SVT > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 20:42

SVT - 24 okt 18 kl. 07:09

Oväntat svag rapport från NordeaBankkoncernen Nordea redovisar sin första kvartalsrapport efter flytten av huvudkontoret till Finland. Vinsten föll mer än vad analytikerna räknat med..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Nordea, Finland

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oväntat, svag, rapportfrån , Nordea
UNT - 27 apr 16 kl. 10:30

Oväntat svag rapport från SEB

SEB-aktien faller med över 3 procent efter en oväntat svag delårsrapport för årets första kvartal..

GöteborgsPosten - 24 okt 18 kl. 06:53

Oväntat svag rapport från Nordea

Bankkoncernen Nordea redovisar sin första kvartalsrapport efter flytten av huvudkontoret till Finland. Vinsten föll mer än vad analytikerna räknat med..

Barometern - 28 nov 18 kl. 10:09

Oväntat svag detaljhandel

Detaljhandelns försäljningsvolym minskade med 0,1 procent i oktober jämfört med motsvarande månad i fjol. Utvecklingen är oväntat svag, enligt Nordea-ekonomen Torbjörn Isaksson. Dagligvaruhandeln minskade med 1,0 procent och sällanköpsvaruhandeln ökade med 0,4 procent, enligt Statistiska centralbyrån (SCB).

Dagens PS - 08 nov 17 kl. 07:08

Techjätten i fritt fall efter svag rapport

Rasade ännu en gång. Här är anledningen. Det på en rapport som var sämre än analytikerna väntat sig.

PrivataAffärer - 28 apr 15 kl. 11:34

Svag rapport från Atlas - aktien dyker

Verkstadsbolaget Atlas Copcos rapport var oväntat svag och aktien störtdyker på börsen....

Affärsvärlden - 13 jul 17 kl. 09:55

Norwegian rasar efter oväntat svag rapport

Flygbolagets aktie ned 8,5 procent efter en knapp timme på Oslobörsen..

DI - 24 jan 18 kl. 18:20

USA-börser: General Electric faller efter oväntat svag rapport

USA-börserna handlades kring rekordnivåer på onsdagen även om uppgången vid öppningen delvis kom av sig. Viss fortsatt optimism kring rapportsäsongen syntes. Sektormässigt var telekom samt finans bland vinnarna medan teknikaktier gick relativt svagt..

E24 - 10 nov 11 kl. 09:46

Credit agricole: faller efter svag rapport

Den franska banken Credit Agricole faller på Parisbörsen efter en svag rapport för det tredje kvartalet. Nettoresultatet uppgick på 258 miljoner euro under kvartalet, ned från 742 miljoner euro motsvarande period i fjol..

DI - 20 dec 13 kl. 13:42

Blackberry faller efter svag rapport

Den problemtyngda kanadensiska smartphonetillverkaren Blackberry faller med 7,2 procent i den amerikanska förhandel efter en att ha presenterat en svag rapport..

DI - 12 jul 16 kl. 09:18

Svag rapport från DNB

Den norska banken DNB presenterade en svag rapport för det andra kvartalet i morse, noterar Handelsbanken i ett marknadsbrev..

Fler nyheter från SVT

SVT - 23 timmar sedan

Klimatfrågan stekhet i Davos – ändå väntas många resa dit med privatflyg

Klimatmålen är ett av årets hetaste teman under årets upplaga av Världsekonomiskt forum i schweiziska Davos. Men att döma av antalet deltagare som flyger privatjet till årets event tycks gräddan inte ha drabbats nämnvärt av klimatångest. Närmare 1 500 privatflygplan väntas under veckan..

SVT - Igår: 23:35

IMF sänker global BNP-prognos

Internationella valutafonden IMF sänker den globala BNP-prognosen – för andra gången på tre månader. Det samtidigt som pågående handelskrig, brexit och andra orosmoln riskerar att försämra situationen ytterligare..

SVT - 19 jan 19 kl. 14:41

Experterna: Så blir bostadsmarknaden 2019

Bostadsåret 2018 slutade på plus minus noll, sett till riket i stort. Kommer priserna fortsätta stå still 2019? Och vilka faktorer blir mest avgörande?

SVT - 18 jan 19 kl. 08:55

Cristina Stenbeck lämnar Kinneviks styrelse

Cristina Stenbeck ställer inte upp för omval till Kinneviks styrelse vid årsstämman, enligt ett pressmeddelande. Inte heller styrelseledamöterna Erik Mitteregger och Mario Queiroz ställer upp för omval..

SVT - 17 jan 19 kl. 12:44

Ny brexit-omröstning i slutet av januari

Efter det svidande nederlaget tidigare i veckan gör nu Theresa May ytterligare försök att få parlamentet att godkänna ett brexitavtal. Nytt datum för omröstning är satt till den 29 januari, rapporterar AP..

SVT - 15 jan 19 kl. 22:21

630 000 sparare tvingas byta fond

Omkring 630 000 pensionssparare får under våren ett brev från Pensionsmyndigheten. Orsaken är att deras fond försvinner i och med de tuffare reglerna för att stävja fiffel med premiepensionsfonderna..

SVT - 14 jan 19 kl. 22:01

Ett års respit för britter i Sverige

Risken för att Storbritannien lämnar EU utan ett utträdesavtal har ökat. Nu har den svenska regeringen tagit fram ett förslag för vad som ska hända med de britter som bor i Sverige om Storbritannien kraschar ut ur EU, skriver Dagens Nyheter..

SVT - 14 jan 19 kl. 21:27

Så påverkar uppgörelsen svenskarnas ekonomi

Den uppgörelse som nu – kanske – blir verklighet, har flera punkter som påtagligt kommer minska skatten för höginkomsttagare. Men löftena om en skattereform som även ska utjämna ekonomiska klyftor är mer oklara..

SVT - 13 jan 19 kl. 14:05

Expert: Marginal att pruta på bolånen

Flera banker har de senaste veckorna höjt sina korta boräntor. Men bolånekunder behöver inte köpa höjningarna. Det finns stora marginaler att pruta, enligt den privatekonomiska experten Annika Creutzer: – Man ska inte bara följa med och ta vad bankerna säger, säger hon..

SVT - 09 jan 19 kl. 11:21

Svenska inkassojätten Alektum stoppas i Finland

Det svenska inkassojätten Alektum, med bas i Göteborg och verksamhet i 16 länder, får inte längre bedriva inkassoverksamhet i Finland. Bolaget har fått sitt tillstånd indraget efter en rad överträdelser av lagen. Det framgår av ett beslut som SVT tagit del av..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.