två stora uppdrag är avslutade denna vinter återstår bara mindre uppdrag.

E24 - 06 apr 11 kl. 10:44

Aker Solutions knoppar av Kvaerner

Aker Solutions ska knoppa av EPC-verksamheten till ett nytt bolag som får namnet Kvaerner. Kvaerner siktar på en separat notering på Oslobörsen i juli..

DI - 06 maj 11 kl. 09:24

Vinstskräll från Aker Solutions

Norska Aker Solutions redovisar ett resultat före skatt på 1.534 miljoner norska kronor för det första kvartalet 2011 (866).Väntat var enligt SME Direkts prognossammanställning ett resultat före skatt om 1.

DI - 03 nov 11 kl. 07:14

Förlust för Aker Solutions

Norska Aker Solutions redovisar ett resultat före skatt på minus 214 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet 2011. Väntat var enligt SME Direkts prognossammanställning ett resultat före skatt om 26,5 miljoner.  .

Affärsvärlden - 17 feb 12 kl. 07:20

Aker Solutions övertygar

Norska industrikoncernen Aker Solutions gör ett kraftigt förbättrat resultat som vida överträffar marknadens förväntningar..

E24 - 17 feb 12 kl. 07:16

Aker solutions 4 kv: resultat fÖre skatt blev 823 mln nok

Norska Aker Solutions redovisar ett resultat före skatt på 823 miljoner norska kronor för det fjärde kvartalet 2011 (396). Väntat var enligt SME Direkts prognossammanställning ett resultat före skatt om 512 miljoner..

DI - 09 maj 12 kl. 07:17

Aker Solutions bättre än väntat

Norska Aker Solutions redovisar ett resultat före skatt på 709 miljoner norska kronor för det första kvartalet 2012 (1.152)..

Affärsvärlden - 08 maj 13 kl. 07:46

Under förväntan för Aker Solutions

Norska Aker Solutions redovisar en vinst före skatt som är lägre än vad analytikerna räknat med..

Affärsvärlden - 24 jun 13 kl. 09:23

Aker Solutions avbryter avtal med Statoil

Det norska oljeservicebolaget Aker Solutions och Statoil har kommit överens om att avbryta ett 2012 ingånget avtal om en utveckling av en så kallad Kategori B-oljerigg..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Davos-topparna är rikare än någonsin

Ambani, Gates, Zuckerberg och ett tiotal andra medlemmar i World Economic Forum har sett sin förmögenhet växa med sammanlagt 175 miljarder dollar sedan 2009. Samtidigt har ekonomin för de allra fattigaste varken ökat eller minskat, skriver Bloomberg. .

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Dollarn handlas högre

Amerikanska statspappersräntor fortsatte att stiga något efter den svenska marknadens stängning på fredagen, dollarn handlades samtidigt något högre mot andra större valutor..

DI - 30 minuter sedan

Näringslivet tar över på toppmötet i Davos

Efter att ha överskuggats av supermaktens ledare de senaste åren blir det näringslivet i fokus på årets toppmöte i Davos. Flera av de tyngsta politikerna har tvingats boka av sina resor till Davos för att ta hand om kriser på hemmaplan..

DI - 45 minuter sedan

Sydkoreas export sjunker

Sydkoreas export sjönk med 14,6 procent under de första 20 dagarna i januari jämfört med samma period året före..

DI - 1 timme sedan

Asienbörser: Munter start i måndagshandeln

Börserna i Asien stiger under inledningen av handelsveckan..

DI - 1 timme sedan

Kinas tillväxt bromsar – långsammast på 28 år

Kinas tillväxt under förra året stannade på 6,6 procent, den lägsta siffran sedan 1990..

DI - 1 timme sedan

Koreanskt hopp om fredssymbol – islossning öppning för industrikomplex i Nordkorea

Efter Nordkoreas missiluppskjutningar 2016 stängdes det gemensamma nord- och sydkoreanska industrikomplexet Kaesong.  Nu spår zonens chef Lee Jin-hyang återöppning inom kort..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndag 21 januari

Verkstadsbolaget Sandvik lämnar rapport för det fjärde kvartalet. Storbritanniens premiärminister Theresa May ska presentera sin plan b för brexit i parlamentet och Kina bjuder på en BNP-siffra för det fjärde kvartalet. Wall Street håller helgstängt..

DI - 7 timmar sedan

Brexitkrisen får biljätten att hamstra: "Antar det värsta"

Det nedröstade utträdesavtalet fick bilindustrin i Storbritannien och övriga EU att tappa hoppet om en lösning. Flera bygger upp extra lager och letar alternativa leveransvägar för att undvika väntat hamnkaos. "Jag har räknat med det värsta", säger Andy Palmer, vd för Aston Martin..

DI - 7 timmar sedan

Stefan Löfven presenterar sin regering – vi sänder live

Under måndagen presenterar statsminister Stefan Löfven sin nya regering och avger regeringsförklaring. Vi kommer även få veta vilka ministrar som kommer ingå i regeringen. Di TV kommer sända live med start cirka 11.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.